Imaginile lui Hitman Xbox One X sunt dezvăluite într-un nou trailer [actualizat

Este aceeași cu lansarea Xbox One X și aduce cu sine o mulțime de îmbunătățiri. Cu toate acestea, în loc să lanseze un trailer care se va prezenta Xbox One X, Square Enix tocmai a lansat trailerul Game of the Year Edition cu filmări standard. Din fericire, Microsoft i-a auzit pe fani tare si clar si a postat astazi un alt trailer care prezinta imaginile aratate. Versiunea Xbox One X oferă o mulțime de upgrade-uri față de PlayStation 4 Pro.

Hitman pe Xbox One X include un mod nativ de rezoluție 4K numit „High Detail”.„Acest lucru îmbunătățește substanțial imaginile și arată incredibil de clare. În afară de asta, există un mod „Rată de cadre ridicată” care oferă un joc de 60 FPS. Nu este clar care este rezoluția pentru acest mod, dar ar putea fi 1440p sau 1080p. Există, de, suport HDR pentru anumite ecrane, ceea ce face culorile să apară.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Asta nu este tot, există și alte îmbunătățiri, cum ar fi texturi mai bune, filtrare mai bune și umbrele bune. Dacă vă uiți la remorcă, puteți vedea detaliile sporite și puteți obține aduse iluminatului. Ar fi grozav dacă Microsoft ar posta un videoclip de comparație cu Xbox One standard pentru astfel de jocuri, pentru a oferi jucătorilor o înțelegere mai clară a modificărilor lor.

În Hitman preiei rolul infamului Agent 47. În calitate de Agent 47, îndeplinește lovituri contractuale asupra ținților puternici și de profil într-un thriller intens de spionaj care vă poartă în jurul lumii. Pe măsură ce finalizați misiunile, obțineți acces la noi arme și obiecte puternice. Va trebui să înveți instrumentele meserii pe măsură ce ajungi la statutul de „Asasin tăcut”. Hitman are o mulțime de conținut, așa că asigurați-vă că consultați recenzia noastră pentru a afla mai multe despre joc. Dacă sunteți interesat de titlu, verificați-l la comercianți chiar acum, deoarece toată lumea primește upgrade-uri pentru Xbox One X gratuit.

Actualizare 22.11.17: Digital Foundry a efectuat recent o analiză asupra lui Hitman și a descoperit că, pe lângă faptul că oferă o rezoluție sporită pe Xbox One X, jocul are o ocluzie ambientală mai bună și alte efecte în comparație cu PlayStation 4 Pro. Spre deosebire de versiunea 1440p PlayStation 4 Pro, Hitman pe Xbox One X rulează la 4K nativ dacă alegeți opțiunea de rezoluție mai bună. Dacă optați pentru modul de performanță, rezoluția scade doar la 1440p și se potrivește cu maximul PlayStation 4 Pro. De asemenea, este grozav să vezi dezvoltatorii care profită de 1.Avantaj de 8 teraflopi pe care îl are consola Microsoft față de aparatul Sony. Sperăm că această tendință va continua în viitor și diferența va fi mai pronunțată pe măsură ce dezvoltatorii se obișnuiesc cu codificarea pentru Xbox One X.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Amazon

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here