Iată cum să faci Windows 8.încă 1 ca Windows 7 (în cazul în care ești ciudat așa)

Să fim sinceri, ceea ce doresc oamenii cu adevărat atunci când cer Windows 7 înapoi, este să facă cu ecranul de pornire modern la Windows 8 și să facă mașină lor mai prietenoasă cu mouse-ul și tastatură.

Windows 8 a pus o mare parte din dependența sa de computerele tactile, care are viitorul Microsoft. Dacă vă simțiți fără un ecran tactil și tânjiți după zilele Windows 7, citiți mai departe, deoarece vă aducem cât mai aproape de experiență.

Pentru început, vom vorbi despre cum să facem Windows 8.1 acționăm cât mai aproape de Windows 7, fără a utiliza niciun software terță parte. La sfârșitul articolului, vom discuta câteva opțiuni terțe pe care le aveți, pentru adăugarea unui înlocuitor în meniul Start.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Înainte de a continua, este important să aveți cea mai recentă versiune de Windows 8.1 împreună cu „Actualizarea 1” lansat recent pentru Windows 8.1. Mergeți la secțiunea Actualizări Windows gustând „Actualizări Windows” din ecranul de pornire. Continuați să căutați actualizări și să raportați după fiecare, până când sistemul dvs. este complet actualizat.

Pornire pe desktop

Dacă aveți8. o mașină fără ecran tactil, atunci Windows.1 ar trebui să țină seama și să pornească direct pe desktop în loc de ecranul de pornire. Pentru aceia dintre voi care au un dispozitiv cu ecran tactil, dar doresc totuși să pornească pe desktop, există o modificare ușoară pentru a face acest lucru.

 1. Accesați desktopul vechi și faceți clic dreapta pe bara de activitate - faceți clic pe „Proprietăți”.
 2. Când apare meniul de proprietăți, mergeți la fila „Navigație”.
 3. În zona de navigare, găsiți secțiunea „Ecran de pornire” de mai jos și bifați caseta care spune: „Când mă conectez sau închid toate aplicațiile pe ecran, accesați desktop în loc de Start”.
 4. Gata – sistemul dumneavoastră va porni acum pe desktop la conectarea.

Afișați aplicațiile în loc de ecranul de pornire

În versiunile anterioare de Windows, făcând clic pe butonul Start se deschide un meniu Start din care puteți vizualiza și rula oricare dintre programele dvs. instala. În mod implicit, butonul Start vă duce acum la ecranul de pornire Windows 8, dar putem schimba.

Dacă puteți vedea o listă de aplicații instalate când faceți clic pe butonul Start de pe desktop, urmați mai jos.

 1. Accesați desktopul vechi și faceți clic dreapta pe bara de activitate - faceți clic pe „Proprietăți”.
 2. Când apare meniul de proprietăți, mergeți la fila „Navigație”.
 3. În zona de navigare, găsiți secțiunea „Ecranul de pornire” de mai jos și bifați caseta care spune: „Afișează automat vizualizarea Aplicații când merg la Start”.
 4. Dacă puteți vedea aplicațiile desktop vechi listate înaintea aplicațiilor Windows 8, asigurați-vă că bifați și caseta intitulată: „Afișați mai întâi aplicațiile desktop în vizualizarea Aplicațiilor când sunt sortate după categorie”.
 5. Gata – Butonul Start vă va afișa acum o listă de aplicații când este apăsat, în loc de ecranul de pornire implicit Windows 8.

Minimizarea aplicațiilor Window Store în bara de activități

Dacă sunteți un utilizator intens de desktop, dar utilizați câteva aplicații în stil Windows 8, ar putea fi o idee bună să vă permiteți să fie minimizate în bara de activitate moștenită a desktopului pentru un acces ușor. Folosind permite aceasta, nu ar trebui să vă depărtați complet de desktop și, astfel, veți un flux de lucru mai eficient.

