Cumperi abonamentul de sezon pentru Destiny 2's Season of the Worthy??

Sursa: Bungie

Cel mai bun raspuns: Pentru a cumpăra permisul de sezon pentru Season of the Worthy, trebuie să cumpărați din magazinul în jocul lui Destiny 2, Eververse. Costă 1.000 de argint, care este moneda în joc a Destiny 2.

  • Obțineți Silver: Destiny 2 Silver (de la 5 USD la Microsoft)
  • Obțineți extensia Shadowkeep: Destiny 2: Shadowkeep (35 USD la Microsoft)

Cum puteți obține sezonul permisului de sezon al Worthy's

Pentru a obține permisul de sezon pentru Season of the Worthy, va trebui să aveți 1.000 de argint pentru magazinul Eververse din jocul lui Destiny 2. Argintul poate fi cumpărat în afara jocului pe bani reali; 1.000 din ele valorează 10 USD, așa că ar putea fi necesar să cheltuiți maxim 10 USD pentru permisul de sezon. Cu toate acestea, dacă ai rămas argint de la cele mai bune condiții anterioare, poți folosi și pentru a obține permisul sezonului.

De ce să obțineți permisul de sezon pentru sezonul celor demni?

Sursa: Bungie

Sezonul celor demni se pare că va fi un moment grozav. Există noi activități jucător-versus-mediu (PvE) care implică colaborarea cu alți Gardieni pentru a-l apăra pe Rasputin Warmind de hoardele de atacatori inamici. Pe sezonul acolo vom lucra și cu Rasputin pentru a opri Legiunea Roșie să distrugă Ultimul oraș, ciocnind în el cu nava lor masivă, Atotputernicul. Vin și Grandmaster Nightfalls care răsplătește jucătorii cu tone de pradă iar activitatea de vârf dintrei și jucători, Trials of Osiris, revine, astfel Gardienii să poată testa puterea unii altora pentru echipament și produse cosmetice de top. Asigurați-vă că verificați imaginea de mai sus pentru foaia de parcurs completă pentru Season of the Worthy.

Pe măsură ce creșteți nivelul Season Pass, veți primi și două seturi de armuri noi-nouțe. Dacă se aseamănă cu cele din sezonul trecut, Sezonul Zorilor, aceste piese de armură vor avea statistici foarte mari. Setul de armuri pe care îl obținem spre sfârșitul permisului sezonului se va debloca și ca ornamente pe care jucătorii le vor folosi pe orice armură legendară din joc.

Mergi pe ruta Eververse

Destiny 2 Silver

Opțiunea de monedă din joc

Veți avea nevoie de 1.000 de argint pentru a cumpăra permisul de sezon independent Season of Dawn de la Eververse cu Silver.

  • De la 5 USD la Microsoft
  • De la 5 USD la Steam

Moon's Haunted

Destiny 2: Shadowkeep

Întunericul a sosit

Shadowkeep este cea mai recentă expansiune Destiny 2, care aduce jucătorilor o nouă aventură terifiantă împotriva Stupului și vede sosirea unei amenințări misterioase, care induce frică.

  • 35 USD la Microsoft
  • 32 USD la GMG (Steam)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here