Iată de ce un tip și-a părăsit slujba la Microsoft pentru a vorbi despre produsele Microsoft

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Kevin Stratvert s-a alăturat Microsoft în 2006.
  • În 2020, și-a părăsit locul de muncă.
  • Acum, se află într-o poziție financiară mai bună, făcând videoclipuri despre produsele Microsoft decât era în timp ce lucra la Microsoft.

Este o lume ciudată în care trăim, în care oamenii pot depinde de activitățile Microsoft pentru a-și menține existența în timp ce nu lucrează pentru gigantul tehnologic. Este și mai ciudat când oamenii pot câștiga banii făcând conținut instructiv pe produsele Microsoft mai bine decât poate Microsoft însuși. Dar mulți oameni fac exact asta, inclusiv un fost angajat Microsoft care a renunțat la gigantul tehnologic pentru a se concentra în întregime pe a vorbi despre gigantul tehnologic.

Kevin Stratvert este omul în cauză. S-a alăturat Microsoft în 2006 și a plecat în 2020 pe fondul pandemiei, intenționând să-și facă treaba lui pe YouTube. După cum a raportat CNBC, acel lucru pe care îl are face este să facă videoclipuri despre tehnologie, de cele mai multe ori din varietatea Microsoft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă verificați canalul său YouTube, veți vedea că are o mulțime de conținut legat de Microsoft. El discută despre Windows 11, dacă Bing este mai bun decât Google și are o mulțime de instrucțiuni despre produsele Microsoft. Cel mai important lucru este că videoclipurile sale cu instrucțiuni și conținutul aferent le eclipsează adesea pe cele ale Microsoft în ceea ce privește spectatorii și implicarea. Ca să nu mai vorbim, Microsoft nu publică videoclipuri pe multe dintre subiectele pe care le abordează și, în schimb, se bazează pe postări de blog sau utilizatori pentru a intui pași ei înșiși.

Stratvert a profitat of this deschidere pe piață și și-a făcut o casă în colțul internetului susținut de entuziaștii Microsoft. Acestea, eforturile sale de pe YouTube l-au lăsat „mai bine” din punct de vedere economic decât a făcut-o slujba lui la Microsoft.

Raportul CNBC merită citit dacă este cazul în care este mai bună înțelegere a modului în care aceasta se reflectă asupra propriilor eforturi de marketing și educaționale Microsoft, din perspectiva unui fost angajator mai multă tracțiune în anumite sectoare care acoperă fostul angajator. Produsele decât angajatorul specificat a fost capabil să gestioneze pentru propriile sale bunuri.

Într-o notă similară, dacă nu cumva dintre cele mai bune instrucțiuni Microsoft de pe web, nu închideți fila actuală și accesați site-urile web ale Microsoft. Rămâneți aici și aflați cum să mutați meniul de pornire la Windows 11, cum să renunțați complet la Windows 11 și să reveniți la Windows 10 și încărcați mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here