Cum să personalizați setările de personalizare în Windows 10

Odată cu Windows 10, este personalizat. Obținând aspectul sistemului de operare la care veți petrece atât de mult timp uitându-vă corect, plăcut ochilor dvs.

Pe lângă doar tapet și o culoare a temei, Microsoft include noi setări pentru a permite utilizatorilor să activeze sau să dezactiveze transparența în meniul Start, bara de activități și Centrul de acțiuni. De asemenea, veți observa un nou efect de animație asupra elementelor din interiorul fiecărei secțiuni ale setărilor. Iată cum să-ți faci Windows 10 al tău.

Cum se accesează Personalizare

Găsirea drumului către Personalizare este simplă, trebuie doar să lansați aplicațiile Setări și să faceți clic Personalizare. Dacă accesați destul de des aceste setări, puteți face clic pe Pin pictograma din colțul din dreapta sus pentru a fixa sau dală în meniul Start pentru un acces mai rapid.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Personalizarea desktopului Windows 10

Pagina de setări de personalizare conține patru secțiuni noi: Fundal, Culori, Ecran de blocare și Teme.

fundal

Secțiunea Context se explică de la sine. Această zonă este locul în care puteți seta un nou tapet pentru desktop, o culoare solidă sau o prezentare de diapozitiv.

Culori

Secțiunea Culori este locul unde au loc toate schimbările interesante. În Culori, puteți ajusta o varietate de setări. Aici vei gasi Alege automat o culoare din fundalul meu opțiune. Când aceasta este activată, caracteristica va analiza imaginea de fundal extragând culoarea primară și setând-o în meniul Start, bara de activitate și Centrul de acțiuni.

Faza de previzualizare tehnică a introduces-o nouă temă întunecată în meniul Start, bara de activități și Centrul de acțiuni. This temă va fi tema implicită atunci când Afișați culoarea în bara de activitate și în meniul Start este dezactivat. Glisând comutatorul spre Pe poziția va permite culorii schemei să curgă dintr-o selecție de culori personalizate sau culoarea primară care provine din fundalul curent.

În cele din urmă, Microsoft adaugă Faceți meniul Start transparent opțiunea, care nu numai că va activa sau dezactiva transparența pentru meniul Start, dar controlează și transparență pentru bara de activități și Centrul de acțiuni.

În plus, dacă trebuie să modificați setările de culoare cu contrast ridicat, Microsoft adăugat un link convenabil chiar în Culori.

Ecran de blocare

În ecranul de blocare, sub setările de fundal, puteți configura să vizualizați sau să vă imaginați sau să prezentați diapozitive. alege, de asemenea, opțiunea „Reflector Windows”, care se pare că această funcție nouă care scoate fundal aleatoriu de pe internet.

Din secțiunea Ecran de blocare, puteți alege ce aplicații afișează notificări, dar acest lucru nu este nou.

Teme

Microsoft mută, de asemenea, setările temei în aplicația Setări.

Încheierea lucrurilor

Deși există multe modificări noi opțiuni pentru personal Windows 10, există încă multe modificări. În prezent, utilizatorii nu au nici un mod de personalizare a nivelului de transparență ca pe Xbox One, de exemplu.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here