Cum a obținut Assassin's Creed: Origins o acuratețe istorică uimitoare și de această cheie

Cea mai recentă intrare a Ubisoft în franciza sa de succes Assassin's Creed a fost incredibil de bine primit Assassin's Creed: Origins. Reprelucrând complet lupta și mecanismul de mișcare și oferind cea mai mare lume deschisă pe care a văzut-o seria, Origins nu a făcut altceva decât să impresioneze. Dar un aspect al designului și-a îngrijit nu este lăudat atât de mult pe cât ar trebui să fie modul în care să rămână fidel Egiptului antic.

Acesta este modul în care Ubisoft a reușit acest lucru și de această filozofie de design aduce beneficii experienței Origins.

Assassin's Creed: Origins Recenzie: Așa reînvie o franciză

Vedeți în magazinul Xbox

Cum și-a menținută Ubisoft acuratețea istorică în Origins

Ubisoft a reușit să aducă la viață istoria înregistrată cu fidelitate.

Fiind plasat în cea mai veche perioadă de timp din serie Assassin's Creed, Ubisoft s-a confruntat cu o problemă cu Origins: Cum poate fi recreat cu exactitate Egiptul antic într-un joc video?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vorbind cu The Guardian despre acest subiect, directorul jocului Ashraf Ismail a explicat cum echipa sa a abordat acest obstacol monumental:

Am petrecut ani de zile cercetând. Aveam egiptologi în echipă și avem istorici încorporați cu noi pe podea. Uneori se face cercetări online, găsirea persoanelor care cunosc bine perioada de timp și doar contactarea lor, cerând-le să nu ajute să nu se alăture sau să nu ajute să nu furnizeze informații. De multe ori, de fapt, se asigură contract cu universități. Încercăm să luăm cât mai multe informații posibile.

Stânga: Pictură a Egiptului antic de ilustratorul istoric Jean-Claude Golvin. Dreapta: aceeași locație creată în Assassin's Creed: Origins.

Atât Ismail, cât și istoricul francizei, Maxime Durand, explică mai departe cum totul, de la plante și animale sălbatice până la structura și chiar limba vorbită de oamenii din joc, s-au bazat pe informațiile învățate din studiu.

Este jocul perfect precis? Nu dar ...

Niciun joc video ( orice re-creare) nu poate fi perfect, mai ales datorită faptului că acesta este un extrem de vechi în. Nu există de multe înregistrări ale evenimentelor sau decorului ca, să zicem, Italia Renașterii, care este locul unde a avut loc Assassin's Creed II. Cu toate acestea, dezvoltatorii din spatele Origins au creat jocul „cu o bază de cercetare și istorie credibilă”, potrivit lui Ismail.

A fost întotdeauna o prioritate pentru Ubisoft, atunci când a putut fi atinsă precizia, cu siguranță a fost. Faptul că a prezis descoperirea unei camere secrete în piramida din Giza demonstrează cu siguranță asta.

Foarte puține alte jocuri bazate pe evenimente din trecut ating nivelurile de recreere fidelă pe care o face Origins. Chiar și titlurile recente precum Battlefield 1 sau Call of Duty: World War II, deși similare cu perioadele lor respective, nu reușesc să fie la fel de autentice ca cel mai recent hit la Ubisoft.

Precizia sporește imersiunea

Faptul că lumea jocului este o reprezentare realistă a Egiptului îl face un loc mai interesant de explorat.

În timp ce toate modurile în care Ubisoft are succes în acest departament par minore la suprafață, cred că se adună până la urmă pentru a face experiența captivant la un cu totul alt nivel. Faptul că există o șansă mare ca râurile, orașele și multe altele să fie exact în joc acolo unde se află acum mii de ani este destul de uimitor. Te atrage mai departe și te face să vrei cu adevărat să vezi cum a fost viața cu o sută de vieți înainte de a ta.

Prin aruncarea de lumină asupra uneia dintre cele mai necunoscute ere ale istoriei omenirii, Origins devine unic. Nu poți merge în acest loc în multe alte jocuri și niciunul dintre jocurile în care te poți apropia chiar de nivelul de autenticitate la Origins. Astfel, Origins vă oferă o experiență completă unică în explorarea și interacțiunea cu Egiptul antic.

Într-o zi și o epocă în care experiențele unice de joc au devenit din ce în ce mai rare, Assassin's Creed: Origins reușește să ofere o călătorie autentică, captivantă și captivantă, care pune pe scena una dintre cele mai vechi civilizații. din istorie.

Gândurile tale

Ce părere istorică despre efortul anunțat al Assassin's Creed: Origins de a fi exact din punct de vedere? Crezi că este la egalitate, mai bine sau mai rău decât celelalte jocuri Assassin's Creed?

Vedeți în magazinul Xbox

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here