Iată cum să găsești următorul tău card de credit cu cele mai bune recompense, bonusuri și avantaje

Atenție! Vă împărtășim sfaturi inteligente pentru cumpărături și finanțe personale pentru a pune bani în plus în portofel. Windows Central poate primi o comisie de la The Points Guy Affiliate Network. Vă rugăm să cumpărați orice oferte menționate mai jos pot fi modificate în moment și este posibil să nu fie disponibile.

Ce trebuie sa stii

  • Potriviți cu ofertele de card de credit pentru care aveți șanse mai mari să vă calificați, fără a afecta scorul dvs. de credit.
  • Găsiți carduri cu dobândă scăzută, cash back, transferuri de sold și recompense de călătorie.
  • Vedeți ofertele potrivite în mai puțin de 60 de secunde.

Găsirea cardului de credit potrivit nevoilor dvs. și stilului dvs. de viață, luând în considerare și scorul dvs. de credit, nu este o faptă mică astăzi. Există un val aparent nesfârșit de informații despre site-uri financiare, bloggeri și YouTuberi, ca să nu mai vorbim de nenumăratele oferte care găsesc drumul către tine de la emisiile actuale sau potențiale de carduri și bănci. Poate fi ușor să fii prins de oferte pe timp limitat, de noul card de pe bloc chiar de designul superior, strălucitor al unui card de credit față de celălalt (mă uit la tine Jony Ive).

Pe lângă toate acestea, cei care vă caută afacerea devin mai deștepți. Ei adună date și nu țintesc pe toți cu carduri și oferte mai specifice care nu vor atrage chiar mai mult decât înainte și au folosit toate opțiunile pentru a face acest lucru. Mailerele, e-mailurile și reclamele de pe rețelele de socializare doar zgârie suprafața cât de adânc ajung aceste campanii de publicitate. În plus, emitenții de carduri adoptă oferte exclusive sau preselectate. Cu toții am văzut o ofertă de card care a spus „ai fost preselectat să aplici!", oferind o ofertă exclusivă, pe durată limitată, doar pentru tine.

Cu toate aceste carduri, cu oferte multiple pentru fiecare card, cum găsim cardul potrivit și oferta potrivită pentru noi? Ne plimbăm prin zeci de site-uri cu carduri de credit, postări de blog și videoclipuri YouTube? Ai putea, și dacă vrei să intri atât de adânc în gaura iepurelui care este industria cardurilor de credit, probabil că ar trebui să scrii pentru noi. Cu toate acestea, dacă poate doar un mod simplu de a căuta un card de credit să ofere recompense și beneficii pe care le-ar putea avea grijă, cu o ofertă solidă de bun venit care să-l însoțește, CreditCards.com are o soluție nouă.

Ce este CardMatch?

CardMatch este ca Tinder, dar pentru a te potrivi cu un card de credit în loc de o, poate, o ființă umană reală (bună ziua, roboții). Cu toate acestea, devine mai bine decât atât, deoarece cardurile de credit care speră să se potrivească cu noi să nu solicite să nu primească data la care am ajuns să ne așteptăm de la majoritatea serviciilor de pe internet astăzi.

Utilizarea CardMatch efectuează doar o verificare ușoară a creditului, ceea ce înseamnă că găsirea cardului dvs. potențial nu va afecta scorul dvs. de credit. Serviciul folosește criptarea pe 256 de biți și este considerată o organizație conformă PCI Level 1, ceea ce înseamnă că datele pe care trebuie să le introduci pentru a utiliza serviciul sunt sigure. Informațiile pe care trebuie să le introduci pentru a utiliza instrumentul sunt prenumele, prenumele, adresa și ultimele patru cifre ale numărului de securitate socială. De asemenea, puteți oferi e-mailul dvs. pentru a primi un raport de credit gratuit și oferte viitoare pe care le găsesc în mod proactiv în numele dvs., dar acest lucru este complet opțional.

Obține ofertele CardMatch în doar câteva secunde

Un lucru de reținut este că CardMatch nu funcționează cu toate cardurile de credit existente. Include doar carduri de credit care au colaborat cu CreditCards.com. Cu toate acestea, fiind unul dintre cele mai mari site-uri financiare din lume, au colaborat cu o mulțime de emisii de carduri de credit. Unele dintre companiile care sunt prezentate sunt American Express, Bank of America, Capital One și Chase, așa că sunt sigur că există o mulțime de opțiuni de care să alegeți.

Cum să găsești și să aplici pentru cea mai bună potrivire

Dacă puteți să luați CardMatch pentru un test drive și să vedeți aceste tipuri de carduri și ofertele sunt disponibile pentru dvs., începeți prin a vizita site-ul web CardMatch.

Pagina de pornire a site-ului CardMatch este locul unde începeți. Introduceți Număr, Număr, Abordare, și ultimele patru cifre ale dvs Cod numeric personal. De asemenea, alegeți dacă puteți primi un raport de credit gratuit și oferte viitoare. Apoi apasa Obține meciuri.

În continuare, va trebui să acceptați termenii și condițiile. Simțiți-vă liber să citiți totul, dar ideea de bază este că sunteți de acord cu faptul că ți-ai dat de bunăvoie informațiile pentru primele oferte de carduri de credit de la CreditCards.com și partenerii săi. Dacă sunteți de acord, bifați caseta și faceți clic Trimite.

În mai puțin de un minut, CardMatch vă va duce la pagina cu rezultate și vă va arăta toate cardurile și ofertele disponibile de partenerii săi. Vă puteți filtra după caracteristici ale cardului, cum ar fi Transferul de sold, Rambursarea numerarului, Fără taxă anuală, Recompense și Călătorii/Companie aeriană. De asemenea, puteți alege să filtrați ofertele în funcție de bancă dacă sunteți un mare fan al unei față de celelalte. Fiecare card enumerat vă va arăta câteva dintre cele mai importante avantaje ale cardului, precum și orice bonusuri de bun venit, dacă sunt oferite în prezent. De asemenea, va enumera DAE introductivă pentru multe ale cardului, DAE introductivă pentru transferul de sold, DAE obișnuită și taxă anuală.

Rezultatele pe care să le obțineți vor varia timp, deoarece companiile de carduri schimbă constant parteneriatele și ofertele pe care să le regleze pe cardurile lor, așa că, dacă doriți să utilizați instrumentul o dată și nu trebuie să vă întoarceți din nou, introducând adresa de. e-mail respectivă. pentru a obține oferte proactive viitoare este o modalitate mai bună de a merge. Dacă vă găsiți sau ofertă care place, faceți clic pe Aplica acum și veți fi direcționat pe site-ul web al companiilor de carduri pentru a finaliza cererea.

Ar trebui să-l folosești?

Dacă îți place să te scufunzi în adâncul fondului de carduri de credit și petreci ore întregi cercetând articole și videoclipuri pentru a găsi un card de credit și o ofertă pentru tine, atunci mergi la el! Cu toate acestea, dacă aveți un instrument care 90% din munca dvs. va face față. și vă va oferi câteva oferte grozave, fără a fi nevoie să căutați în adâncurile internetului, CardMatch speră să fie soluția pentru dvs. Cu mulțime de siguranță ia o lucru din ecuație și te economisi timp și poți câștiga mai multe recompense. Este, de asemenea, mai nou, la fel ca Credit Cards.com determină mai multe companii să se asocieze cu ea, va deveni doar mai inteligent și vă veți oferi oferte mai bune. Dacă sunteți pregătit pentru un instrument care să facă munca grea pentru dvs., încercați CardMatch.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here