Iată cele mai mari preocupări ale fanilor Xbox cu privire la platforma în acest moment

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Xbox Series X și Xbox Series S au fost în sălbăticie de peste șase luni, dovedindu-și puterea și calitatea de-a lungul anului. Din ce în mai multe jocuri primesc versiuni native, prezentând viteza și capacitățile ambelor console. Microsoft lucrează din greu pentru a rezolva jocurile „seceta”, cu succes precum Halo Infinite, Forza Horizon 5 și Starfield chiar după colț. Microsoft a auzit acea critică cu voce tare și clară și numai timpul o va rezolva. Dar chiar și dincolo de jocuri, totuși nu totul este perfect și lustruit.

Pentru a comemora împlinirea a jumătate de an a consolelor de nouă generație, ne-am gândit să sărbătorim plângându-ne! Ce a făcut Xbox pentru noi în ultima vreme? Dar, serios, platforma Xbox este departe de a fi perfectă în diverse moduri, deși echipa a lucrat cu sârguință pentru a oferi munți de îmbunătățiri de la lansare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În orice caz, sunt câteva dintre principalele puncte dureroase pe care mi le-ați împărțit contul meu de Twitter și pe Windows Central Discord.

Sistemul de realizare Xbox

Sursa: Windows Central

Acesta este ceva despre care am scris anterior și o îngrijorare pe care o aud în timp ce fac podcast și vorbesc cu fanii Xbox de pe internet, acest lucru se întâmplă cu sisteme de realizări Xbox?

Sistemul de realizare Xbox recompensează jucătorii cu puncte pentru îndeplinirea anumitor provocări, așa cum sunt definite de dezvoltatorii de jocuri, în cadrul jocurilor. Gamerscore este o reflectă a realizărilor tale acumulate, dar dincolo de asta, sistemul abia dacă a văzut o actualizare. În urmă cu câțiva ani, am avut posibilitatea de a vedea toasturi speciale de realizare când sunt obținut o realizare „rară”, dar sistemul nu catalogează exact câte dintre ele ai primit oricum, făcându-l puțin inutil.

Sistemul de realizare a fost, de asemenea, degradat de un val de jocuri indie care profită de sistem, alocând foarte ușor scorul jucătorilor ca mijloc de a convinge oamenii să joace.

Am impresia că pot exista unele de bază de cod moștenit sau de baze de date care împiedică extinderea sistemului, dar încă nu am confirmat acest lucru. În orice caz, ar fi minunat dacă sistemul de realizare ar putea obține câteva funcții noi sau să urmărească statistici noi, iar mulți fani Xbox sunt de acord.

1. Când vom vedea schimbări în sistemul de realizare? Cel puțin am putut obține completări și liste separate de realizări pentru DLC.
2. Teme. Așa am avut-o în timpul 360.

– Juan Replicant (@NierEnix) 12 august 2021

Sistemul de realizări va primi vreodată ceva dragoste din nou?? Vom obține vreodată un sistem decent de partajare? De ce este bara de căutare atât de inutilă în aplicația mobilă? De ce nu putem sorta lucruri în ordinea alfabetică sau după preț în Microsoft Store?
?

— Bruno Costa (@brunocosta1_) 12 august 2021

Dacă va exista vreodată ceva echivalent cu trofeele de platină când vom juca 100% un joc. Mi-ar plăcea așa ceva pe profilul meu.

— Finellskii (@Finellskii) 12 august 2021

Compatibilitate cu Xbox

Sursa: Microsoft

O altă întrebare în mintea jucătorilor Xbox este programul de compatibilitate inversă Xbox. Ultima generație, Microsoft s-a diferențiat de concurență cu cea mai răspândită și mai prietenoasă abordare a compatibilității cu versiunile inverse pe care am văzut-o vreodată pe o consolă. Microsoft a obținut licențe pentru a permite vânzarea și reutilizarea disponibilității existente de jocuri Xbox 360 pe Xbox One, Xbox Series X, Series S și viitoare console Xbox. Multe dintre jocuri sunt disponibile chiar și pe streaming în cloud Xbox Game Pass. Cu toate acestea, încă mai lipsesc multe jocuri grozave de pe platformă.

Există probleme de licență care împiedică anumite jocuri să ajungă pe noi console prin compatibilitatea anterioară, în ceea ce privește acordarea de licențe pentru muzică, drepturi de autor și alte lucruri de tip legal. În ciuda acestui fapt, mulți jucători (inclusiv eu) speră că Microsoft va dezvolta din nou programul și va aduce mai multe dintre aceste titluri în viitor. Max Payne te rog.

