Hills of Glory 3D ajunge pe Windows Phone 8; noul Babel Rising 3D va urma în curând

Aproape am terminat cu acoperirea de jocuri Casual Connect. La evenimentul din industria jocurilor de noroc din San Francisco, am intervievat o serie de dezvoltatori Windows Phone și Windows 8. Unul dintre cei mai mari dintre acești dezvoltatori este Advanced Mobile Applications (AMA). Fondată în 2004 și cu sediul la Londra, AMA este o companie soră cu Ubisoft, care publică unele dintre jocurile lor.

În timpul evenimentului, VP-ul vânzărilor AMA, Jean-François Denis, și-a făcut timp să nu arate câteva dintre titlurile AMA pentru Windows Phone 8 și Windows 8. Astăzi nu uităm la două dintre acestea: recent lansatul Hills of Glory 3D (disponibil și pentru Windows 8) și viitorul Babel Rising 3D. Da, vine o nouă versiune Windows Phone 8 a Babel Rising 3D. Află mai multe și vezi ambele jocuri în acțiune după pauză!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Hills of Glory 3D

Vă rugăm să achiziționați videoclipul că versiunea afișată în nostru este o versiune mai veche și că jocul final rulează la o rata de cadru mai fluidă. De asemenea, este perfect neted pe Windows 8, în funcție de hardware-ul și setările de afișare.

Hills of Glory 3D are loc într-un cadru animat al celui de-al Doilea Război Mondial. Jucătorii trebuie să apere un buncăr de o armată invadatoare utilizate opt arme diferite. atinge pentru a trage cu arme, poți glisa pentru a arunca foc dintr-un elicopter, poți apăsa lung pentru a arunca sau explozie circulară de artilerie și multe altele. Armele mai puternice au nevoie de timp pentru a se reîncărca, dar fac mai ușor să ucizi mai mulți inamici simultan și să obții combo-uri.

În timpul luptei, invadatorii doborâți vor arunca lăzi. Trage-i pentru a primi conținutul lor. Veți găsi sănătate, monedă, rezerve instantanee de muniție și chiar obiect de colecție. Obține suficiente obiecte de colecție pentru a debloca noi upgrade-uri în magazin. De fiecare dată când jucați, veți câștiga moned pentru acea lovitură; De asemenea, pot cumpăra mai multe monede sau un dublator de moned prin Cumpărare în aplicație (IAP).

În scurta perioadă pe care am avut-o cu Hills of Glory 3D, mi se pare o alternativă bună și captivantă la jocurile tradiționale de apărare a turnului. Nu stai și privești lupta aici! Include 21 de misiuni foarte rejucabile și un mod nesfârșit pentru a-i ține ocupați pe jucătorii iubitor de război.

Jocul este disponibil atât pentru Windows Phone 8, cât și pentru Windows 8:

  • Hills of Glory 3D – Windows Phone 8 – 99 MB – Gratuit – Link magazin
  • Hills of Glory 3D (gratuit) – Windows 8 și RT – 105 MB – Gratuit – Link magazin
  • Hills of Glory 3D (plătit) – Windows 8 și RT – 105 MB – 3 USD.99 – Link magazin

Babel Rising 3D


Ecrane iOS

Lansarea originală Xbox Windows Phone 7 a Babel Rising 3D nu este tocmai un joc îndrăgit. Un port sărac, campania devine de fapt imposibil de finalizat la un moment dat. De asemenea, este incompatibil cu Windows Phone 8.

Ei bine, vestea bună este că Advanced Mobile Applications și Ubisoft urmează să lanseze o versiune specifică Windows Phone 8 a Babel Rising 3D în viitorul apropiat. Versiunea anterioară a fost gestionată de un alt studio și a fost grăbită să lanseze. Această nouă versiune vine direct de la AMA și se va potrivi cu jocul iOS în calitate și funcții.

Pentru cei care nu l-au jucat: Babel Rising le permite jucătorilor să joace ca un zeu răzbunător. Închinătorii tăi s-au hotărât să construiască un turn către ceruri – un turn al Babel, dacă vrei – și este treaba ta să-i distrugi în cenușă și să nu le permiti să folosească controlul nașterii, indiferent cât de mult ar avea sens să faci. asa de. Îi vei doborî folosi o varietate de puteri distructive, inclusiv fulgere, inundații, cutremure și chiar ploi de meteoriți.

Acum, vestea proastă: noul Babel Rising 3D nu va fi compatibil Xbox! Mulți dezvoltatori cu care am vorbit la Casual Connect nu au văzut beneficii procesului laborios de certificare Xbox, lucru cu care nu sunt obișnuiți pe iOS și Android. Dar cel puțin Windows Phone 8 va avea șansa de a juca Babel Rising, chiar și fără realizări.

Babel Rising 3D va fi free-to-play când va fi lansat pe Windows Phone 8 și Windows 8 la sfârșitul acestui an. Vom avea mai multe de partajat din Aplicațiile mobile avansate în curând!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here