Cum să vindeci un sătean zombi în Minecraft

Sursa: Windows Central

Din când în când poți să vezi un zombi care să arate, ah, diferit de celilalți zombi. S-ar putea să te uiți la un sătean zombi sau la o versiune strigoi a iubitorilor comercianți care locuiesc în sate. Sătenii zombi sunt o problemă reală în Minecraft în zilele noastre. Sunt un pericol pentru tine și pentru a săteni tăi nefericiți care până acum au evitat boala. Totuși, nu este fără speranță, poate de fapt să vindeci să țină zombi și să-i citesc la normal. Iată cum se face.

Cum se colectează proviziile pentru vindecare

Sursa: Windows Central

Vindecarea unui sătean zombi nu presupune fluturarea unui băț magic în direcția sa generală. În schimb, trebuie să colectezi o mână de obiecte rare și să te asiguri că ești pregătit cu respect pentru sarcină. Niciun obiect în cauză nu se află într-un loc ușor de accesat, așa că probabil nu vei deveni eroul satelor în prima ta noapte în Minecraft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată articolele de care aveți nevoie:

Măr de Aur

Sursa: Windows Central

Merele aurii sunt create prin acoperirea unui măr obișnuit într-un strat de aur. Sunt alimente puternice care absorb daunele primite și vă regenerează sănătatea rapidă, dar sunt utile și pentru vindecarea sătenilor zombi. va putea fi găsit-le în cufere împrăști în Minecraft, fie să poți crea singur cu 8 lingouri de aur și 1 măr. Sunt scumpe, dar merită.

Doar să ai un măr auriu nu este suficient. Pentru a convinge un sătean zombi să înghită fructul metalic, trebuie să-l slăbiți mai întâi. Există trei moduri prin care un jucător poate aplica efectul de slăbiciune la altceva:

Splash poțiune de slăbiciune

Aceasta va fi cea mai eficientă aplicare cu o marjă considerabilă. Nu riscați să vă deteriorați cariera și nu sunt necesare ingrediente suplimentare.

Sursa: Windows Central

Pentru a crea o poțiune de slăbiciune, va trebui să aibă toate ingredientele și instrumentele de bază folosite pentru prepararea berii. Mai întâi veți dori să luați o puteți obișnuită de slăbiciune cu o sticlă de apă și 1 ochi de păianjen fermentat. Odată ce ai puteaunea ta de slăbiciune, combină-o cu praful de pușcă. Praful de pușcă poate fi colectat din grădini sau cufere și vă permiteți să aruncați să puteți arunca și să provocați sau explozie în miniatură. O „explozie”, dacă vrei.

Poțiune persistentă a slăbiciunii

Poțiunile persistente sunt diferite de poțiunile splash, prin faptul că lasă un nor de a putea avea grijă mai mult deasupra solului și afectează orice mafiote sau jucători care trec prin el. Aceasta ar putea fi o opțiune dacă atingeți cu adevărat un obiectiv groaznic și nu puteți baza pe țineți.

Pentru a crea o puteți persista de slăbiciune, procedați astfel:

 1. Creați o poțiune de slăbiciune. ajunge să realizeze acest lucru urmând instrucțiuni de mai sus.
 2. Strânge o sticlă de respirație de dragon. Respirația dragonului este un articol de bere folosit doar pentru prepararea de poțiuni persistente. Este colectat prin capturarea atacului de respirație al dragonului Ender într-o sticlă de sticlă golă.

  Sursa: Windows Central

 3. Combină posibilitatea uneia de stropire și respirația dragonului. va adăuga respirația dragonului la orice puteți să-și combină stropii-le într-un stand de bere.

Săgeată cu vârful slăbiciunii

Aceasta este o opțiune bună dacă puteți să vă îndepliniți sarcina la distanță sau dacă nu vă practic în jur pentru a face poțiuni de stropire. Re cumpărați că vă veți deteriora pacientul, așa că aveți grijă să nu-l ucideți accidental.

Pentru a crea o săgeată cu vârf a slăbiciunii, procedați astfel:

 1. Creați o poțiune a slăbiciunii. Probabil că ești destul de familiarizat cu asta până acum.

  Sursa: Windows Central

 2. Creați un cazan. Dacă nu aveți deja un caz disponibil, puteți crea unul folosit 7 lingouri de fier.
 3. Umpleți ceaunul cu poțiunea slăbiciunii. turna poțiuni într-un cazan atingând/ când faceți clic pe butonul „utilizați” de pe.

  Sursa: Windows Central

 4. Creați niște săgeți. Săgețile sunt destul de ușor de făcut și sunt foarte utile pentru a avea în Minecraft. Creați unele cu bețe, silex și pene.

  Sursa: Windows Central

 5. Scufundați săgețile în ceaun. Acum puteți să vă luați săgețile și să vă scufundați în ceaun pentru a le acoperi cu posibilitatea de a slăbiciunii.

Cum să vindeci un sătean zombi

Sursa: Windows Central

Iată cum să vinde un sătean zombi folosit noile tale provizii:

 1. Găsiți un sătean zombi. Sătenii zombi au aproximativ 1 din 20 de șanse să apară în locul unui zombi normal. Cel mai bun pariu este să cauți noaptea prin sătul tău.
 2. Atrage-ți săteanul zombi într-un loc sigur. Nu poate nimic să interfereze cu acest proces. În timp ce sunt vindecați, golemii de fier văd în continuare să țină zombi ca fiind ostili, iar alte gloate ostili te vor ataca în continuare.

  Sursa: Windows Central

 3. Prinde în capcană săteanul zombi. Procesul de vindecare este departe de a fi instantaneu, așa că veți dori să prindeți săteanul zombi în timp ce se întâmplă. Orice va face truc, dar barele de fier pot accelera procesul.

  Sursa: Windows Central

 4. Aplicați efectul de slăbiciune. Indiferent de metoda pe care ai ales-o pentru a aplica efectul de slăbiciune zombiului, acum este momentul să o faci.

  Sursa: Windows Central

 5. Hrănește săteanul zombi cu mărul de aur. Odată ce săteanul zombi este slăbit, ar trebui să fie susceptibil să fie hrănit cu un măr de aur. Odată ce o faci, vei vedea un efect de particule în jurul sătenului zombi.

  Sursa: Windows Central

 6. Așteptați și priviți. Acest proces durează până la cinci minute pentru a se termina complet. În acest timp, săteanul zombi este încă ostil, așa că nu-l expune la lumina soarelui și nu-l lăsa să iasă din incinta lui. După ce timpul a trecut, săteanul zombi se va transforma într-un sătean.

Acum ești un erou

Sursa: Windows Central

Acum ai vindecat un sătean zombi! Aceasta este o excelentă de a crește populația de săteni, mai ales dacă nu mai aveți suficienți săteni pentru a se reproduce. puteți folosi acest lucru foarte de câte ori, așa cum construiți-vă armata de săteni foarte, fragili.

Ai vindecat un sătean zombi?? Cum a mers? De ce ai făcut-o? Sunetul stins mai jos!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here