În ceea ce privește compatibilitatea inversă: vom mai vedea vreodată mai multe jocuri 360 adăugate la ea? Ar putea exista chiar un emulator mai universal pentru 360 pe Xbox One/Series, dar neacceptat? Sau suntem acum într-o cursă contra cronometrului pentru a le termina înainte ca cei 360 să renunțe la fantomă?

— MorseyBaby (@MorseyBaby) 13 august 2021

Am câteva jocuri noi cu compat, când? încă nu am un studio de încărcare nou și mai bun, scopul de a aduce avatarurile înapoi? Cel puțin pe 360 ​​​​ar putea fi folosite în unele jocuri
Wheres boost rezoluția digitală turnătorie ferăstrău
Unde este minecraft RT pentru acei fani

— imnotgeoff (@imnotgeoff) 12 august 2021

Singura întrebare/îngrijorare pe care o am este cu privire la adăugarea titlurilor suplimentare la Lista de compatibilitate cu versiunea inversă
Sunt gata acum sau vor mai fi adăugate mocirla?

— Ghostwriter (@Drewfox81) 13 august 2021

Xbox Game DVR, streaming și partajare

Sursa: Windows Central

Probabil cel mai mare volum de reclamații a fost inspirat de Xbox Game DVR, care vă permite să vă înregistrați clipuri și să faceți capturi de ecran în jocurile Xbox pentru a partaja. Cel puțin, asta ar trebui să facă.

DVR-ul Xbox Game a luat o scădere a calității în ultimii ani. Aplicația Upload Studio surprinzător decentă a fost anulată, mai degrabă decât au dezvoltat și dezvoltat, iar sistemul real Xbox Game DVR în sine nu a fost un înlocuitor deosebit de grozav. Tăierea clipurilor este lentă și accidentală, iar deplasarea între diferite zone ale DVR-ului nu este întotdeauna consecventă. Încărcarea capturilor de ecran de pe Xbox pe un computer creează adesea imagini ciudate spalate în .Formatul JXR dacă utilizați HDR, ceea ce este greu de editat și de rezolvat.

Alocarea de stocare pentru clipurile în cloud este, de asemenea, incredibil de mică și necesită pași suplimentari dacă puteți utiliza stocarea în cloud premium OneDrive. Editarea clipurilor împreună necesită, de asemenea, software terță parte, care nu este întotdeauna gratuit de utilizare pe Windows sau pe telefoane. Aplicația Windows 10 Photos are o secțiune de editare video în interior, dar este și groaznică.

Există, de asemenea, problemă că, de la moartea lui Mixer, difuzarea de jocuri sau partajarea clipurilor directe de pe Xbox la platformele de streaming nu este la fel de ușoară ca odinioară. Marea majoritate a plângerilor să menționeze cel puțin Xbox DVR, chiar dacă se concentrează lor a fost în altă parte.

Iată întrebările/preocupările mele din această imagine. Cele mai multe sunt despre DVR, videoclipuri, deci, practic, cum ar dori utilizatorii sa arate lucruri altora. MS Rewards lipsă în fiecare țară (chiar și în Europa) nu este deloc egală. poza.stare de nervozitate.com/nzdbjg8BT4

– Newis (@N3WiS) 12 august 2021

1. Performanța nu este întotdeauna prioritizată.
2. Opțiunile DVR și streaming de pe Xbox Series îi lipsesc grav opțiuni și calitate/stabilitate. În multe privințe, este mai rău decât ultimul PS4.
3. Ar trebui să existe o comandă rapidă globală pentru butonul de dezactivare a microfonului, similară cu capturile de ecran etc.

— ItsDanny (@ItsDannyGamer) 13 august 2021

Xbox DVR este abisal, când îl vor repara?

— Jack Alan Purchase (@purchase_jack) 12 august 2021

Vor actualiza vreodată aplicația YouTube pentru a încărca din nou clipuri DVR direct pe YouTube?

– Tino (@DamnYouSalazar) 12 august 2021

Sistemul DVR trebuie revizuit Vreau să pot auzi în chatul de joc când fac clipuri pe care le-am ratat atâtea momente amuzante de chat.
Deblocarea limitei de înregistrare și să putem decupa atâta timp cât vrem și avem opțiunea de a încărca direct din interior pe o singură unitate twitter sau utube

– Sidian-T3rror (@MrHanma89) 12 august 2021

De ce atât de puțină dragoste pentru partajarea capturii de ecran sau streaming ?
Mi se pare atât de dureros să partajeze capturi de ecran sau să transmită în flux, aproape că nu o fac deloc. Și asta ar fi marketingul Xbox „gratuit” de la utilizatori.

