Bună, Bend Studio, Sony. Vă mulțumim că ați adus Days Gone pe PC.

Sursa: Windows Central

Days Gone este un joc de acțiune cu zombi în lume deschisă, de la Bend Studio, cunoscut și pentru franciza clasică Siphon Filter. Days Gone nu s-a bucurat de cea mai caldă primire când a fost lansat pe PS4, atingând 71 pe Metacritic. Nu am nicio experiență cu versiunea PS4, dar o parte din feedback părea că se învârte în jurul erorilor și problemelor de lustruire - ceva ce Bend Studio a lucrat neobosit pentru a corecta de atunci.

Am început recent să joc portul PC al lui Days Gone pe Steam. Și până acum, mă distrez de minune.

Continua să fie difuzate

Days Gone

Hoarda așteaptă

Days Gone îl are în rolurile principale pe Deacon St. John, un motociclist care a pierdut o persoană dragă într-un focar înfiorător care a mistuit lumea. Va trebui să adunați provizii, să vă contracarați între biciclete și să luptați hoardelor masive de Freakers pentru a rămâne în viață.

  • Vezi pe Steam

Zilele trecute primele impresii pentru PC

Sursa: Windows Central

Sunt cineva care suferă enorm de ceva ce am să-l numesc oboseală din Assassin's Creed. Sunt sătul de moarte de jocurile open-world care gravitează în jurul avanposturilor slab populate, al urcării în turnuri pentru a descoperi puncte de referință și a unor misiuni repetitive de tăiat prăjituri care au devenit agresiv tipic genului. De asemenea, sunt conștient că pot fi în minoritate; aceste jocuri par să fie în mod continuu popular. Cel mai recent pe care l-am jucat a fost Watch Dogs Legion, care nu a fost un joc rău în niciun caz. Legion a avut personaje grozave, în special în antagoniştii săi, iar re-imaginarea fidelă a Londrei a fost impresionantă. Îi lipsea cumva un cârlig care să mă învestiți pe termen lung, totuși, înainte ca oboseala din Assassin's Creed să se cufunde din nou. Până acum, nu am aceeași problemă cu Days Gone.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu pot să pun cu degetul exact despre acest lucru despre Days Gone care mă atrage atât de mult până acum. Ar putea fi decorul apocaliptic zombi. Sunt un fanatic al zombilor fără scuze. Pune zombi într-un joc, sunt șanse să mă bucur de el. Ar putea fi Deacon ca personaj și relația lui cu colegul și-a membru al bandei de motocicliști, Boozer. Deja mă simt conectat cu personajele într-un mod care în general îmi scapă în jocurile similare Ubisoft.

Sursa: Windows Central

Știu, din jocul The Last Of Us, că Sony este, în general, mai dispus să exploreze colțurile mai întunecate ale umanității decât unii dintre ceiilalți editori de acolo, creând o caracterizare mai credibilă și captivantă. Într-adevăr, am pus un topor de foc prin capul unui copil zombi. Nu pot să nu simt că așa ceva nu ar zbura peste Xbox. Măcelărirea copiilor zombi nu este neapărat criteriul meu de distracție într-un joc video, în niciun caz. Dar felul în care studiourile Sony prin să li se permită să exploreze lucrurile mai întunecate mă face să simt că intriga va fi mai puțin derivată. Days Gone începe destul de întunecat și s-a întunecat treptat pe măsură ce am explorat lumea din ce în ce mai mult. Urăsc jocurile fericite. Poate sunt doar emo.

În orice caz, unele dintre celelalte critici pe care le-am văzut cu privire la Days Gone nu mi-au reținut exact apă. Am văzut oameni criticând împușcătura, comparând-o adesea cu Red Dead Redemption 2. Pentru mine, totuși, este un lucru bun. Îmi place să mă simt mai puțin vulnerabilă în luptă, îmi place să mă gândesc când să fac fotografii și să petrec puțin mai mult timp aliniind lucruri.

