HiLight pentru Windows Phone, un joc pitoresc al lui Simon Says

HiLight este un joc simplu pentru Windows Phone în care trebuie să retragi fulgerele luminii. Fundalul jocului este o colecție de imagini de peisaj minunat desenate.

Cu toate acestea, nu lăsați premisa simplă a jocului și aspectul frumos să vă păcălească. HiLight vă poate înnebuni puțin cu încercarea de a cumpăra pasul și amintindu-vă calea luminii. HiLight este un joc provocator și distractiv cu care să-ți petreci timpul și este disponibil pentru dispozitivele cu memorie redusă.

O mulțime de niveluri provocatoare de memorie

Meniul principal al HiLight nu este foarte complicat. Veți găsi opțiuni pentru a intra în joc, a accesa setările, a vizualiza pagina despre și a partaja aplicația prietenilor. Setările includ activarea/dezactivarea sunetelor, alegerea unei limbi și resetarea jocului.

Jocul este împărțit pe cinci locuri de joacă, fiecare cu patruzeci și cinci de niveluri de joc (adică 225 de niveluri dacă matematica mea este corectă). Primele niveluri de joc nu sunt foarte dificile, ceea ce vă oferă o senzație de joc. Este nevoie să ajungi la nivelul patru pentru a vedea că jocul devine provocator.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Fiecare nivel este jucat în etape. Vi se prezintă o colecție de cercuri care se vor aprinde și va trebui să imite acele blițuri. Fiecare etapă se bazează pe modelul bliț și doar trei secunde pentru a repeta modelul.

Modelul poate include un singur fulger al unui cerc, mai multe blițuri, cercuri intermitente conectate sau mai multe cercuri iluminate în același timp. Nivelurile încep cu patru cercuri care se luminează și cresc în număr pe măsură ce progresezi în joc.

Un contor de progres trece în partea de sus a ecranului de joc și, pe măsură ce finalizați etapele, contorul începe să se umple. Contorul va avea trei puncte de atins, iar scopul tău este să repeți etapele luminilor și să completezi toate cele trei puncte, completând puzzle-ul. Cu toate acestea, dacă ajungeți la primul punct și nu reușiți să repetați modelul de lumină, veți putea trece la nivelul următor. Un alt semn al succesului tău este imaginea de fundal. Începe ca un desen alb-negru, dar pe măsură ce finalizați cu succes fiecare etapă a puzzle-ului, aceasta prinde viața cu culoarea. O atingere plăcută din partea dezvoltatorului.

Nivelurile pot fi recate, iar locurile de jucat suplimentare sunt deblocate pe masura ce finalizati cele patruzeci si cinci de niveluri ale locului de juca anterior. HiLight face o treabă excepțională de a vă testa memoria și reflexele.

Impresie generală

HiLight prezintă un joc provocator și distractiv al lui Simon Says. Jocul este bine desenat de fundalurile sale pitorești până la complexitatea modelelor de lumină pe care trebuie să le urmăriți.

Nivelurile de joc cu patru puncte care se aprind sunt destul de provocatoare, dar când ajungi la niveluri cu cincisprezece cercuri, te poate înnebuni.

Chiar nu găsesc nimic de care să mă reproșez cu HiLight. Deși jocul este ușor de preluat și de început, nu este la fel de ușor de stăpânit. Deși este încă nou în Windows Phone Store, HiLight are o evaluare de 5 stele. O evaluare cu care nu vom contrazice deloc.

  • Descărcați HiLight pentru Windows Phone (gratuit)

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here