Cum serverul 2B2T Minecraft a fost aproape răsturnat de un exploit

Sursa: ThebesAndSound

Serverele de anarhie sunt printre cele mai populare din tot Minecraft și niciun server de anarhie nu este mai notoriu decât 2B2T. Fără nicio regulă și o hartă cu o dimensiune de mai mulți teraocteți care nu a fost resetat sau modificat de când serverul a fost pus online pentru prima dată în 2010, 2B2T este cunoscut ca un pustiu digital care găzduiește mai multe grupuri de jucători nemilos, care de obicei folosește hack-uri și exploatate unul împotriva celuilalt și a nuilor jucători pentru a-i face obiecte, de durere sau pentru a face furori criminale.

Acest comportament este complet permis în conformitate cu politica anarhiei, dar uneori, jucătorii folosesc exploat-uri atât de periculoase ale administratorului serverului este forțat să intervină de dragul sănătății serverului și a comunității sale. Și recent, o exploatare a adus 2B2T în genunchi și aproape a provocat un exod în masă de jucători din cauza cât de puternic și dăunător era.

Exploita care a adus 2B2T în genunchi a început în 2018 ca un simplu instrument de blocare a serverului.

Totul a început în 2018, când doi jucători au descoperit o vulnerabilitate în PaperMC, un plugin care remediază erori și îmbunătățește performanța pe serverele multiplayer precum 2B2T, care le-a permis să păcălească serverul să creeze că dă clic pe fiecare bloc de pe hartă – chiar și în zonă. care nu erau la distanță de randare. Acest lucru a forțat serverul să încarce mii și mii de bucăți (secțiunile de 16x16 care alcătuiesc hărțile Minecraft) simultan, copleșindu-l și provocând o blocare garantată. exploit avea potențialul de a cauza probleme serioase pentru 2B2T, dar Acest jucători care l-au descoperit că va fi corectat după ce l-au folosit de câțiva ori. De asemenea, ei au teoretizat că dezvoltatorii PaperMC vor implementa cel mai probabil o soluție rapidă care ar permite erorii să funcționeze numai în bucăți care au fost încărcate de jucători pe server. Acest lucru ar rezolva problema prăbușirii, dar avea și potențialul de a face posibilă urmărirea locațiilor altor jucători pe toată harta, deoarece exploit-ul va funcționa în continuare în bucăți încărcate de jucători pe server.

Grupul care a descoperit exploit-ul inițial a decis să folosească pentru a bloca serverul de mai multe ori și a prezis atunci când administratorul serverului a raportat probleme dezvoltatorilor PaperMC, soluția care ar face posibil obiectivul de urmărire a locației lor va fi implementată.

Sursa: leijurv This hartă termică a fost folosită în tandem cu exploit-ul pentru a urmări informații despre locația jucătorului.

Gambit-ul a funcționat, iar dezvoltatorii PaperMC au creat patch-ul pe care îl sperau cei îndoliați. Din acest moment, utilizatorii exploatează – a dat numele NOCOM – la început să-l folosească pentru a verifica dacă anumite coordonate de pe hartă făceau parte dintr-o bucată încărcată sau descărcată. Dacă o bucată a fost încărcată, locația sa a fost înregistrată pe un grafic. Cu acest lucru, grupul a putut să folosească exploatarea pentru a găsi și fie să fure, fie să distrugă mai multe articole și baze de-a lungul anilor 2018 și 2019. În mediul anarhic în care obiectele și bazele tuturor sunt ținute secrete din cauza amenințării durerii, aceste atacuri bruște și devastatoare la început să alarmeze comunitatea 2B2T.

Pentru a ajuta la alungarea suspiciunilor, membrii grupului îndurerat au apelat la subreddit 2B2T și la diferite comunități 2B2T Discord pentru a se infiltre în discuții și a susține că preocupările cu privire la o potențială exploatare erau ridicole și oamenii erau doar paranoici. This tactică a funcționat în mare măsură, iar comunitatea s-a calmat pentru un timp.

Potența NOCOM a crescut brusc în 2020 datorită unui sistem de urmărire adaptiv.

