Cum se adună laptopul Surface cu MacBook-urile Apple?

Deci, cum se compară laptopul Surface cu MacBook-urile de astăzi? La fel cum Microsoft produce mai multe PC-uri Surface, Apple vinde și o varietate de modele de MacBook, inclusiv MacBook Pro și MacBook Air. Cea mai precisă comparație este probabil între laptopul Surface și MacBook Air. Și chiar săptămâna trecută, am publicat o comparație detaliată a specificațiilor tehnice pentru ambele computere.

Nu vrem să dăm totul, dar Surface a câștigat. De departe.

Cu toate acestea, suntem părtinitori. Acesta este Windows Central până la urmă. Întâmplător, pe forumurile noastre are loc o conversație legată chiar acum.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

navidtrinidad 29-05-2017 18:26

Cum se compară acest nou laptop cu cel mai nou de la cel mai nou laptop Apple?

Răspuns

Și, în timp ce oamenii de acolo sunt probabil părtinitori (din nou, este vorba despre forumurile Windows Central), ei sunt în mod clar mai puțin decât suntem noi. Și unii oameni grijulii au intervenit deja.

Ce crezi? Dacă ar trebui să alegeți între laptopul Surface și MacBook Air, alegeți Surface doar pentru sistemul de operare? Cât de mult contează specificațiile? Sau poate credeți că este mai logic să comparați laptopul Surface cu MacBook Pro? Împărtășiți-vă gândurile pe forumuri.

De pe forumuri: Surface Laptop vs. Macbook?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here