– Klaw (@Kl4wed) 12 august 2021

DVR și jocul în mod nativ au nevoie de o revizuire URIAȘĂ

– Tony B (@MoreHandsThanU) 12 august 2021

Streaming-ul este o mare îngrijorare. Mixerul a fost grozav, sper să facă din nou așa ceva

— ?️‍? XboxGaymerXG ?️‍? (@anubis316) 12 august 2021

Localizare Xbox și extindere globală

Sursa: Windows Central

Iată un alt subiect despre care am scris pe larg: localizarea Xbox și extinderea globală.

Din punct de vedere istoric, Microsoft are (și rămâne) o companie foarte anglo-centrică, dând prioritate pieței americane înainte de orice. În calitate de companie americană, este de așteptat oarecum, dar, în calitate de corporație care valorează peste un trilion de dolari, potrivit acționarilor, pare puțin ciudat că Microsoft nu a încercat să ajungă mai mult dincolo de inimile sale.

Microsoft a început să îmbunătățească vizibilitatea limbii în vitrina sa, dar lucruri precum Microsoft Rewards, suportul pentru subtitrări și suportul pentru multe jocuri și localități rămân neregulate în cel mai bun caz. Unele țări nu au infrastructură de suport adecvată, dacă într-adevăr au vreo infrastructură.

Nu există nicio soluție peste noapte pentru aceste tipuri de probleme și, adesea, acestea sunt supuse restricțiilor geopolitice, situațiilor fiscale pentru companii străine și așa mai departe. Microsoft este, de asemenea, o țintă masivă pentru litigii și trebuie să fie cu atenție când vine vorba de statutul juridic pe care îl are în diferite țări. Cu toate acestea, în cele din urmă, jucătorii sunt cei care suferă la sfârșitul zilei și este greu de apărat atunci când concurența, și anume Nintendo și Sony, de multe ori se descurcă mult mai bine în acest domeniu.

Modul în care echipele Xbox planifică globalizarea.
Sper că nu vor uita comunități care au luptat pentru Xbox în tot acest timp.

— Catarina 'CAT' Ferreira (@CATpt93) 12 august 2021

Când Xbox va accepta corect Indonezia? Nici măcar nu văd nicio consolă Xbox IRL, mulțumesc pentru asta. Scena jocurilor este în esență mobilă, PC, Nintendo și Playstation.

— el (@crse2118) 12 august 2021

De ce funcționează toate serviciile PlayStation în Luxemburg și în multe alte țări, dar Xbox nu are nici măcar Xbox Live?
De ce nu răspunde MS Lux la întrebările noastre?
De ce a confirmat MS Belgium că sunt conștienți de problemă din 2014 și lucrează la ea și apoi nu a mai vorbit cu noi?

— Jarl (@GaryCSG5719) 12 august 2021

De ce Xbox nu este disponibil și acceptat în toate țările din Europa (Slovenia țara mea)??

— Samotar ???? (@SamotarFOTR) 12 august 2021

De ce nu va extinde Xbox servicii (servere, xcloud, gamepass etc) pentru jucătorii africani?

— Ibrahim Ali (@Ibro2g) 12 august 2021

Suport pentru Xbox de la studiourile japoneze

Sursa: Square Enix

Acest lucru provine oarecum din localizare, dar o altă mare îngrijorare a fanilor Xbox este suportul din Japonia pe platforma consolei. Situația s-a făcut treptat într-o oarecare măsură. Am văzut că Octopath Traveler și Dragon Quest XI au ajuns la Xbox Game Pass. Avem Tales of Arise care va veni în curând pe Xbox. L-am văzut pe Yakuza a lovit platforma Xbox într-un mod mare. Cu toate acestea, Final Fantasy VII R, XVI și XIV săriți peste Xbox continuă să fie un punct dureros pentru mulți. Francizele de renume precum Persona și clasicele precum Legacy of Mana trec, de asemenea, peste Xbox.

PlayStation a înregistrat o scădere dramatică a amprentei sale japoneze de când și-a mutat sediul în SUA.S., Nintendo luând recent toate cele 30 de poziții de joc cele mai vândute la retail. Dacă a existat vreodată un moment ca Microsoft să încerce să valorifice în Japonia, acel moment este absolut acum.

- Plănuiesc să repornească programul BC la timp??
- Când va apărea FFVIIR pe XBox?
Sincer, nu am probleme majore momentan. Deși aș dori o declarație oficială de la Xbox despre jocurile pe care le-au respins pentru lansare, cum ar fi (Gal Gun / Sakura Succubus).

