Iată de ce întârzierea lui Halo Infinite este în cele din urmă un lucru bun

Sursa: 343 Industries

Recent, Microsoft și 343 Industries au anunțat că Halo Infinite a fost amânat până în 2021 din cauza provocărilor de dezvoltare cauzate de pandemie COVID-19. Thisștire ustură foarte mult pentru fanii francizei emblematice a Xbox și, ca și eu un fan obstinat al Halo, actualizarea s-a simțit inițial ca un pumn în intestin. Noi, cei de la Windows Central, am văzut multe despre el în timpul recent demo-uri de joc și au fost multe de plăcut, în ciuda unor probleme, așa că suntem dezamăgiți că nu vom putea pune mâna pe mai mult.

Cu toate acestea, după ce m-am gândit puțin la lucruri, în cele din urmă simt că această întârziere a fost cea mai potrivită atât pentru Halo Infinite, cât și pentru dezvoltatorii săi.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi cu siguranță un joc incredibil plin de unii, aventură și multe altele.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Întârzierea lui Halo Infinite oferă mai mult timp pentru implementarea feedback-ului

Sursa: 343 Industries

În primul rând, că Halo Infinite primește mai mult timp în cuptorul de dezvoltare înseamnă că 343 Industries are mai mult timp să implementeze feedback-ul oferit de fani după dezvăluirea gameplay-ului oficial al jocului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În primul rând, oamenii au criticat imaginile jocului, invocând probleme cu iluminarea jocului și detaliile texturii. În timp ce 343 Industries a susținut stilul artistic al lui Halo Infinite într-o postare recentă pe blog, remarcând, de asemenea, că demonstrația a fost prezentată pe o versiune mai veche, a remarcat, de asemenea, că multe aspecte ale feedback-ului. fanilor „au adus noi oportunități și considerații pentru lumina pe care echipa o ia foarte serios și lucrează pentru a evalua." În plus, dezvoltatorul a recunoscut că "avem de lucru pentru a aborda unele dintre domenii și a crește nivelul de fidelitate și de prezentare generală pentru jocul final."

343 Industries va aduce probabil modificări graficii lui Halo Infinite pe baza a ce fanii Halo au spus despre demo-ul de joc. Deși este regretabil că nu vom avea jocul în mâinile noastre în sezonul sărbătorilor din 2020, întârzierea va oferi, fără îndoială, dezvoltatorilor timpul suplimentar de care au nevoie pentru a rafina imaginile lui Halo Infinite.

Asigurarea lustruirii la lansare

Sursa: Xbox Game Studios / 343 Industries

De-a lungul anilor, puternică franciză Halo a înregistrat o scădere a popularității generale din cauza unei concurențe acerbe pe piața shooter-urilor la persoana întâi. Cu toate acestea, cu campania sa deschisă și plină de explorare, multiplayerul gratuit și poziția ca platformă pentru viitorul conținut Halo, Halo Infinite pare a fi un joc care l-ar putea aduce pe Halo înapoi în fruntea pachetului. Acest lucru se va întâmpla, totuși, doar dacă jocul se lansează în starea de înaltă calitate la care jucătorii au ajuns să aștepte titlurile emblematice AAA.

Am mai văzut că Halo se luptă cu erori și probleme de stabilitate a serverului - Halo: The Master Chief Collection (MCC) a fost lansat într-o stare inacceptabilă pe Xbox One în 2014 și, deși 343 Industries la remediat admirabil în anii care au urmat , prejudiciul a fost deja făcut reputației jocului. În plus, probleme cu porturile PC ale jocurilor MCC - în special, multiplayerul Halo 2 Classic - au dus la unele situații similare.

Aceste probleme pur și simplu nu se pot întâmpla cu Halo Infinite, deoarece jocul viitorului previzibil al francizei Halo atât pe Xbox Series X, cât și pe PC. This întârziere va acorda 343 Industries timpul de care are nevoie pentru a se asigura că Halo Infinite se va lansa într-o stare lucioasă și stabilă, susținută de toate sistemele și infrastructura necesară pentru a se îngriji de jocurile moderne.

Este adevărat că asta înseamnă că Xbox Series X nu se va lansa cu jocul său emblematic, ceea ce ar putea pune probleme pentru lansarea așteptată a consolei în noiembrie 2020, dar pe termen lung cred că va fi bine pentru Halo. Infinit pentru a lansa mai târziu, dar cu mai multă lustruire, în loc de mai devreme, dar potențial paralizat de probleme de stabilitate. S-ar putea să nu fie bun pe termen scurt pentru Microsoft, dar va asigura un produs mai bun pentru jucători.

În cele din urmă, este ceea ce trebuie făcut pentru dezvoltatori și jucători

Sursa: 343 Industries

Putem analiza realități tot ceea ce nu dorim, dar în cele din urmă, amânarea Halo Infinite este ce trebuie făcut nu numai pentru jucători, ci și pentru sănătatea și siguranța dezvoltatorilor săi. În anunțul său privind întârzierea lui Halo Infinite, șeful studioului 343 Industries, Chris Lee, a declarat că „nu este sustenabil pentru bunăstarea echipei noastre sau pentru succesul general al jocului să-l livrăm în această sărbătoare.„Acest vorbește clar despre faptul că dezvoltarea Halo Infinite de acasă sa dovedit a fi o sarcină descurajată și stresanta pentru personalul lui 343, așa cum a fost pentru mulți dezvoltatori în ultimele luni.

Oricât de dezamăgitoare este această întârziere din perspectiva fanilor, este esențial să acordăm prioritate sănătății dezvoltatorilor. Mințile creative din spatele jocurilor noastre video preferate nu sunt roboți; sunt oameni și sunt afectați negativ de pandemie de COVID-19 la fel de mult ca și tu și cu mine.

Este important de reținut că întârzierile nu au întotdeauna ca rezultat practici de dezvoltare mai sănătoasă. De exemplu, angajații Naughty Dog au suferit de o criză intensă, în ciuda întârzierii lui The Last of Us 2, un dezvoltator remarcând că „Oamenii cred că extensia este cumva pentru a reduce stresul sau volumul de muncă din echipă greșesc. Primul lucru pe care au vrut să-l reitereze este că nu încetinim ritmul.„Cu toate acestea, declarația lui Lee sugerează că întârzierea lui Halo Infinite provine în mare parte din preocupările legate de bunăstarea personală 343 Industries. Nu putem decât să sperăm că directorii Microsoft și 343 Industries vor face bine de către angajații studioului.

Am așteptat cinci ani pentru Halo Infinite. Dacă trebuie să așteptăm mai puțin pentru a dezvolta jocurile să poată menține sau stare sănătoasă, așa că fie.

Halo Infinite este în prezent programat să fie lansat în 2021 pe PC-urile Xbox Series X, Xbox One și Windows 10.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi cu siguranță un joc incredibil plin de unii, aventură și multe altele. Poate fi amânat în viitorul previzibil, dar puteți precomanda acum.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Termină lupta

Halo: Colecția Master Chief

Experimentați întreaga istorie Halo

Colecția Master Chief este o colecție a fiecărui shooter Halo din era pre-Xbox One, oferind o valoare incredibilă la un preț incredibil.

  • 40 USD la Microsoft (Xbox One)
  • 40 USD la Microsoft (PC)
  • 40 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here