Cum să descărcați și să instalați watchOS 8.1 pe Apple Watch

Sursa: Luke Filipowicz / iMore

Ce este nou în watchOS

25 octombrie 2021: Apple lansează watchOS 8.1

Următoarea versiune de watchOS 8 este aici! watchOS 8.Este acum disponibil pentru a fi instalat pe Apple Watch și vine cu câteva actualizări importante. Funcția de a căderilor a fost găsită pentru a detecta căderile în timpul antrenamentelor. Apple Fitness+ poate profita acum de SharePlay, astfel încât un abonat poate invita până la 32 de persoane la același antrenament printr-un apel FaceTime. De asemenea, remediază eroarea în care, uneori, afișajul mereu activ ar afișa or greșită în timp ce încheie mâinile era în jos.

Urmați instrucțiuni de mai jos pentru a descărca și a instala watchOS 8.1 la Appel Watch chiar acum!

11 octombrie 2021: Apple lansează watchOS 8.0.1

Apple a lansat prima actualizare pentru watchOS 8, versiunea 8.0.1. Aceasta este o actualizare destul de minoră pentru mulți utilizatori de Apple Watch, dar oricine încă mai leagă (sau tocmai cumpărat) un Apple Watch Series 3, această actualizare pentru dvs. Actualizarea remediază sau eroare care ar face ca progresul actualizării software-ului să fie afișat incorect pe seria 3 și o alta care să împiedice afișarea setărilor de accesibilitate pentru proprietarii din seria 3.

20 septembrie 2021: Apple lansează watchOS 8

Apple a lansat noua versiune watchOS 8 pentru Apple Watch. Actualizarea include diverse funcții noi.

Explorați fețe noi de ceas: Schimbați lucrurile cu noile fete de ceas pentru Apple Watch—World Time, care facilitează vizualizarea orei pe tot globul și Portrete, care aduce fotografiile dvs. preferate portrete în față și în centru.

Editați din mers : Pentru a erorile din text, utilizați corect Coroana digitală pentru a derula exact locul pe care îl aveți nevoie să îl editați.

Mâzgăliți și dictați, totul pe un singur șater: În e-mail și mesaje, este mai ușor ca niciodată să vă exprimați punctul de a vedea trecând fără probleme de la Scribble la dictare și înapoi din nou.

Bucurați-vă de un moment atent: Nouă funcție Reflect din aplicația Mindfulness vă ajutați să stabiliți o practică de meditație concentrându-vă pe o temă scurtă, care provoacă gânduri.

Încercați noi antrenamente: Întărește-ți nucleul cu noul antrenament Pilates și limpezește-ți mintea și reduce stresul cu Tai Chi.

Vedeți ritmul respirator în timp ce dormi: Apple Watch poate urmări frecvența respiratorie atunci când dormi. Cunoașterea ritmului respirator al somnului vă poate oferi o perspectivă mai bună asupra stării dumneavoastră generale de sănătate.

Păstrați cheile pe Apple Watch: stocați cheia de acasă și cheia mașinii în aplicația Wallet de pe ceas, astfel încât să nu rămâneți niciodată fără ele. Consultați Deblocați mașina sau casa cu cheile în Wallet.

Controlează-ți mai bine casa: În watchOS 8, aplicația Home a fost reproiectată pentru a face mai ușor inteligent ca niciodată controlul dispozitivelor din casă, evidențiind accesorii pe care este cel mai probabil să le utilizeze în funcție de momentul zilei.

Localizați dispozitivele și articolele deplasate: Pe lângă faptul că vă găsiți prietenii, acum puteți găsi dispozitivele Apple și AirTag-urile lipsă cu noi aplicații Găsire dispozitive și Găsire articole pe Apple Watch.

Redescoperiți oameni, locuri și evenimente semnificative: Fotografiile evidențiate din Amintiri și Fotografii prezentate se sincronizează acum automat cu ceasul dvs., oferind ceva nou în fiecare zi.

Rămâi concentrat: Focus vă ajută să vă păstrați în momentul în care trebuie să vă concentrați, permițând doar notificările dorite. Alegeți dintre sugestiile prestabilite de Focus, cum ar fi lucrul sau exercițiile fizice, sau sincronizați un Focus personalizat pe care l-ați creat pe iPhone, iPad sau Mac.

Navigați ceasul cu AssistiveTouch: Persoanele care au diferențe ale membrelor pot folosi Apple Watch și senzorii săi de mișcare încorporați pentru a răspunde la apeluri, a controla un indicator de pe ecran și chiar a lansa un meniu de acțiuni, toate prin gesturi cu mâinile.

