Cum să adaugi spațiu de stocare la Microsoft Surface Book 2 la preț ieftin

Sursa: Windows Central

Surface Book 2 de la Microsoft este un laptop puternic, cu un design modular, un afișat tactil disponibil în două dimensiuni și un preț ridicat. O modalitate de a economisi un pic de bani la finalizarea este de a reduce dimensiunea unității SSD (SSD). Pentru a adăuga mai mult spațiu de stocare după cumpărare, puteți utiliza un card SD standard, dar acesta va ieși și va risca să se deterioreze în timpul utilizării zilnice. Cu toate acestea, un adaptor special vă permite să instalați ordonat un card microSD în Surface Book 2 fără niciun risc de deteriorare.

Produsele folosesc în acest ghid

 • Laptop modular puternic: Surface Book 2 (de la 1.220 USD la Amazon)
 • Se potrivește Surface Book 2: adapter microSD BaseQi (25 USD la Amazon)
 • Stocare accesibilă și fiabilă: card microSD SanDisk Ultra de 256 GB (38 USD la Amazon)

Cum să adăugați spațiu de stocare la Surface Book la ieftin

Adaptor microSD BaseQi se așează la același nivel de-a lungul marginii Surface Book 2 și există dimensiuni care să se potrivească fie cu 13.Configurații de 5 sau 15 inchi. Iată cum să setați totul.

 1. Glisați card microSD în Adaptor BaseQi.

  Sursa: Windows Central

 2. Glisați card și adaptor în slotul SD de pe partea laterală a Surface Book 2. Ar trebui să stea la nivel de marginea laptopului.

  Sursa: Windows Central

Înainte de a scoate cardul microSD și adaptorul din Surface Book 2, asigurați-vă că îl scoateți corect pentru a evita corupția sau pierderea datelor.

 1. Apasă pe Afișează pictogramele ascunse Butonul de pe suprafața cărților 2.
 2. Apasă pe Scoateți în siguranță hardware-ul și scoateți mediile butonul.
 3. Clic Scoateți SDXC.

  Sursa: Windows Central

Acum știți cum să adăugați și să eliminați spațiul de stocare suplimentar din Surface Book 2.

Alegerile noastre de echipamente de top

Din păcate, adaptorul BaseQi nu poate profita de magistrală UHS-II din Surface Book 2, așa că este recomandat să rămâi cu un card microSD UHS-I. Iată echipamentul pe care îl recomandăm pentru acești pași.

Stocare de încredere

Card microSD SanDisk Ultra de 256 GB

Rapid și de încredere

Acest card microSD UHS-I oferă viteze de oraș până la 100 MB/s și este foarte fiabil. Este, de asemenea, relativ ieftin, permițându-vă să adăugați spațiu de stocare fără a vă afecta portofelul.

 • 38 USD pe Amazon

Există mai multe opțiuni de dimensiune din care să alegeți la check-out - până la 512 GB pentru aproximativ 150 USD - dar cea mai bună valoare pare să fie de la cardul de 256 GB, care costă aproximativ 45 USD. Nu plătiți inutil pentru viteze UHS-II, iar rata de transfer de 100 MB/s aici este suficient de bună pentru utilizarea de zi cu zi, fără a risca să rupeți un card SD de dimensiune completă.

Adaptor pentru Surface Book 2

Adaptor microSD BaseQi

Pentru o potrivire la culoare

Acest adaptor este realizat special pentru ambele dimensiuni ale Surface Book 2 și va funcționa clar și cu Surface Book și Surface Book cu o bază de performanță mai vechi.

 • 25 USD pe Amazon

Fără acest accesoriu de 25 USD, veți fi blocat cu spațiu de stocare suplimentar care iese pe partea laterală a Surface Book 2. Acest adaptor oferă o potrivire de-a lungul marginii laptopului, reducând riscul de deteriorare, în plus, pur și simplu arată mai bine dacă intenționați să păstrați tot timpul spațiul de stocare suplimentar în Surface Book 2.

Echipament adițional

Există și alte opțiuni pentru oricine dorește ceva puțin diferit.

Card microSD SanDisk Extreme de 400 GB (84 USD la Amazon)

Cu 400 GB de stocare și viteze de scriere până la 90 MB/, performanța nu slăbește și, deoarece este un card de clasa V30 cu compatibilitate U3, este perfect pentru orice tip de conținut.

Card microSD Silicon Power de 128 GB (13 USD la Amazon)

Are mai puțin spațiu de stocare la 128 GB și este puțin mai lent cu o viteză de oraș până la 80 MB/s, dar este, de asemenea, semnificativ mai ieftin decât alegerea noastră principală. Dacă există un spațiu de stocare ieftin și de încredere, acesta este.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here