Cum să învingi cu ușurință pe Ashina Underwater Headless în Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice este un joc incredibil de provocator și, de cele mai multe ori, la dispoziție fie pentru a avea abilități, fie pentru a cumpăra articole de la vânzări. Cu toate acestea, partea cea mai dificilă a titlului trebuie să fie bătăliile cu șefii. Mulți inamici atacă fără prea multă forță, dar uneori te întâlnești cu excepții precum Underwater Headless din Ashina Castle.

De-a lungul campaniei, întâlniți o serie de inamici fără cap, dar odată ce obțineți capacitatea de a vă scufunda sub apă învingând apariția Călugărului Corupt, puteți găsi și mai mulți. Acestea - sunt trei dintre ele din ceea ce pare - sunt destul de provocatoare pentru ca sunt sub apa. Ashina Underwater Headless este probabil că mai ușoară, deoarece trebuie doar să înoți în jurul lui în cercuri și să-l iubești de câteva ori după ce nu mai trage proiectile.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

in urma pașii de mai jos pentru a-l învinge cu ușurință în câteva minute după ce ați luptat. Din fericire, are doar o singură bară de sănătate, așa că trebuie să o faci o singură dată.

  • Dacă ai Divine Confetti, folosește-l înainte de a sări în apă pentru că vei putea face mai multe daune pentru câteva momente. Nu lăsați apă și nu vă rătăciți prea departe în celaltă parte a iazului sau sănătatea lui se va reseta.
  • Asigurați-vă că aveți tărtăcuța violet pestriță, deoarece veți avea nevoie de ea pentru a reduce teroarea.
  • Înotați în cerc apăsând pe B în timp ce îl selectați pentru a evita proiectilul său Atacurile teroriste și rachetele orientate terorism.
  • Odată ce încetează să te împuște, înotă direct spre el și lovește-l de câteva ori. Nu fi lacom și înot imediat înapoi la o distanță sigură și începe să-l înconjurați din nou.
  • Continuați să repetați acest proces ori de câte ori încetează să atace.
  • Acest Headless are un atac de aspirație deblocabil, așa că asigurați-vă că oamenii obțineți distanța văzută în videoclip.

Ne-a luat destul de mult timp să ne dăm seama cum să-l înving pe acest șef, dar odată ce am făcut-o, a fost destul de ușor. Sperăm că această explicație vă va ajuta la fel cum ne-a ajutat pe noi.

  • Cele mai bune modalități de a experimenta experiența fermă în Sekiro: Shadows Die Twice
  • Cum să învingi Centipede Sen'un cu braț lung în Sekiro: Shadows Die Twice

În recenzia noastră, am spus: „Este cu siguranță mai greu decât Dark Souls, dar sentimentul de satisfacție pe care îl simți după ce ai învins titani puternici este o recompensă în sine. Cu cât joci mai mult, cu atât devii mai puternic. Povestea și modul de joc te duc în direcții noi, dar dificultatea lui Sekiro: Shadows Die Twice poate limita atractivitatea. Spre deosebire de jocurile anterioare FromSoftware, îi lipsește multiplayerul, așa că nu poți chema aliați să te ajute."

Recuperează-ți onoarea

Sekiro: Shadows Die Twice

Începutul unei noi francize

În Sekiro: Shadows Die Twice, ești un războinic descărcat și desfigurat, salvat din pragul morții. Obligat să protejeze un tânăr lord care este descendentul unei linii de sânge străvechi, devii multor dușmani vicioși. Când tânărul lord este capturat, nimic nu te va opri în căutarea periculoasă, nici măcar moartea însăși.

  • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here