Cum să anulați un abonament Xbox Game Pass pe Xbox și PC

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Microsoft a înregistrat un succes continuu cu serviciul său de abonament la jocuri Xbox Game Pass, oferind o bibliotecă rotativă de jocuri pentru o taxă lunară fixă. Ceea ce a început ca un abonament la consola Xbox One se extinde acum la Xbox Series X și Series S, împreună cu oferte separate pentru PC și mobil. Lista din ce în ce mai mare de beneficii îl face unul dintre cele mai valoroase din gaming, dar asta nu înseamnă că Xbox Game Pass este pentru toată lumea. Iată cum să vă anulați abonamentul Xbox Game Pass.

Cum să anulați un abonament Xbox Game Pass

Indiferent dacă ați luat la încercare Xbox Game Pass sau intenționați să anulați un bun plătit, este ușor să renunțați. Microsoft a zdruncinat procesul de-a lungul anilor, eliminând posibilitatea de a anula direct prin interfața consolei Xbox. Totuși, tot ce nevoie este un dispozitiv conectat la web.

Merită subliniat că anularea unui abonament Xbox Game Pass revocă toate beneficiile abonamentului. Foști membri Xbox Game Pass accesul la lista de jocuri Xbox Game Pass, inclusiv toate titlurile instalate în prezent pe dispozitivele dvs. Cu excepția cazului în care aveți nevoie, jocurile permanente prin Microsoft Store sau ca o copie fizică pe disc, reînnoiți-vă abonamentul pentru a juca din nou pe Xbox sau PC.

Anularea unui abonament Xbox Game Pass Ultimate înseamnă, de asemenea, că pierdeți accesul la beneficii suplimentare precum Xbox Live Gold, abonamentul online necesar pentru multiplayer pe console. De asemenea, pierdeți jocurile în cloud Xbox Game Pass prin dispozitivul Android, reduceri exclusive și beneficii nevalorificate. Cu toate acestea, Xbox Live Gold este încă disponibil pentru cumpărarea separată după anularea Xbox Game Pass Ultimate.

Aceștia sunt pașii pentru a anula Xbox Game Pass de pe web. Deși este adesea mai ușor să anulați Xbox Game Pass printr-un computer sau un mobil, este posibil și prin browserul integrat Microsoft Edge disponibil pe consola Xbox One și Xbox Series X|S.

Sursa: Windows Central

 1. Navigheaza catre cont.microsoft.com/servicii.
 2. Conectați-vă la dvs cont Microsoft.
 3. Navigați la Xbox Game Pass subsecțiunea paginii.

  Sursa: Windows Central

 4. Clic Administra.
 5. Alege Anuleaza abonarea.

  Sursa: Windows Central

 6. Alege Dezactivați facturarea recurentă.
 7. Selectați Confirmați anularea.

La anulare, abonamentul dvs. va fi valabil până la încheierea perioadei curente de plată. Dacă alegeți să cumpărați din nou un abonament Xbox Game Pass, căutați "Xbox Game Pass" în Microsoft Store și parcurgeți pașii pe ecran. Cu salvările automate în cloud Xbox One, date de salvare a jocului vor fi, de asemenea, recuperate atunci când vă alăturați din nou la program.

Dacă anulați Xbox Game Pass în 2021?

Sursa: Microsoft

Microsoft poziționează din ce mai mult Xbox Game Pass ca viitorul Xbox, dar ofertele sale actuale nu sunt pentru toată lumea. Biblioteca în continuă rotație este cârligul fundamental al serviciului, ceea ce face mai ușor ca niciodată să jucați sau gamă largă de jocuri fără o cheltuială uriașă în avans.

Investițiile în Xbox Game Pass continuă să crească, de la produse de bază precum Halo și Forza până la clasice Bethesda precum The Elder Scrolls și Fallout după următoarea ZeniMax Media. Greii de la terți s-au alăturat, de asemenea, celor mai bune jocuri Xbox Game Pass, Outriders fiind acum pregătiți pentru disponibilitatea în prima zi, sporind un număr mare de restanțe în serviciu. Xbox Game Pass Ultimate doar multiplică această valoare, cu legături cu EA Play, Spotify, Disney+ și multe altele.

Dar pentru cei care să merg între câteva jocuri obținute, este posibil să nu primești valoarea pe termen lung al Xbox Game Pass în comparație cu altele. Dacă jucați în mod regulat doar titluri precum Call of Duty sau Fortnite, un abonament independent Xbox Live Gold este o alternativă mult mai ieftină la Xbox Game Pass Ultimate.

În timp ce Microsoft a subliniat recent planuri de creștere a prețurilor Xbox Live Gold, o mișcare percepută ca o tactică de a promova abonamentele Xbox Game Pass, acele modificări propuse au fost anulate atunci. va găsi în mod gratuit Xbox Live Gold de 12 luni pentru 60 USD sau mai puțin, ceea ce oferă o economie semnificativă față de costul anual de 180 USD pentru Xbox Game Pass Ultimate.

Cum să economisești pe Xbox Game Pass

Luând în considerare încheierea abonamentului Xbox Game Pass din cauza costului lunar? Xbox Game Pass pentru consolă și PC vine la o taxă lunară fixă ​​de 10 USD, în timp ce Xbox Game Pass Ultimate costă 15 USD cu fiecare ciclu de facturare. Dar dacă alegeți să rămâneți, unele vitrine oferă posibilitatea de a economisi din bunăstare. Multe magazine terțe oferări frecvente la codurile rambursabile pentru cei care îngrijesc reduceonează în avans abonamente lunare și anuale.

Cele mai bune oferte Xbox Game Pass oferă adesea mici economii față de tarifele obișnuite, ideal pentru cei care caută oportunități de a-și reduce costurile lunare. Cele mai mari economii se aplică de obicei la Xbox Game Pass Ultimate, abonamentul Microsoft all-inclusive, ideal în special pentru cei care să caute cea mai bună valoare din vânzările Game Pass.

Xbox Game Pass Ultimate (3 luni)

40 USD 45 USD 5 USD reducere

Microsoft oferă totul cu Xbox Game Pass Ultimate, un abonament unic pentru jocuri video. CDKeys este o destinație pentru coduri de jocuri ieftine, inclusiv Xbox Game Pass.

 • Cumpărați la CDKeys

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here