— Landlock (@Escaflowne2001) 12 august 2021 //twitter.com/TheFool40777338/status/1425833452176297985?s=20

Unde este FF14 și FF7R și Persona 5

— Eski Boi ? (@Eski_Boi_) 12 august 2021

Când va veni Persona 4/5 pentru Gamepass?
Tabloul de bord 1080P HDR/ 4K HDR în curs de realizare?
FF7 și FFXIV încă vin pentru consolele din seria Xbox?
Mai mult suport pentru titluri de tip japonez/anime?
Mai multe fundaluri dinamice personalizate?

— Alistair (@Arisuta28) 12 august 2021

Unde sunt toate jocurile Weeb precum Ys, legends of heroes, Atelier, ni no kuni, star oceans, danganronpas și așa mai departe?

— Tehani (@tehani87) 12 august 2021

Stocare SSD terță parte pentru Xbox

Sursa: Seagate

O altă întrebare pe care o primesc adesea despre Xbox este când mai este extins Microsoft lista cu bune SSD-uri pentru Xbox Series X și serie S dincolo de oferta exclusivă pe care o are cu Seagate?

În acest moment, singurul SSD de stocare internă pe care îl puteți găsi pentru Xbox este scumpul card SSD CFExpress Seagate Xbox. Și, în timp ce este foarte bun și foarte convenabil, lipsa concurenței îi permite probabil ca Seagate să dicteze prețul la un nivel superior.

Poate că vom vedea acea exclusivitate să se încheie în noiembrie 2021, oferind Seagate un an de exclusivitate. După aceea, rămâne de văzut cine, dacă cineva, face un pas pentru a oferi o alternativă mai ieftină.

Unde sunt soluții de stocare a cardurilor terță parte? Ni s-a promis varietate dacă îmi amintesc bine

— Spooky Jorge (@Doomhammer76) 12 august 2021

Unde sunt noi opțiuni de stocare de expansiune sugerate de Microsoft la lansare? Dimensiuni noi sau alte variante, avem nevoie de o opțiune de 2TB

— ✠ Felipe ✠ (@sampaiolipe_) 12 august 2021

Când vine un nou SSD de stocare extern, ați mai dori o opțiune decât 1 TB, în mod ideal poate un 2 TB

– Tommy Christopher (@TommyChrist24) 12 august 2021

Alte preocupări și întrebări

Sursa: Matt Brown | Windows Central

O serie de alte comentarii și întrebări au apărut pe rețelele sociale și pe Discord, precum și în DM-urile mele despre ceea ce fanii speră să facă Xbox în continuare. Mulți speră că Microsoft se uită la suportul VR într-un fel în viitor. Alții speră ca Quick Resume pe Xbox Series S și X să primească un plus de consistență. Lipsa suportului pentru jocurile bazate pe mouse și tastatură continuă să fie și un punct dureros. Unii se întreabă dacă este posibil ca Xbox să beneficieze vreodată de suport HDR la 1440p într-o anumită formă, în timp ce se întreabă, de asemenea, când va fi lansat suportul Dolby Vision. Încă primele întrebări despre ray-tracing și suportul shader pentru Minecraft pe Xbox Series X și Series S, după moartea pachetului de grafică Super Duper. Și, desigur, mulți se întreabă despre harta jocului Xbox - când vom vedea jocuri precum Hellblade II, Perfect Dark, Fable și Avowed?

Sunt mai mult decât mulțumit de experiență mea Xbox, așa cum sunt sigur că și majoritatea celorlalți sunt, dar există întotdeauna loc de a avea.

Personal, în cea mai mare parte, sunt mai mult decât multul experiență de Xbox, așa cum sunt și majoritatea celorlalți, dar există întotdeauna sigur de a vă asigura. Mi-ar plăcea să văd realizările Xbox primind puțină dragoste, precum și Game DVR. Îmi doresc cu disperare să văd și mai multe jocuri japoneze pe platformă. Cea mai mare dorință a mea este o dezvoltare mai rapidă a jocurilor în cloud Xbox Game Pass. Mai multe jocuri au nevoie de un design personalizat de interfață de utilizare, care ține cont de cloud, cum ar fi Hades și Minecraft Dungeons, și avem nevoie de mai multe dispozitive, precum Surface Duo, care pot oferi o experiență 2-în-1. fără a fi nevoie să transportăm dispozitive suplimentare pentru a profita la maximum de ea.

Care sunt cele mai mari preocupări ale tale Xbox? Dați în comentarii și spuneți-ne!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here