Faceți contact: Folosiți noua aplicație Contactați pentru a răsfoi, adăugați sau editați rapid contact direct pe Apple Watch.

Creați mai multe cronometre Când faceți o masă cu mai multe feluri, sincronizarea este totul. În aplicația Temporizatoare, porniți mai multe temporizatoare pe măsură ce începeți să gătiți și folosiți Siri pentru a da fiecăreia sau eticheta.

Verificați volumul: În watchOS 8 puteți vedea nivelurile audio în timp real ale căștilor în Centrul de control atunci când ascultați conținutul media.

24 mai 2021: Apple lansează watchOS 7.5

Apple a lansat watchOS 7.5, o actualizare care adaugă suport pentru noul sistem de abonament de podcast al Apple și Apple Card Family, extinzând toată disponibilitatea aplicației ECG în Malaezia și Peru.

3 mai 2021: Apple lansează watchOS 7.4.1

Apple a lansat watchOS 7.4.1 pentru public, o mică actualizare care remediază unele probleme de securitate în watchOS 7.4.

26 aprilie 2021: Apple lansează watchOS 7.4

Apple a lansat watchOS 7.4 către public. Împreună cu unele remedii generale de erori, utilizatorii pot debloca acum iPhone-ul cu Apple Watch.

8 martie 2021: Apple lansează watchOS 7.3.2

Apple a lansat watchOS 7.3.2, o mică actualizare corectează unele defecte de securitate care au apărut pe Apple Watch.

15 februarie 2021: Apple lansează watchOS 7.3.1

Apple a lansat watchOS 7.3.1, o actualizare minoră a sistemului de operare Apple Watch. This updatee, care vizează în principal Apple Watch Series 5 și Apple Watch SE, remediază sau eroare de încărcare care apare pentru cele două modele.

26 ianuarie 2021: Apple lansează watchOS 7.3

watchOS 7.3, cea mai recentă actualizare de software pentru Apple Watch, este acum disponibilă publicului după o perioadă destul de scurtă. Actualizarea remediază unele erori, dar aduce cu sine și nu cadran de ceas Unity, reprezentând unitatea panafricană, precum și disponibilitatea extinsă pentru aplicarea ECG în mai multe țări.

14 decembrie 2020: Apple lansează watchOS 7.2

Lansarea oficială a watchOS 7.2 pentru Apple Watch este acum disponibil. Actualizarea adaugă suport pentru Apple Fitness+, noul serviciu de abonament la antrenament video al Apple. De asemenea, cu watchOS 7.2 și iOS 14.3, Apple Watch vă poate monitoriza nivelul de fitness cardio pentru a vă oferi o imagine de ansamblu mai bună asupra nivelului de fitness în aplicația Sănătate. Actualizarea oferă, de asemenea, suport pentru aplicația ECG, funcții de accesibilitate și multe altele.

5 noiembrie 2020: Apple lansează watchOS 7.1

Apple a lansat watchOS 7.1 pentru Apple Watch. Aceasta actualizare adaugă notificări privind nivelul audio al căștilor, care vă spun dacă nivelurile audio ale căștilor vă pot afecta auzul. Există, de asemenea, suport pentru aplicația ECG și notificări de ritm cardiac neregulat în Coreea de Sud și Rusia și o remediere a unei probleme care ar putea împiedica deblocarea Mac-ului cu Apple Watch.

19 octombrie 2020: Apple lansează watchOS 7.0.3 pentru Apple Watch Series 3

Apple a lansat watchOS 7.0.3 pentru Apple Watch Series 3. Această actualizare corectează o problemă de raportare care a apărut în versiunile anterioare ale watchOS pe acest model special pe Apple Watch. Apple Watch Series 4, Series 5, Series 6 și Apple Watch SE rămân toate watchOS 7.0.2.

12 octombrie 2020: Apple lansează watchOS 7.0.2

Apple a lansat watchOS 7.0.2 pentru Apple Watch. Aceasta este o mică actualizare de remediere a erorilor care corectează problemele care au dus la consumarea bateriei mai mare decât obiceiul și imposibilitatea utilizatorilor din regiunile eligibile pentru a accesa aplicația ECG.

24 septembrie 2020: Apple lansează watchOS 7.0.1

Apple a lansat watchOS 7.0.1 pentru Apple Watch. This updatee remediază sau eroare care a făcut ca unele carduri de plată să fie inutilizabile pentru unii proprietari de ceasuri.

