Cum să adăugați carduri de credit și carduri cadou în aplicația Samsung Pay de pe telefonul dvs. Galaxie

Sursa: Android Central

Până acum, cei mai mulți noi au folosit un telefon cu plăți contactless sau, dacă nu, am văzut astfel de dispozitive în sălbăticie. Samsung Pay a început pentru prima dată în Coreea în 2015, înainte de a fi lansat în întregul lume anul următor. Plata cu telefoanele noastre este o caracteristică excelentă, dar Samsung Pay poate face mult mai mult decât atât! Vă vom arăta cum să adăugați carduri de credit/debit, carduri cadou și carduri de membru la acest portofel virtual la îndemână pe telefonul dvs. Samsung Galaxy.

Ce este Samsung Pay?

Sursa: Android Central

După cum am menționat mai sus, Samsung Pay există de aproximativ cinci ani și, pe lângă faptul că oferă utilizatorilor un portofel digital securizat pentru a-și stoca plățile, abonamentul și cardurile cadou, are utilitate mai presus de alte sisteme de plată mobile. De exemplu, Samsung oferă posibilitatea de a beneficia de o bună carduri cadou cu reducere, precum și parteneriate cu retailerii pentru promoție. Vă puteți stoca cardurile de plată pentru transport și puteți plăti chiar la terminalele tradiționale de card de credit care nu acceptă alte opțiuni de plată NFC.

Cum să adăugați carduri de credit și carduri cadou în aplicația Samsung Pay

 1. Deschide Aplicația Samsung Pay.
 2. Dacă nu ați făcut-o anterior, creați un PIN pentru contul dvs. Samsung Pay.
 3. În partea de sus a ecranului, ar trebui să vedeți o secțiune Carduri. Pentru a adăuga un nou card de credit sau de debit, atingeți semnul + deasupra Credit/debit.
 4. O fereastră pop-up vă va întreba acest tip de card de plată să vă adăugați. Atingeți Adăugați card de credit/debit, Samsung Pay Cash sau PayPal.
 5. Urmează solicitări pentru a-ți adăuga cardul și a-l valida.

  Sursa: Android Central

 6. Pentru a adăuga un nou card de membru (cum ar fi pentru un magazin sau o farmacie locală), atingeți semnul + deasupra Calității de membru.
 7. Căuți după diverse categorii și opțiuni pentru carduri de membru sau atingeți Adăugați un card care nu este listat aici în partea de jos a ecranului.

  Sursa: Android Central

 8. Pentru a adăuga un nou card cadou (cum ar fi pentru un magazin cu amănuntul sau de genul Visa), atingeți semnul + deasupra Cadou.
 9. Atingeți fie Încărcați carduri cadou, fie Cumpărați carduri cadou în funcție de posibilitatea să adăugați unul care vi-a oferit sau să cumpărați un card pentru altcineva.
 10. Dacă ați apăsat Încărcare carduri cadou, parcurgeți lista de optiuni sau căutați pentru a găsi furnizorul de card l-ați primit.
 11. Dacă ați apăsat Cumpărați carduri cadou, parcurgeți categorii și lista de opțiuni sau căutați în câmpul de căutare pentru a găsi cardul pe care să aveți nevoie să cumpărați.

  Sursa: Android Central

Samsung colaborează adesea cu vânzări și retaileri pentru a oferi reduceri la cardurile care pot beneficia de Samsung Pay, așa că asigurați-vă că verificați aceste opțiuni. Te-ar putea economisi 10-20% sau mai mult! Există, de asemenea, oferte pe ecranul de pornire Samsung Pay pentru reduceri la îndeplinire efectuate prin aplicarea la comercianți cu amănuntul precum Nike, Groupon, Disney și multe altele.

În timp ce vă configurați cardurile în aplicația Samsung Pay, asigurați-vă că verificați toate celelalte funcții și resurse disponibile. Există informații despre cum să utilizați Samsung Pay, controale de confidențialitate Samsung Pay, precum și promoții, recompense și posibilitatea de a vă găzdui cardurile de plată pentru transport public.

Alegerile noastre de echipamente de top

Orice telefon Samsung Galaxy modern (înapoi la S6) poate folosi Samsung Pay, dar dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv nou, credem că ar trebui să obțineți Galaxy S20.

Cel mai bun din galaxie

Samsung Galaxy S20

Posibilități galactice

Cu cel mai bogat ecran de 120 Hz din jur, baterie pentru zile întregi performanță de vârf, Samsung este un flagship care și justifică de fapt prețul premium fără a fi prea plin de sine sau prea mult pentru a fi ținut confortabil.

 • 850 USD pe Amazon
 • 850 USD la Best Buy
 • 850 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here