Iată discursul principal al lui Satya Nadella de la conferința Future Unleashed”,

La Future Unleashed, Satya Nadella, CEO, Microsoft, a evidențiat ambițiile îndrăznețe ale Microsoft privind împuternicirea fiecărei persoane și organizații cu instrumente și soluții care ar ajuta la reimaginarea productivității, la stimularea colaborării îmbunătățite și la transformarea digitală în cloud mai întâi. prima lume mobilă.

Prima ediție a Future Unleashed – o conferință tehnologică organizată în mod unic, centrată pe viitor, găzduită de Microsoft – a avut loc în Mumbai, India, săptămâna trecută.

Acum puteți urmări înregistrarea discursului principal al lui Satya pe canalul oficial YouTube al Microsoft India.

De asemenea, puteți urmări discursul principal al lui Shri Ravi Shankar Prasad, ministrul - Departamentul de telecomunicații despre „Digital Indian and India's Unexplored Silicon Valley” aici sau pe cel al lui Julie Woods-Moss, CMO și CEO al Nextgen Business la Tata Comunicații – „Potențial dezlănțuit – Noi suntem conexiunea”. Presupun că și celelalte vor fi încărcate în curând.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Evenimentul a avut parte de participarea unui grup eclectic din diverse industrii și din toate categoriile sociale pentru a imagina modul în care tehnologia va da putere vieții a peste un miliard de indieni și cum să țină pasul cu ritmul dramatic al schimbărilor tehnologice din India.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here