Cum să dezactivați notificarea „Obțind și mai mult din Windows” pe Actualizarea Windows 10 mai 2020

Sursa: Windows Central

Pe Windows 10, după ce faceți upgrade la o versiune nouă (cum ar fi Actualizarea din mai 2020), raportați dispozitivul sau pur și simplu vă deconectați și reveniți la desktop, este posibil să vedeți un nou „Obțină și mai mult de la Windows” " notificare care apare funcții suplimentare pe care le puteți configura pe dispozitivul dvs.

De obicei, acestea pot fi funcții existente sau noi sau setări de confidențialitate disponibile cu cea mai recentă versiune de Windows 10. Cu toate acestea, dacă sunteți exact așa cum sunt instalate sau nu sunteți interesat să configurați noi sau servicii, cum ar fi OneDrive, Timeline, Windows Hello și altele, puteți dezactiva această solicitare de configurare a aplicației Setări.

În acest ghid Windows 10, vă vom ghida prin pașii pentru a dezactiva configurarea pentru funcții și setări suplimentare după actualizarea actualizării din mai 2020.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cum să dezactivați solicitarea pentru a finaliza configurarea Windows 10

Pentru a solicita o finală configurație pe Windows 10, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări.
  2. Faceți clic pe pe Sistem.
  3. Faceți clic pe pe Notificări și acțiuni.
  4. În secțiunea „Notificări”, ștergeți Sugerează modalități în care pot termina configurarea dispozitivului meu pentru a profita la maximum de Windows opțiune.

    Sursa: Windows Central

După ce ați finalizat pașii, Windows 10 nu vă mai supărați să configurați Windows Hello, OneDrive, Timeline, Microsoft 365 și alte funcții pe care vă îngrijesc este posibil să nu vă puteți utiliza dispozitivul dvs.

Pe pagină, puteți, de asemenea, șterge Arată-mi experiența de bun venit Windows după actualizare și, ocazional, când mă conectez, pentru a evidenția ce este nou și sugerat opțiunea de a opri Windows 10 să deschidă Microsoft Edge pentru a vedea informații despre noua versiune pe care ați instalat-o recent.

Mai multe resurse Windows 10

Pentru mai multe articole utile, acoperire și răspunsuri la întrebări despre Windows 10, vizitați următoarele resurse:

  • Windows 10 pe Windows Central – Tot ce trebuie să știți
  • Ajutor, sfaturi și trucuri pentru Windows 10
  • Forumuri Windows 10 pe Windows Central

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here