Cum trebuie să se îmbunătățească Divizia 2 față de originalul

Deși Tom Clancy's The Division a fost în general un succes complet, jocul a avut/are mai multe probleme care în cele din urmă au împiedicat experiența pentru mulți jucători. Faptul că jocul a câștigat recent o mare popularitate la peste un an de la lansare, precum și faptul că The Division 2 a fost recent anunțat, arată că un viitor luminos pentru franciză este pe deplin posibil. Cu toate acestea, pentru a realiza acest lucru, continuarea va trebui să aducă unele dintre ele ar fi semnificative la primul.

  • Vezi pe Microsoft Store
  • Vezi pe Steam

O lansare stabilă

Unul dintre cei mai mari factori care au contribuit la scăderea popularității diviziei după lansare a fost faptul că jocul a fost extrem de plin de bug-uri și de erori la lansare. Totul, de la căderea prin pământ până la ștergerea misterioasă a personajelor întregi, era o posibilitate în acest moment și a îndepărtat mulți jucători de joc.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deși este adevărat că în cele din urmă Ubisoft a remediat totul și a funcționat corect, doar o fracțiune dintre jucătorii care au abandonat jocul au ajuns să se întoarcă la el. Restul dintre ei erau sceptici și nu erau dispuși să riște să-și piardă mai mult timp. Când apare The Division 2, Ubisoft trebuie să acorde prioritate lustruirii și performanței, ca nu cumva să ajungă să sufere la fel ca original. Este greu să te bucuri de ceea ce sunt oferite un joc dacă jocul nu funcționează.

O lume deschisă dinamică

Majoritatea conținutului poveștii din prima Divizie este despre a ajuta supraviețuitorii unei boli mortale într-o lume deschisă a orașului New York. Aceasta include asigurarea și paza proviziilor, asasinarea liderilor de bandă și patrularea străzilor pentru bătăuși. Dar lumea în sine este foarte statică; niciuna dintre acțiunile tale nu pare să aibă vreodată un efect de durată în zonele pe care să le supravegheze.

În The Division 2, acest lucru trebuie să se schimbe. Lucruri la fel de simplu cum ar fi ca civili să le fie mai puțin frică să se plimbe la vedere sau un număr vizibil mai mic de criminali care să apară în zonă îți pot arăta că faci o diferență reală în comunitate, spre deosebire de primul joc în care trebuie să te prefaci că ești. La urma urmei, unul dintre cele mai bune lucruri despre a fi un erou este să te lupți pentru un motiv întemeiat.

Un sistem de facțiuni semnificative

Există mai multe facțiuni diferite în The Division, dar toate sunt ostile. În general, termenul „facțiune” este doar un alt mod de a spune „diferite tipuri de inamici” în jocul original. Acest lucru m-a dezamăgit întotdeauna, deoarece am vrut să aflu despre motivațiile și raționamentul din spatele principal grup de inamici în acest cadru urban post-apocaliptic. Există un potențial imens acolo pentru construirea de lume de calitate, ceea ce este ceva pe care îl are pe care un titlu de lume deschisă poate folosi întotdeauna mai mult.

Sperăm că Divizia 2 va consolida facțiunile din Manhattan și nu va oferi o perspectivă asupra a ceea ce le face să fie bine, care sunt obiectivele lor finale și multe altele. Poate am putea chiar să avem opțiunea de a ne alia cu unul în secret, ajutându-i să lanseze atacuri și raiduri asupra facțiunilor adverse, la fel ca în jocurile moderne Fallout. Am putea obține, de asemenea, niște produse cosmetice cu tematică de facțiune, dându-ne posibilitatea de a prezenta jucători cu cine ne-am alăturat.

Gândurile tale

Ce crezi că trebuie să facă Divizia 2 mai bine decât jocul original? Anunță-mă mai jos.

Divizia este disponibilă în prezent atât pe Xbox One, cât și pe Steam pentru 49 USD.99.

  • Vezi pe Microsoft Store
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here