Cum să creați o semnătură de e-mail personalizată Outlook

Microsoft face relativ ușor adăugarea de semnături de e-mail personalizate, cu imagini hyperlink sau sigle ale companiilor, în Outlook 2016 pentru Windows. Poate fi nevoie de puțină experimentare pentru a găsi fonturile, culorile și stilurile care sunt potrivite pentru dvs., dar acești pași ușor de urmat detaliază cum să adăugați și să personalizați propria semnătură de e-mail Outlook.

Vezi pe Microsoft Store

Cum să creați și să adăugați o semnătură de e-mail Outlook

 1. Apasă pe Acasă din bara de navigare orizontală care se află în partea de sus a ecranului Outlook.
 2. Apasă pe Email nou caseta din colțul din stânga sus al ecranului, chiar sub bara de navigare orizontală de deasupra ecranului.

 3. În noua casetă de mesaj care apare, faceți clic pe Semnătură cutie în interiorul Include fila. (Este a patra filă din stânga în noua casetă de mesaje.)
 4. Clic Semnături în meniul drop-down care apare sub caseta *Semnătură**.
 5. Pe Semnatura email filă, faceți clic Nou.

 6. În Introduceți un număr pentru această semnătură câmp, introduceți un text pentru a vă ajuta să vă amintiți semnătura pe care ați creat-o.

 7. Clic Bine pentru a confirma numele.
 8. Pe următorul ecran, evidențiați numele semnăturii pe care ați creat-o în Selectați Semnătura de editat drăguță.
 9. În caseta mare, goală de mai jos Editați semnătura, introduceți numele dvs., titlul, numele companiei, adresa de e-mail, informațiile despre rețeaua socială sau orice alte detalii personale pe care ar putea să vă arate în noua dvs. semnătură.

  • Utilizați diferite controale pentru font și format de mai jos Editați semnătura dar deasupra câmpului de text mare pentru a personaliza și modifica aspectul semnăturii. Există controale pentru stilul fontului, dimensiunea, culoarea și spațierea și puteți aplica diferite stiluri diferite linii pentru a le scoate în evidență.

 10. Dacă poți să adaugi sau să imaginezi personalizat cum ar fi sigla companii, navigați până unde puteți, să inserați imaginea și să vă imaginați, cu cursorul în poziție, apăsați butonul Inserați imaginea pictograma. (Arată ca un mic afișaj de computer în fața unei pictograme de imagine în miniatură.)
 11. Navigați la imaginea care vă permite să o introduceți pe computer Introduce.

 12. Dacă puteți să vă legați imaginea sau orice text din semnătura dvs. la un site web, cum ar fi site-ul companiilor dvs., faceți clic pe imagine sau text și evidențiați-l.
 13. Cu imaginea selectată, faceți clic pe Introduceți hyperlink pictograma. (Arată ca un glob cu o mică verigă de lanț în față.)
 14. În Abordare câmp din partea de jos a casetei pop-up care apare, introduceți adresa URL completă a site-ului către care puteți trimite imaginea dvs.

 15. Clic Bine în partea de jos a Introduceți hyperlink drăguță.
 16. Apoi, trebuie să personalizați Mesaje noi si Răspunsuri/redirecționări Opțiuni.

  • Dacă doriți să aplicați semnătura tuturor mesajelor noi, alegeți numele semnăturii din Mesaje noi meniul derulant.
  • Dacă puteți aplica semnătura tuturor răspunsurilor și mesajelor redirecționate, alegeți numele semnăturii din Răspunsuri/redirecționări meniul derulant.
  • Dacă dintr-un motiv oarecare nu poți să aplici semnătura mesajelor noi sau răspunsurilor și redirecționării, alegeți (nici unul) opțiunea din meniul crescut.

 17. Când ați făcut toate personalizările dorite, faceți clic pe Salvați butonul de sub Selectați semnătura de editat tabără.
 18. În cele din urmă, faceți clic Bine din nou pe principal Semnături și Stationare caseta pentru a salva toate modificările.

Când deschideți un nou mesaj de e-mail sau redirecționați sau răspundeți la unul, noua dvs. semnătură va apărea în partea de jos a mesajului, acolo unde este cazul.

Pentru mai multe tutoriale Outlook și instrucțiuni, consultați:

 • 15 comenzi rapide de la tastatură Microsoft Outlook garantate pentru a economisi timp
 • Cum se face o copie de rezervare a datelor în Outlook 2016 pentru Windows
 • Cum se importă un fișier de rezervă Microsoft Outlook

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here