Iată șansa de a economisi aproape 100 USD la stația electrică portabilă de 300 W Tacklife

Este un an grozav pentru a petrece ceva timp în aer liber și a ieși din rețea, deși asta nu înseamnă că trebuie să vă lăsați toate dispozitivele acasă. Noua centrală electrică Tacklife Autumn Exclusive 300W vă poate ajuta să le cumpărați pe toate alimentele în timp ce călătoriți, iar astăzi are o reducere de aproape 100 USD la Amazon. Pur și simplu utilizați codul promoțional RJH3SX8J în timpul plății pentru a-și scădea prețul la 216 USD.97. Aceasta are o economie de 93 USD la prețul normal de 310 USD și, de asemenea, marchează cel mai bun preț pe care l-am văzut la acest model până acum.

Reducere de aproape 100 USD

Centrală electrică Tacklife 300W

Ieșirea din rețea pentru o viață cu noua mai ușoară centrală electrică exclusivă de toamnă a Tacklife. Acest generator solar portabil de 300 W scade prețul cu aproape 100 USD atunci când utilizați următorul cod promoțional în timpul plății.

216 USD.97 309 USD.97 93 USD reducere

  • Vezi pe Amazon

cu cupon: RJH3SX8J

This centrală solară portabilă are un mâner încorporat care o face ușor de transportat oriunde ați merge. Este echipat cu două prize de curent alternativ, un port USB-C, două porturi USBA și o priză pentru brichetă. Indiferent dacă campați într-un cort sau într-un rulotă, acesta este aproape un pick-up esențial, deoarece poate alimenta televizoare, drone, mini-frigidere, electrocasnice mici și, desigur, toate dispozitivele dvs. mobile, inclusiv telefonul, tableta și computerul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Centrala electrică de 300 W de la Tacklife poate fi folosită cu panouri solare de înaltă eficiență care vă permiteți să încărcați în aer liber lumina soarelui, atâta timp cât acestea nu sunt evaluate peste 150 W. Există, de asemenea, un încărcător wireless încorporat deasupra, astfel încât să puteți face telefonul acolo și să-l porniți fără a fi conectat la priză. În plus, cu designul său de protecție la suprasarcină, dispozitivele dvs. conectate rămân protejate de supratensiune, supracurent și supraîncălzire.

Livrarea pe Amazon este gratuită pentru comenzile de 25 USD sau mai mult, deși ați putea primi comanda și mai repede cu un abonament Amazon Prime. Dacă nu ați mai fost niciodată membru Prime, puteți începe să încercați gratuit de 30 de zile pentru a obține livrarea gratuită în două zile, fără minim de comandă, împreună cu acces la toate avantajele Prime, cum ar fi streamingul Prime Video servicii, reduceri exclusive numai pentru membri și multe altele. Acum este și momentul perfect pentru a vă aduce la Prime Day chiar după colț.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here