În 2020, potența și eficacitatea NOCOM au crescut brusc atunci când îndurerați au inclus un programator talentat în cercul lor interior. Acest jucător a ajuns eficiența instrumentului de urmărire prin crearea unui sistem de urmărire adaptiv avansat care a fost capabil să identifice comportamente specifice de mișcare în bucățile încărcate și apoi să folosească acele date pentru a prezice unde va ajunge jucătorul care să încarce aceștia bucăți în timp real. Sistemul ar căuta, de asemenea, date în bucăți pentru blocuri de bază obișnuite, cum ar fi cufere, lăzi și materiale de construcție precum scânduri de lemn și cărămizi de piatră.

Sursa: u/RMFbucketglove Multe baze, în special cele mari, au fost găsite și îndurerate din cauza NOCOM.

Înarmați cu această versiune extraordinară de periculoasă a exploatării, cei îndurați la început să-și intensifice activitatea la sfârșitul anului 2020 și pe tot anul 2021. Bazele erau aruncate în sus cu TNT în stânga și în dreapta, iar jucătorii nenumărați raportau că rezervele lor de obiecte erau curatate și apoi distruse de un hoț necunoscut. Comunitatea a intrat în panică în 2021, mulți jucători optând să nu se conecteze pentru a juca de echipă pentru baza și obiectele lor de valoare. Pentru o vreme, s-a părut că această exploatare ar putea fi moartea lui 2B2T.

Daunele cauzate de NOCOM au schimbat 2B2T pentru totdeauna.

Cei îndoliați știau că administratorul serverului va găsi în cele din urmă o modalitate de a opri NOCOM, totuși, așa că pe lunile iunie și iulie 2021, grupul a făcut o ultimă sifonie de ucidere. Curând după aceea, administratorul serverului a reușit în cele din urmă să elimine exploatarea limitând numărul de pachete pe care conturile conectate le-ar putea trimite la server pentru fiecare bifă de server.

Când praful s-a așezat, au fost mii de jucători afectați de exploatare, cu peste 200.000.000 de articole furate și peste 15.000 de baze distruse sau localizate și introduse într-o bază de date de către cei îndurați. Și în timp ce comunitatea 2B2T se poate bucura, în sfârșit, de serverul său din nou, impactul NOCOM se va simți de ani de zile. Coordonatele a mii și mii de baze au fost compromis, iar jucătorii nu vor putea să vă relaxați că cei îndurați ar putea divulga locația construcțiilor lor vânătorilor de baze oricând doresc. Chiar dacă cele mai negre zile ale s-au încheiat serverul, consecințele NOCOM vor schimba 2B2T pentru totdeauna.

Gândurile tale

Ce părere aveți despre exploit-ul NOCOM și despre 2B2T în ansamblu? Să-mi dai de veste. Cred că este o nebunie cât de departe sunt dispuși să mărgă unii jucători pentru a-i ataca pe alții pe acest server, deși există ceva incontestabil despre câte nemiloși sunt acești oameni în multiplayerul Minecraft. Asigurați-vă că videoclipul video complet realizat de YouTuberB2T FitMC dacă nu ar trebui să vă aflați mai multe COM și impactul acestuia asupra serverului.

Pentru o acoperire cu o experiență Minecraft mai sănătoasă, vă recomandăm să aflați despre serverul Autcraft. Consultați, de asemenea, unele dintre cele mai bune shadere Minecraft pe PC Windows, care fac ca unul dintre cele mai bune jocuri pentru computer să arate și mai bine.

Creați după pofta inimii dvs

Minecraft Java Edition

Probabil cel mai bun joc vreodată

Minecraft este cel mai bine vândut joc din toate timpurile și din motivele întemeiate. Îți oferi cheile unei lumi infinite în blocuri în care poți construi în esență orice poți iese în minte. Joacă-l singur sau joacă-l cu prietenii; te vei distra de minune. Poate evitați2B2T dacă nu puteți să fiți executat la spawn, totuși.

  • 27 USD la Minecraft.net

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here