16 septembrie 2020: Apple lansează watchOS 7

Apple a lansat watchOS 7 pentru Apple Watch. Această versiune de watchOS este o mare, cu o serie de funcții noi, mari și mici. Acum puteți urmări somnul și puteți utiliza mai multe versiuni de complicate din aceeași aplicație pe un singur cadran de ceas. Există, de asemenea, funcții noi, cum ar fi Configurarea familiilor, care vă permiteți să configurați Apple Watch pentru copii fără ca acesta să aibă nevoie de un iPhone propriu.

15 iulie 2020: Apple lansează watchOS 6.2.8

Apple a lansat watchOS 6.2.8 pentru Apple Watch. This version adaugă suport pentru cheile mașinii digitale la aplicația Wallet de pe Apple Watch Series 5, împreună cu unele remedieri de erori pentru toate modelele Apple Watch compatibile.

1 iunie 2020: Apple lansează watchOS 6.2.6

Apple a lansat watchOS 6.2.6 pentru Apple Watch. Această versiune remediază erori și probleme de securitate găsite în versiunile anterioare de watchOS.

18 mai 2020: Apple lansează watchOS 6.2.5

Apple a lansat watchOS 6.2.5 pentru Apple Watch. Această versiune remediază o serie de erori și oferă un set de apărare generale experienței watchOS.

8 aprilie 2020: Apple lansează watchOS 6.2.1

Apple a lansat watchOS 6.2.1 pentru Apple Watch. Această versiune remediază eroarea FaceTime Audio care împiedică Apple Watches să ruleze watchOS 6.2 de la conectarea cu dispozitivul care rulează iOS 9.3.6 sau OS X 10.11.6.

24 martie 2020: Apple lansează watchOS 6.2

Apple a lansat watchOS 6.2 pentru Apple Watch, care oferă suport pentru efectuarea activității în aplicație directă pe Apple Watch prin App Store. Aplicația ECG este acum disponibilă și în Chile, Noua Zeelandă și Turcia (la fel și notificările de ritm cardiac neregulat). Există, de, o remediere pentru o asemenea problemă cu redarea muzicii.

18 februarie 2020: Apple lansează watchOS 6.1.3

Apple a lansat watchOS 6.1.3, o actualizare minoră care vine cu un set de actualizări de securitate și remedieri de erori pentru Apple Watch, inclusiv o remediere pentru o problemă care provoacă livrarea ne-o problemă a notificărilor de ritm cardiac neregulat către proprietarii Apple Watch din Islanda.

28 ianuarie 2020: Apple lansează watchOS 6.1.2

Apple a lansat watchOS 6.1.1, o actualizare minoră care vine cu un set de actualizări de securitate și remedieri de erori pentru Apple Watch.

10 decembrie 2019: Apple lansează watchOS 6.1.1

Apple a lansat watchOS 6.1.1, o actualizare minoră care aduce o serie de îmbunătățiri de performanță și remedieri de erori experienței Apple Watch

29 octombrie 2019: Apple lansează watchOS 6.1

Apple a lansat watchOS 6.1, care adaugă suport pentru noile AirPods Pro anunțate, precum și o serie de remedieri de erori. Această actualizare este disponibilă și pentru Apple Watch Series 1 și Series 2, în plus față de Series 3, Series 4 și Series 5.

30 septembrie 2019: Apple lansează watchOS 6.0.1

Apple a lansat watchOS 6.0.1, care remediază o serie de erori în sistemul de operare. Au fost rezolvate probleme cu fețele de ceas Mickey și Minny Mouse și au fost aduse o serie de îmbunătățiri de performanță și securitate.

19 septembrie 2019: Apple lansează watchOS 6

watchOS 6 este lansat, adăugând noi funcții și creșteri majore, cum ar fi aplicate noi, urmărirea ciclului, și creștirii Siri, App Store Tendințe de activitate.

26 august 2019: Apple lansează watchOS 5.3.1

watchOS 5.3.1 este lansată o serie de remedieri de erori și apariții de performanță experienței generale Apple Watch.

22 iulie 2019: Apple lansează watchOS 5.3

watchOS 5.3 este lansat, aducând aplicația ECG în Canada și Singapore, precum și o remediere pentru o eroare de securitate în aplicația Walkie-Talkie.

13 mai 2019: Apple lansează watchOS 5.2.1

watchOS 5.2.1 a apărut, aducând aplicația ECG în noile țări europene și reparând câteva erori mici.

