Iată cum s-au schimbat pachetele de luptă în Battlefield 1

Battlepack-urile fac parte din seria Battlefield de ceva timp, după ce au fost introduse inițiale ca o modalitate de a distribui atașamente și articole cosmetice în multiplayer. Acestea au devenit de atunci un aspect cheie al personalizării jucătorilor, în ciuda elementului controversat de persistență pe care l-au adăugat progresiei.

Battlepack-urile s-au întors în Battlefield 1, dar, la fel ca multe dintre componentele jocului, au fost făcute unele revizuiri semnificative. Odată cu revenirea jocului la rădăcinile titlurilor anterioare, sistemul Battlepack a suferit, de asemenea, unele adaptative. Iată ce trebuie să știți despre noile completări!

Ce este un Battlepack?

Battlepack-urile sunt sistemul de aruncare aleatorie a conținutului Battlefield 1, care oferă jucătorilor diverse recompense cosmetice pentru porțiunea multiplayer a jocului. Fiecare Battlepack conține un sortiment aleatoriu de pradă, cu o piele de armată garantată și șansa de a avea alt conținut suplimentar. Aceste bonusuri se întind de la sporuri de XP consumabile până la piese de puzzle corp la corp de colecție.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cum câștigat pachet de luptă?

Battlefield 1 are trei rarități diferite de Battlepack-uri, fiecare cu grade diferite de recompense garantate. În timp ce pachetele de luptă standard pot fi câștigate pur și simplu jucând jocul, pachetele mai valoroase necesită mai multă muncă.

Pachete de luptă standard

Pachetele de luptă standard sunt cele mai comune colectări de pradă și sunt recompensate pentru creșterea nivelului și finalizarea meciurilor. Fiecare pachet standard conține o piele de armă de orice raritate, cu șansa unor articole bonus suplimentare. Recompensele găsite în aceste pachete pot fi de orice raritate, cu toate acestea, skin-urile mai valoroase sunt mai puțin probabil să cadă.

Pachete de luptă îmbunătățite/superioare

Pachetele de luptă au ajuns și pachetele de luptă superioare conțin articole de nivel superior din Battlefield 1, cu o șansă mai mare de a obține skinuri de arme rare. Toate skin-urile vor avea o anumită raritate sau mai mare, crescând probabilitatea de a debloca skin-uri distincte și legendare.

Ambele pachete pot fi cumpărate exclusiv cu moneda „Rabla” din joc, care este câștigată prin aruncarea obiectelor deblocate anterior. Orice skin de arme, piese de puzzle corp la corp sau sporuri XP pot fi recuperate pentru deșeuri, cu valori diferite în funcție de raritatea lor.

Cum se decide conținutul pachetelor mele de luptă??

În timp ce articolele găsite în Battlepack-uri sunt în mare parte aleatorii, conținutul disponibil este limitat la un anumit sortiment de skin-uri ale jocului. Nu toate skin-urile din Battlefield 1 sunt disponibile în timp, cu o listă rotativă de articole cunoscute sub numele de „Revizuiri”. Noile versiuni sunt schimbate frecvent, așa că asigurați-vă că verificați din nou pentru piele-urile preferate!

Vezi pe Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here