Animațiile personajelor și mișcările de luptă sunt, de asemenea, de calitate superioară, așa cum v-ați putea aștepta unui studio stabil din Sony. În loc să vezi mereu aceleași animații de execuție predefinite, Deacon are o varietate de animații contextuale bazate pe poziția ta, mișcarea și arma echipată în prezent. Poate părea un lucru mic, dar este în acele lucruri mici care separă un joc obișnuit de un joc uimitor, pentru mine.

Days Gone este, de asemenea, absolut uimitor. PC-ul meu nu este cel mai puternic de acolo, dar imaginile sunt uluitoare. Ciclurile de zi și de noapte sunt o parte importantă a supraviețuirii în joc, deoarece zombii "Fkers" evită lumina. Efectele vremii, smogul, ceața pădurii și ploaia afectează, de asemenea, vizibilitatea și, prin urmare, competența dvs. în stealth. Stealth se simte, în mod ironic, un pic mai important în Days Gone decât oricare dintre jocurile moderne Assassin's Creed, asta este sigur.

Sursa: Windows Central

Am jucat jocul la dificultate normală până acum, dar mă gândesc să o iau de la capăt la dificultatea modului de supraviețuire a jocului pentru o senzație mai apropiată de apocalipsă. O mare parte din mecanismele de joc ale lui Days Gone prin deja conceput pentru a maximiza imersiunea și realismul, în măsura în care poți, fără să te plictisești. De exemplu, nu puteți genera în mod magic motocicleta.

Ca motociclist, motocicleta lui Deacon este la fel de esențială pentru experiența de joc, pe cât este și armamentul tău, iar menținerea căreia face parte din mecanica de progres a jocului. Înțeleg de ce unii oameni ar putea găsi pasul suplimentar de a-ți alimenta bicicleta ca fiind potențial plictisitor, dar pentru mine, adaugă un pic de imersiune suplimentară pe care adesea simt că lipsește din aceste tipuri de jocuri. Uneori mi-aș dori ca jocurile să facă ceva mai mult pentru a-ți face să te simți bazat pe experiența pe care o să trăiești. Urăsc tendința de design de joc care impune ca jucătorul să se simtă ca un super-erou invincibil tot timpul. Days Gone dă peste cap asta, mai ales dacă joci în modurile de dificultate mai dificile.

După cum spuneam, sunt încă într-un moment relativ devreme al jocului și intenționez să faci o recenzie completă în viitor. Dar până acum, îmi place experiența oferită și înțeleg pe deplin de ce Days Gone domină topurile Steam.

Să vezi mai multe PC-uri de succes PlayStation este minunat

Sursa: Windows Central

Fiind cineva care joacă jocuri în principal pe Xbox și PC, în special din ecosistemul Microsoft, este, de asemenea, distractiv să exploreze puțin ceaaltă parte a gardului. Deși nu a fost publicat de Sony, am primit Death Stranding pe Steam cu ceva timp în urmă și, mai recent, Horizon Zero Dawn. Vederea unora dintre aceste jocuri revitalizate prin prisma unui PC de ultimă generație produce rezultate uimitoare și de bun augur pentru mai multe titluri care vor apărea pe Steam în viitor. Pot vedea jocuri complete precum God of War și The Last of Us ajungând în cele din urmă pe Steam, având în vedere că vânzările lor pe consola au atins probabil apogeul. Aducerea acestor jocuri pe PC îi va oferi Sony o mulțime de bani de reinvestire în studiourile sale, deja lidere în industrie, ceea ce duce la beneficii atât pentru jucătorii PlayStation, cât și pentru PC.

Și hei, poate că succesul lui Days Gone pe Steam îl va ajuta în cele din urmă să obțină și să continue. Salutări, Bend Studio, pentru ceea ce pare a fi un port grozav pentru PC pentru un joc grozav și felicitări, Sony, pentru suportul PC.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here