Cum să schimbați proprietarul înregistrat și detaliile organizației pe Windows 10

Sursa: Windows Central

Ca parte a configurării inițiale (cunoscută și ca experiență out-of-box (OOBE)), Windows 10 nu vă mai permite să specificați proprietarul înregistrat și informațiile despre organizația pentru dispozitiv. În schimb, sistemul folosește adresa de e-mail a contului Microsoft pentru informațiile proprietarului și golul pentru informații despre organizație. Sau "nume utilizator" și "nume organizație" când setați un dispozitiv cu un cont local.

Deși aceste informații apar de obicei doar pe pagina „Despre Windows”, există multe aplicații care pot folosi aceste detalii pentru a personaliza mediul și companiile ar putea solicita să afișeze corect aceste informații.

Dacă trebuie să actualizați informații despre proprietar și organizație înregistrate, Windows 10 vă permite să actualizați această informație și alte informații.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În acest ghid Windows 10, vă vom ghida prin pașii pentru a modifica informațiile de afișare pentru proprietarul înregistrat și organizația înregistrată pe dispozitivul dvs.

Cum să schimbați informații despre proprietar și organizație pe Windows 10

Pentru a actualiza informații despre proprietar și organizație înregistrate pe Windows 10, urmați acești pași:

Avertizare: Acesta este un memento prietenos că editarea Registrului este riscantă și poate provoca instalarea dvs. ireversibilă. dacă nu finalizați sarcina corectă. Se recomandă să faceți sau să copieți rezerva completă a dispozitivului înainte de a continua.

 1. Deschis start.
 2. Căutați regedit și faceți clic pe rezultatul pentru a deschide Registru.
 3. Răsfoiți următoarea cale:

  HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersion

  Sfat rapid: Pe Windows 10, acum puteți copia și lipi calea în bara de adrese a Registrului pentru a sări rapid la destinația cheii.

 4. Faceți dublu clic pe Proprietar înregistrat și specificații informațiile proprietarului înregistrat.

  Sursa: Windows Central

  Notă rapidă: De obicei, să vă folosiți numele pentru proprietarul înregistrat.

 5. Faceți dublu clic pe Organizație înregistrată string și specificații informații despre organizație – de exemplu, „Familie” pentru utilizatori sau numele organizației dvs.

  Sursa: Windows Central

  Sfat rapid: Dacă nu puteți găsi șirurile, poate fi necesar să le creați. Faceți acest lucru făcând clic pe dreapta pe Versiune curentă tasta, selectând Nou, alegerea Valoare șir opțiunea și fiecare șir "RegisteredOwner" și "RegisteredOrganization" dezvoltat.

 6. Reporniți computerul (dacă este cazul).

După ce ați finalizat pașii, utilizați Tasta Windows + R comandă rapidă de la tastatură și, în comanda Run, tastate învingător, apasă pe Bine butonul, iar informațiile ar trebui să se reflecte acum în pagina „Despre Windows”.

Pe lângă modificarea detaliilor proprietarului și organizației, este, de asemenea, posibilă modificarea altor informații, inclusiv versiunea Windows 10 cu șirul „DisplayVersion”, ediția cu „EditionID”, numărul versiunii cu „CurrentBuild”. șirurile " și "CurrentBuildNumber" și multe altele. Cu toate acestea, nu este recomandat să modifice aceste setări suplimentare decât dacă știți ce faceți.

Mai multe resurse Windows 10

Pentru mai multe articole utile, acoperire și răspunsuri la întrebări despre Windows 10, vizitați următoarele resurse:

 • Windows 10 pe Windows Central – Tot ce trebuie să știți
 • Ajutor, sfaturi și trucuri pentru Windows 10
 • Forumuri Windows 10 pe Windows Central

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here