Cum să codificați cu culorile mesajelor Outlook după expeditor (și de ce ar trebui)

Căsuța dvs. de e-mail Outlook se poate transforma rapid într-un munte de negestionat de mesaje aparent neîncetate. Cu câte cadeți mai în urmă și cu cât se adună mai multe corespondente, cu atât este mai probabil să pierdeți sau corespondente crucială.

Microsoft face relativ simplu în Outlook 2016 pentru Windows să adauge personalizări de culoare și font la expeditorii de mesaje, pentru a vă asigura că nu pierdeți niciodată un e-mail de la șeful sau managerul dvs., de exemplu.

Vezi pe Microsoft Store

Cum să personalizați mesajele Outlook primite cu culoare și font

 1. Apasă pe Vedere opțiunea din filele care rulează orizontal în partea de sus a ecranului Outlook. (Este a cincea filă din stânga.)
 2. Clic Vedeți Setări în vârful Vedere fila. (Este a doua opțiune din stânga și arată ca două trepte.)

 3. O cutie etichetata Setări avansate de vizualizare: Compact apare. Faceți clic pentru a selecta Formatarea condițională opțiune.

 4. Apare o casetă nouă și afișează o listă cu regulile de e-mail implicite existente, inclusiv o pentru mesajele necitite care pune automat bold e-mailurile necitite și alta pentru e-mailurile expirate care marchează mesajele respective cu text ieftin. (Puteți dezactiva regulile implicite sau orice altele pe care le-ați creat, eliminând bifa din casetele problemei.)

 5. Pentru a crea o nouă regulă de e-mail Outlook, faceți clic pe Adăuga butonul.
 6. Pentru acest tutorial, vom crea o nouă regulă pentru a schimba stilul fontului și culoarea mesajelor unui anumit expeditor, șeful dvs. (De, puteți modifica fontul real și dimensiunea textului.) În Număr: câmp, introduceți un text descriptiv care vă va ajuta să vă amintiți scopul acestor reguli specifice.
 7. Clic Font.
 8. Clic Culoare și alege-ți nuanța la alegere.

 9. Clic Stilul fontului, și apoi alegeți stilul dorit.
 10. Clic Bine.
 11. Te întorci apoi la Formatarea condițională caseta, unde ar trebui să faceți următorul clic Condiție.

 12. În **De la

  ** câmpul introduceți adresa de e-mail a șefului sau numele ei exact așa cum apare în mesajele pe care le îngrijesc primii de la Boss Woman. (Poate fi o idee bună să folosiți adresa de e-mail în loc de numele de aici, pentru a vă asigura că introduceți textul corect.)

  • personalizare în continuare această regulă Căutați cuvânt(e): si În: câmpuri. De exemplu, dacă puteți schimba doar culoarea și stilul fontului mesajului care include cuvântul „termen limită” în linia de subiect, puteți introduce „termen limită” în Căutați cuvânt(e): câmp și „doar câmpul subiect” în În: drăguță.
  • Verificarea *Unde sunt casetă și alegând una dintre următoarele opțiuni: singura persoana de pe linia To, pe A se linia cu alte persoane sau pe linia CC cu alte persoane vă permite să setați mai multe filtre granulare pentru regulile dvs.
  • De asemenea, puteți utiliza *Mai multe opțiuni** și Avansat dosar în Cutie de filtru pentru a personaliza în continuare regulile de e-mail Outlook.
 13. Când ați setat toate opțiunile de filtrare dorite, faceți clic Bine pentru a le confirma.
 14. Încă o dată, faceți clic Bine pe Formatarea condițională drăguță.
 15. În cele din urmă, reveniți la căsuța de e-mail făcând clic Bine încă o dată pe Setări avansate de vizualizare: Compact drăguță.

De acum înainte, când primești mesaje de la șeful tău și dacă acestea îndeplinesc diferitele condiții pe care le-ai trimis pentru mesaje cu coduri de culoare, acele corespondențe vor ieși în evidență în căsuța de e-mail ocupată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

oricât de stabilit oricâte reguli, cu diferite niveluri de complexitate, și ar putea să vă scutească de un termen limită ratat - și să vă scutească de o potențială bătaie de limbă sau două.

Pentru mai multe sfaturi și tutoriale Outlook, consultați:

 • Cum să creați o semnătură de e-mail personalizată Outlook
 • 15 comenzi rapide de la tastatură Microsoft Outlook garantate pentru a economisi timp
 • Cum se face o copie de rezervare a datelor în Outlook 2016 pentru Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here