Cum să descărcați și să instalați Bitdefender pe Windows

Sursa: Stephen Warwick / Windows Central

Dotat cu funcții de ultimă generație, Bitdefender este una dintre cele mai populare și mai fiabile soluții antivirus pentru consumatori disponibile în prezent, motiv pentru care să figureze pe lista noastră cu cele mai bune programe antivirus disponibile.

Care este diferența dintre Bitdefender Antivirus Free Edition și Bitdefender Antivirus Plus?

Software-ul dezvoltat în România vine într-o serie de niveluri diferite. După cum sugerează și numele, Bitdefender Antivirus Free Edition nu costă nimic și oferă un instrument simplu Windows care se concentrează pe două elemente de bază ale securității: antivirus și blocarea site-urilor de phishing și escrocherie.

Bitdefender Antivirus Plus, între timp, acest produs comercial de prim rang al companiei și începe de la 19 USD.99 pentru o licență de un an, un dispozitiv (39 USD.99 la reînnoire). Oferă funcții suplimentare, inclusiv protecție împotriva ransomware, scanare de securitate Wi-Fi, protecție bancară printr-un browser securizat, ștergere sigură a fișierelor, un scanner de vulnerabilitate și un manager de parole.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Începând de la 44 USD.99 pentru o licență de cinci dispozitive, un an, oferta de top Bitdefender Total Security include toate caracteristicile de mai sus, precum și instrumente de curatare și optimizare a dispozitivului, un sistem antifurt, plus aplicații pentru Mac, Android și iOS dispozitive, precum și Windows.

Urmați acest ghid și întregul proces ar trebui să dureze mai puțin de cinci minute.

Cum să descărcați și să instalați Bitdefender pentru Windows

Doriți să utilizați versiunile gratuite sau plătite ale Bitdefender pentru Windows? Iată cum să descărcați și să începeți să îl utilizați.

 1. Deschideți browserul web și accesați site-ul Bitdefender pentru creează un cont. Completați informațiile solicitate, apăsați butonul de a crea a unui cont, asigurându-vă că parola are cel puțin apoi opt caractere și conține cel puțin un număr sau un simbol și atât litere mici, cât și litere mari

  Sursa: Windows Central

 2. Alegeți o versiune gratuită sau cu plată a Bitdefender. După ce v-ați conectat, veți putea alege dintre trei opțiuni: activați un abonament existent, încercați Bitdefender gratuit utilizând o versiune de încercare și cumpărați Bitdefender.

  Sursa: Windows Central

  Dacă alegeți o versiune plătită a BitDefender, vă veți oferi o cheie din 10 cifre pe care o puteți găsi în e-mailul de confirmare primit după efectuarea comenzii online (dacă nu primiți un e-mail de confirmare în 30 de minute de la finalizare). plata dvs., merită să vă verificați dosarul spam sau nedorit în cazul în care a fost livrat acolo în loc de căsuța dvs. de e-mail). Vi se va cere să introducă acest cod atunci când vă activați abonamentul.

  Sursa: Windows Central

 3. Din bara laterală, selectați Dispozitivele mele, apoi faceți clic pe butonul plus de deasupra "Instalați produsele Bitdefender pe dispozitivele dvs.". Atunci alege Securitate și selectați Acest aparat pentru a instala Bitdefender pe computerul pe care îl utilizați în prezent.

  Sursa: Windows Central

 4. Odată ce fișierul de instalare este descărcat, deschideți-l și rulați-l. Dacă un prompt de control al contului utilizatorului Windows este afișat ca mai sus, alegeți da. Programul de instalare Bitdefender va apărea apoi pe ecran (în acest moment, puteți închide browserul dacă există) și acum veți avea sau scurtă așteptarea pentru ca programul de instalare să scadă de serie de fișiere necesare

  Sursa: Windows Central

 5. După ce ați terminat, veți primi o casetă de selectare, vă care vă va cere să citiți și să fiți de acord cu termenii abonamentului dvs. Va trebui verifica accept înainte de a putea continua. După aceea, faceți clic Instalare după o scurtă așteptare, Bitdefender va fi gata de acțiune pe computerul dvs.

  Sursa: Windows Central

 6. În acest moment, puteți efectua o verificare inițială de securitate făcând clic Porniți evaluarea dispozitivului. Dacă nu poți să efectuați sau să scanați în acest moment, faceți Ocolire. De aici puteți vedea detalii despre abonamentul dvs.

  Sursa: Windows Central

 7. Clic finalizarea pentru a accesa interfața Bitdefender, unde puteți verifica apoi starea de securitate, puteți configura scanări și puteți utiliza celelalte funcții ale software-ului, inclusiv VPN-ul încorporat și funcția Safepay.

  Sursa: Windows Central

Vagabond! Ați terminat – ați instalat cu succes Bitdefender pe computer.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here