27 martie 2019: Apple lansează watchOS 5.2

Apple a lansat watchOS 5.2 cu următoarele caracteristici noi, au apărut și remedieri de erori:

Aplicația ECG pe Apple Watch Series 4 este acum disponibilă în Hong Kong și în alte regiuni din Europa. Pentru o listă a regiunilor disponibile, vizitați: //www.mai mult.com/e?link=https%3A%2F%2Fapple.s JV.io%2Fc%2F221109%2F473657%2F7613%3FsubId1%3DUUimUdUnU36874%26subId2%3Ddim%26u%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.măr.com%252Fwatchos%252Ffeature-availability%252F&token=KU9hAL_y Notificări privind ritmul cardiac neregulat acum disponibil în Hong Kong și în unele regiuni din Europa. Pentru o listă a regiunilor disponibile, vizitați: //www.mai mult.com/e?link=https%3A%2F%2Fapple.s JV.io%2Fc%2F221109%2F473657%2F7613%3FsubId1%3DUUimUdUnU36874%26subId2%3Ddim%26u%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.măr.com%252Fwatchos%252Ffeature-availability%252F&token=KU9hAL_y Adaugă suport pentru AirPods (a doua generație) Acceptă text în timp real (RTT) pentru apeluri telefonice Pentru informații despre conținutul de securitate al actualizărilor software Apple, vă rugăm să vizitați acest site web: //a sustine.măr.com/en-us/HT201222

22 ianuarie 2019: Apple lansează watchOS 5.1.3

Apple a lansat watchOS 5.1.3, care remedieri de erori și aduceri de performanță Apple Watch.

6 decembrie 2018: Apple lansează watchOS 5.1.2

Apple a lansat watchOS 5.1.2, care adaugă nouă aplicație ECG la Apple Watch Series 4. Deschizând aplicația ECG și plasând degetul pe coroana digitală, posesorii Apple Watch Series 4 pot acum să efectueze o electrocardiogramă folosind doar Apple Watch.

5 noiembrie 2018: Apple lansează watchOS 5.1.1

După remedierea unei erori care a cauzat unele Apple Watch care au instalat watchOS 5.1 actualizare pentru a deveni inutilizabilă, Apple a lansat watchOS 5.1.1, care vine cu toate aceleași caracteristici care au fost incluse în actualizarea anterioară, minus bricking-ul dispozitivului.

FaceTime de grup

FaceTime pe Apple Watch acceptă acum grupuri de până la 32 de persoane; cu toate acestea, spre deosebire de ios 12.1 omologul Apple Watch poate face doar audio.

Emoji-uri noi

Apple Watch va primi, de asemenea, aceleași emoji-uri noi (aproximativ 70) care vin și astăzi pe iOS și macOS. Emoji-urile includ fețe cu păr roșu, un cangur, un păun, supereroi și multe altele!

Fețe de ceas noi

Modelele Apple Watch Series 4 vor primi, de asemenea, cadranul Color pe ecran complet, care vă permite să alegeți dintre zeci de nuanțe dacă vă place stilul minimalist al cadranului!

30 octombrie 2018: Apple oprește lansarea watchOS 5.1 următoare probleme cu Seria 4

Actualizare: Apple a suspendat watchOS 5.1 actualizări după ce utilizatorii de pe forumurile de asistență Twitter, Reddit și Apple au raportat erori care au cauzat ca Apple Watch din seria 4 să devină neresponsabil, numit „cărămidă”.

Din cauza unui număr mic de Apple Watch care se confruntă cu o problemă în timpul instalării watchOS 5.1 astăzi, am retras actualizarea software-ului ca măsură de precauție. Toți ai afectați ar trebui să contactați AppleCare, dar nu este necesar nicio acțiune dacă actualizarea este instalată cu succes. Lucrăm la o remediere pentru o viitoare actualizare de software.

Original: Apple lansează watchOS 5.1 cu emoji noi... și altele

watchOS 5.1 vine pe Apple Watch cu câteva modificări, inclusiv noi emoji, unele fete de ceas și funcția Group FaceTime.

FaceTime de grup

FaceTime pe Apple Watch acceptă acum grupuri de până la 32 de persoane; cu toate acestea, spre deosebire de ios 12.1 omologul Apple Watch poate face doar audio.

