Cât de rezistentă este țesătura Alcantara de pe laptopul Surface?

Cea mai nouă bunătate Microsoft, Surface Laptop, a fost dezvăluită pe 2 mai 2017. Acest laptop subre, ușor și puternic este recunoscut ca dispozitiv Surface, imediat logo-ului și ecranului, dar mai ales datorită tastaturii acoperite cu materialul „Alcantara”. Acest material, conform Microsoft, „îmbătrânește frumos, devine din ce în ce mai bogat și mai întunecat în timp și este minunat de moale la atingere."

Acestea sunt aceleași lucruri folosite pe husa tip semnătură și pe tastatura ergonomică de suprafață a companiei, așa că este posibil să fiți deja familiarizați cu ele. Țesătura provine din Nera Montoro, Italia și este adesea folosită în interioarele auto de ultimă generație. Este moale și cald și arată grozav. Dar cum rezistă după câțiva ani de utilizare?

Vezi la Microsoft

Ce au de spus husa tip Signature și tastatura ergonomică de suprafață

Deoarece nu am avut încă șansa de a pune materialul Alcantara pe laptopul Surface prin orice fel de teste de anduranță, trebuie să nu uităm la Signature Type Cover și Surface Ergonomic Keyboard, care folosesc în prezent exact aceeași țesătură.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Recenziile de pe Microsoft Store pentru husa tip Signature sunt strălucitoare; în prezent se află la 4.Evaluare de 3 stele cu peste 40 de recenzii. Unele dintre evaluările inferioare – unde au fost citate probleme de durabilitate – au primit răspunsuri de la Microsoft și a îndemnat-o să contacteze, deoarece nu este experiența standard când vine vorba de materialul Alcantara. Lista Amazon se află la 4.Evaluare de 6 stele cu peste 75 de recenzii.

Editorul executiv Daniel Rubino folosește ceva timp capacul de tip Signature și tastatură ergonomică de suprafață și are următoarele de spus:

Ambele încă rezistă foarte bine la uzură și nu am avut probleme cu petele de pe palme. Încă confortabil și chiar fără probleme.

Dacă laptopul Surface este asamblat cu aceeași grijă ca și alte produse Surface, nu ar trebui să existe probleme cu materialul Alcantară de pe tastatură.

Ce recomandă Microsoft

În timp ce țesătura Alcantara ar trebui să reziste la uzura normală, asta nu înseamnă că mâinile tale nu vor acumula de murdărie în timp.

Microsoft are această recomandare pentru curățarea tastaturii Type Cover:

Pentru a curăța tastatura, ștergeți cu o cârpă fără scame umezită în apă și săpun blând. Nu aplicați lichide directe pe suprafața dvs. Faceți acest lucru pentru a vă păstra Touch Cover sau Type Cover arătând grozav.

Ca și în cazul oricărei tastaturi, este de așteptat să se lipească de ea ceva murdărie. Dacă îl curățați des, ar trebui să țină bine.

Vezi la Microsoft

Mai multă bunătate Surface Laptop

În timp ce așteptăm cu răbdare lansarea din 15 iunie a laptopului Surface, asigurați-vă că consultați aceste articole cu multe informații despre cel mai recent laptop Microsoft.

  • Microsoft a anunțat Surface Laptop, un Ultrabook pentru studenți
  • Practic cu noul laptop Surface de la Microsoft
  • 5 lucruri care nu vă vor plăcea la Surface Laptop-ul Microsoft
  • Răspuns la 5 întrebări importante despre laptopul Surface

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here