 1. Accesați desktopul vechi și faceți clic dreapta pe bara de activitate - faceți clic pe „Proprietăți”.
 2. Când apare meniul de proprietăți, mergeți la fila „Bara de activitate” (care ar trebui să fie deja selectată).
 3. În zona Taskbar, găsiți și bifați caseta care spune: „Afișați aplicațiile Windows Store pe bara de activitate”.
 4. Gata – acum puteți folosi cu ușurință mouse-ul pentru a minimiza aplicațiile din Windows Store în bara de activități, mută mouse-ul în colțul din dreapta când rulează.

Profitați de noua Windows 8.1 Actualizare 1 caracteristici

Aceasta nu este atât de mult o modificare, ci un memento al abilităților prezentate în „Actualizarea 1” pentru utilizatorii de tastatură și mouse. Pentru cei care nu sunt conștienți, actualizarea mare impusă de Microsoft pentru Windows 8.1, intitulat „Actualizare 1”, a oferit o colecție de funcții noi, cu un accent deosebit pe utilizatorii care nu folosesc ecranul tactil.

Cea mai mare schimbare de remarcat este că acum poate închide aplicațiile Windows 8 mutând mouse-ul în colțul din dreapta sus al unei aplicații; atunci când faceți acest lucru, apare o bară de titlu în stil clasic. Dacă ați activat în continuare „minimizarea aplicațiilor Windows Store în bara de activități”, puteți vedea, de asemenea, un buton de minimizare lângă butonul de închidere.

În cele din urmă, ar putea fi o idee bună să verificați ce a introdus Microsoft în cea mai recentă actualizare în loc să luptați împotriva acesteia. Navigarea cu mouse-ul și tastatura a devenit mult mai bună, datorită capacităților de a închide cu ușurință aplicații cu un mouse și de a porni pe desktop. Butoanele mari de pornire și căutare au fost acum plasate pe ecranul de pornire pentru un acces mai ușor și acum puteți face clic pe butonul din dreapta Start pentru a vedea opțiunile lor sau a rearanjamentului. În esență, mai puține gesturi ale mouse-ului și mai multe controale pe care se poate face clic cu cea mai recentă actualizare.

Aduceți înapoi meniul Start

O colecție de diverse companii, inclusiv Stardock, Start Menu Reviver și Pokki, încă căutați să creeze soluții alternative pentru Start Menu pentru a vă îngriji deplângerea acestuia din cel mai recent sistem de operare Microsoft. Vă rugăm să obțineți aceste soluții funcționate numai pe Windows 8.1 - nu Windows RT.

Fiecare soluție oferă posibilitatea de a înlocui butonul de pornire implicit Windows 8 cu o nouă soluție personalizată care permite un mod mai tradițional de vizualizare a aplicațiilor instalate pe computer. Unele soluții, cum ar fi Pokki, oferă și propriul magazin de aplicații pentru widget-uri la îndemână.

Pokki și Start Menu Reviver sunt ambele două soluții gratuite excelente pentru a face treaba; poți verifica făcând clic aici pentru Pokki și făcând clic aici pentru Start Menu Reviver. Aplicația Stardock Launch 8 este, de asemenea, o soluție excelentă, care include o încercare gratuită, dar costă 4 USD.99 pentru a cumpăra ulterior - faceți clic aici pentru a-l vizualiza.

Asigurați-vă că rămâneți la curent cu Windows Phone Central, deoarece vom posta un articol de comparare în curând, astfel încât să puteți decide cu ușurință care să vă soluționeze. preferată. Asigurați-vă că nu anunțați în comentariile de mai jos dacă ați încercat una dintre soluțiile de la terțe părți din meniul Start de mai sus și, dacă da, ce părere aveți despre ele.

Ce părere sau despre Windows 8 - încă mai tânjiți după ultimele zile ale Windows 7 ați trecut la un viitor mai bun și mai luminos?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here