Emoji-uri noi

Apple Watch va primi, de asemenea, aceleași emoji-uri noi (aproximativ 70) care vin și astăzi pe iOS și macOS. Emoji-urile includ fețe cu păr roșu, un cangur, un păun, supereroi și multe altele!

Fețe de ceas noi

Modelele Apple Watch Series 4 vor primi, de asemenea, cadranul Color pe ecran complet, care vă permite să alegeți dintre zeci de nuanțe dacă vă place stilul minimalist al cadranului!

27 septembrie 2018: Apple lansează watchOS 5.0.1

watchOS 5.0.1 a fost lansat cu o remediere pentru unele erori care au apărut cu aplicația Activitate de pe Apple Watch.

17 septembrie 2018: Apple lansează watchOS 5

watchOS 5 este în sfârșit aici cu toate noile funcții și ar fi interesante despre care ați auzit!

9 iulie 2018: Apple lansează watchOS 4.3.2

watchOS 4.3.2 a sosit cu unele remedieri de erori și erori de performanță

Cum să descărcați și să instalați actualizarea watchOS

 1. Actualizați-vă iPhone-ul la iOS 15 sau versiunea ulterioară.
 2. Conectați-vă iPhone-ul la Wi-Fi și lansați Ceas aplicația.
 3. Asigurați-vă că Apple Watch este încărcat la cel puțin 50% și conectați-l la încărcătorul magnetic.
 4. Atingeți pe Ceasul meu fila.
 5. Apăsați pe General.
 6. Apăsați pe Actualizare software.

 7. Apăsați pe Descarca si instaleaza.
 8. Introduceți Cod de acces pentru iPhone când vi se solicită.
 9. Atingeți De acord la Termenii și Condițiile

 10. Atingeți Continuă pe Apple Watch pentru a începe descărcarea.
 11. Introduceți Codul de acces pe Apple Watch.

Actualizarea watchOS se va descărca și se va transfera pe Apple Watch, iar Apple Watch se va raporta pentru a aplica actualizarea. urmăriți progresul pe ecranul Apple Watch și, odată ce este gata, veți fi gata.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cum să accelerezi actualizările Apple Watch (și de ce s-ar putea să nu vrei)

Dacă ați fost vreodată frustrat de cât timp durează descărcarea și instalarea unei actualizări pentru Apple Watch, ar trebui să știți că este posibil să puteți accelera procesul dezactivând Bluetooth-ul la momentul potrivit. Dar te-aș avertiza împotriva asta.

Deși este posibil ca să pași de mai jos să funcționeze bine, dacă cronometrați greșit, ar putea avea consecințe grave pentru instalarea dvs. și pentru Apple Watch în general. Dacă aveți încredere în capacitatea dvs. de a crometra corect, puteți încerca aceastà pe propriul risc.

După atingere Descarca si instaleaza este pasul 7 de mai sus, urmați aceste instrucțiuni.

 1. Introduceți Apple Watch sau iPhone codul de acces dacă/când vi se solicită.
 2. Deschis Setări pe iPhone-ul tău DUPĂ vi se oferă o estimare pentru timpul rămas în descărcarea watchOS pe pagina actualizare software.
 3. Atingeți Bluetooth.
 4. Apasă pe Bluetooth comutator astfel încât să fie în poziție albă „off”.
 5. Deschide Ceas aplicația pe iPhone.
 6. Atingeți Anulare la solicitarea de pe pagina Actualizare software. Dacă ați făcut totul corect (ceea ce este din nou, nu este garantat), iPhone-ul dvs. va reveni la rețelei Wi-Fi de acasă pentru a furniza actualizarea și nu Bluetooth.
 7. Deschis Setări pe iPhone-ul tău DUPĂ butonul Instalare devine disponibil în partea de jos a paginii Actualizare software.
 8. Atingeți Bluetooth.
 9. Apasă pe Bluetooth comutator astfel încât să fie în poziția verde „pornit”.
 10. Deschide Ceas aplicația.
 11. Atingeți Instalare.

Încă o dată, v-aș avertiza să nu faceți acest lucru, deoarece ar putea cauza probleme majore cu actualizarea.

Actualizarea Apple watchOS eșuează sau este înghețată? Iată soluția!

Cele mai recente actualizări ale software-ului Apple

Principal

 • Ce este nou în iOS
 • Cum să descărcați iOS
 • Ce este nou în macOS Sierra
 • Cum să descărcați macOS
 • Ce este nou în tvOS
 • Cum să descărcați tvOS
 • Ce este nou în watchOS
 • Cum să descărcați watchOS

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here