Cum să descărcați Call of Duty: Warzone gratuit

Sursa: Activision

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty: Modern Warfare este un shooter la persoana întâi incredibil de popular de la Activision.
  • Modul său battle royale se numește „Warzone”."
  • Warzone este o experiență gratuită, astfel încât oricine poate descărca clientul.
  • Urmați acest link din Microsoft Store pentru a descărca Call of Duty: Warzone.

Peste 6 milioane de jucători au experimentat Call of Duty: Warzone în ultimele 24 de ore - 60 de milioane până în prezent - și nu se pare că această cifră nu va încetini prea curând. Dacă nu sunteți familiarizat cu jocul, Call of Duty: Warzone este o experiență Call of Duty Battle Royale gratuită. Da, ați citit bine, nu trebuie să cumpărați Call of Duty: Modern Warfare, cea mai recentă versiune, pentru a juca modul Battle Royale.

Dacă dețineți Call of Duty: Modern Warfare, va trebui doar să descărcați o actualizare de aproximativ 20 GB și să puteți accesa modul Battle Royale prin meniul principal. Cu toate acestea, dacă nu aveți jocul, puteți accesa un alt link din Microsoft Store pentru a-l descărca gratuit. Puteți găsi o întreagă secțiune dedicată jocului free-to-play mai jos cu linkul de descărcare. Vă va duce la Microsoft Store de unde puteți descărca Call of Duty: Warzone.

Rețineți că dimensiunea fișierului pe Xbox One X este de aproape 100 GB. Asigurați-vă că țineți cont de limitările lățimii de bandă atunci când vine vorba de furnizorul dvs. de internet. De exemplu, plafonul meu este de 1 TB în fiecare lună și îl depășesc frecvent.

Battle royale

Call of Duty: Warzone

Fii ultimul în picioare

Bine ați venit la Warzone, noua arenă de luptă masivă din Call of Duty: Modern Warfare, gratuită pentru toată lumea. Puneți-vă, armurați-vă, furați pentru recompense și luptați-vă pentru a ajunge în vârf.

  • Gratuit la Microsoft Store

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here