Cum să învingi cu ușurință Girafa Centipede cu braț lung în Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice este un joc incredibil de provocator și, de cele mai multe ori, la dispoziție fie pentru a avea abilități, fie pentru a cumpăra articole de la vânzări. Cu toate acestea, partea cea mai dificilă a titlului trebuie să fie bătăliile cu șefii. Mulți inamici atacă destul de încet, așa că nu este o problemă, dar uneori te întâlnești cu excepții, cum ar fi Girafa Centipede cu braț lung.

Girafa Centipede cu braț lung se ascunde în partea de jos a Văii Scufundate. Din fericire, există un idol al sculptorului chiar înainte de tunelul care duce la vizuina lui. El este următorul șef după ce treci de regiunea Old Grave a castelului Ashina. La fel ca Sen'un Centipede cu braț lung, singura modalitate de a-l învinge cu ușurință este blocarea și construirea constantă a contorului de deviație. Utilizarea zahărului Gokan ajuta, de asemenea, deoarece reduce daunele posturii dar nu este necesar. Cu toate acestea, aruncarea unei petarde pentru a reduce daunele de deviere este necesar din când în când.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

a urmat pașii de mai jos pentru a-l învinge cu ușurință în aproximativ un minut după ce ați inițiat lupta. Spre deosebire de Sen'un Centipede cu braț lung, nu-ți poți strecura în spatele lui, așa că va trebui să-l omori de două ori pentru a epuiza ambele bare de sănătate.

 • Fugi direct la Girafa Centipede cu braț lung și așteaptă ca el să înceapă să te atace.
 • La fel ca Sen'un Centipede cu braț lung, trebuie să continuați să distrugeți bara de protecție din stânga (LB) pentru a devia toate atacurile sale.
 • Din când în când, el va face un atac masiv pe care nu îl poate bloca. lucru va fi indicat de caracterele roșii uriașe care clipesc în centrul acestui ecranului. Pentru a evita acest atac, trebuie să sari în sus.
 • Continuați să apăsați LB din nou și din nou, cât de repede puteți, astfel încât să blocați toate atacurile lui.
 • Dacă suferiți prea multe daune, puteți arunca sau petardă pentru a distrage atenția Girafei cu braț lung și a-i vindecat a-i face mai multe daune. Vă recomandăm să profitați de această ocazie pentru a vindeca sau a recupera Postura.
 • Contorul de deviație al girafei Centipede cu braț lung nu coboară ușor, așa că puteți face o mică pauză din când în când pentru a vă vindeca sau a vă recupera.
 • Trebuie să repeți acest proces de două ori pentru că sunt două bare de sănătate. Nu există nicio modalitate de a te strecura în spatele lui pentru a epuiza sau bară de sănătate.
 • Apăsați bara de protecție din dreapta (RB) doar dacă vă deschideți sau să dați lovitura finală. Utilizarea RB pentru a ataca va permite doar girafei centipede cu braț lung să vă rănească.
 • Uciderea girafei centipede cu braț lung vă va oferi materiale de artizanat și o altă mărgele de rugăciune folosită pentru a crește sănătatea.

Ne-a luat destul de mult timp să ne dăm seama cum să-l înving pe acest șef, dar odată ce am făcut-o, a fost destul de ușor. Sperăm că această explicație vă va ajuta la fel cum ne-a ajutat pe noi.

 • Cele mai bune modalități de a experimenta experiența fermă în Sekiro: Shadows Die Twice
 • Cum să învingi Centipede Sen'un cu braț lung în Sekiro: Shadows Die Twice

În recenzia noastră, am spus: „Este cu siguranță mai greu decât Dark Souls, dar sentimentul de satisfacție pe care îl simți după ce ai învins titani puternici este o recompensă în sine. Cu cât joci mai mult, cu atât devii mai puternic. Povestea și modul de joc te duc în direcții noi, dar dificultatea lui Sekiro: Shadows Die Twice poate limita atractivitatea. Spre deosebire de jocurile anterioare FromSoftware, îi lipsește multiplayerul, așa că nu poți chema aliați să te ajute."

Recuperează-ți onoarea

Sekiro: Shadows Die Twice

Începutul unei noi francize

În Sekiro: Shadows Die Twice, ești un războinic descărcat și desfigurat, salvat din pragul morții. Obligat să protejeze un tânăr lord care este descendentul unei linii de sânge străvechi, devii multor dușmani vicioși. Când tânărul lord este capturat, nimic nu te va opri în căutarea periculoasă, nici măcar moartea însăși.

 • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here