Iată toate companiile care s-au retras din GDC 2020 din cauza preocupărilor legate de coronavirus

Sursa: Trish Tunney/GDC

Se pare că în fiecare zi, o nouă companie anunță că se retrage de la Game Developers Conference (GDC) din San Francisco din cauza problemelor de sănătate legată de coronavirus (COVID-19). Are sens, deoarece focarul lovește industria tehnologică în general, iar jocurile de noroc au înregistrat întârzieri și anulări ale legii de sport.

În timp ce așteptăm mai multe știri despre GDC, unul dintre cele mai mari evenimente pentru jocuri în fiecare an, iată ce știm și ce companii au renunțat:

  • Sony a fost prima companie de mare profil care s-a retras din GDC, ceea ce s-a întâmplat la doar o zi după ce a anunțat că nu participă nici la PAX East.
  • Facebook si Oculus Gaming a anunțat în aceeași zi cu Sony că, de asemenea, va participa la conferință și nu va încuraja angajații să nu participe. Mai târziu în această săptămână, Facebook a anulat și conferința anuală a dezvoltatorilor de software F8 din cauza focarului.
  • Kojima Productions, care urma să aibă câteva discuții anul acesta despre Death Stranding, prima lansare mare a companiei, anunțat că nu va participa. Șeful studioului, Hideo Kojima, și programatorul AI Eric Johnson, urmau să vorbească.
  • Unity Technologies, compania din spatele motorului de joc, anunțat joi pe blogul său că nu va participa și nu va avea o prezență fizică. A adăugat că va prezenta ceea ce sunt în magazin în următoarele săptămâni.
  • Arte Electronice a spus că anulează „participarea oficială” la GDC și că va „limita participarea la alte evenimente”.„Nu a specifica dacă încurajează angajații să nu participe.
  • Microsoft a anunțat joi prin intermediul blogului Game Stack că nu va participa la GDC. În schimb, va transmite online multe dintre sesiunile și „experiențele” dezvoltatorilor de jocuri.
  • Mai târziu, joi, Jocuri epice si Motor ireal a spus că nu va participa prin Twitter.
  • Amazon a anunțat vineri că se retrage de la eveniment și intenționează să găzduiască un eveniment online global pentru a prezenta ceea ce a planificat.
  • Activision Blizzard De asemenea, vineri a anunțat pe Twitter că nu va participa, invocând „îngrijorări tot mai mari legat de COVID-19."
  • Cutie de viteze a publicat o declarație pe Twitter în care spune că se va retrage și din GDC și că „sănătatea și bunăstarea angajaților noștri” este preocuparea noastră principală.„De, a mai spus că ar permite dezvoltatorilor care au lucrat la Borderlands 3 să ofere prezentări digitale la o dată ulterioară.

Înrudit: Coronavirus: Cum COVID-19 a închis industria tehnologiei

Acest lucru înseamnă că multe dintre cabinele mari de pe etajul expoziției nu vor participa, deși o mulțime de companii mai mici și indieni sunt pregătiți să participe. Nu se știe încă dacă Informa, compania care deține GDC, are de gând să anuleze evenimentul (Mobile World Congress a fost anulat și anul acesta din cauza preocupărilor legate de coronavirus, deci există un precedent). A declarat pe blogul său că nu a anulat evenimentul din acest an și a lansat un set de reguli pentru participarea la scurt timp după anularea MWC. Conferința este încă programată să aibă loc în perioada 16-20 martie la San Francisco.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Echipa notează că lucrează pentru a oferi un mediu sigur pentru participare și va urma îndrumările Centrului pentru Controlul Bolilor (CDC) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Între timp, primarul din San Fransisco, London Breed, a declarat stare de urgență în orașul pe fondul îngrijorărilor legate de focar, chiar dacă nu există cazuri confirmate de coronavirus în oraș. Acest lucru însemna practic că oficialii orașului ar putea începe să adune resursele pentru un răspuns rapid și să scoată personalul în îndatoririle neesențiale pentru a se concentra pentru a se pregăti. Mai târziu într-o săptămână, un caz confirmat dintr-o sursă „necunoscută” (însemnând că pacientul nu a călătorit în zonele afectate și nu a intrat în contact cu cineva despre care se știe că avea virusul) a fost raportat în California de Nord.

Asociația de călătorie din San Francisco a trimis o scrisoare participanților GDC, marți, în urma știrilor privind starea de urgență, pentru a reitera faptul că „riscul pentru publicul larg este scăzut” și că oamenii bolnavi să rămână acasă. De asemenea, merită remarcat faptul că lucrează și cu mai multe organizații federale și cu Centrul Moscone pentru a oferi informații actualizate.

U.S. a spus marți că un focar este „inevitabil."

„În cele din urmă, ne așteptăm să vedem comunitatea răspândită în Statele Unite. Nu este o întrebare se va întâmpla acest lucru, ci când se va întâmpla acest lucru”, a spus Nancy Messonnier, director la CDC. La momentul redactării acestui articol, 47 de țări au raportat cazuri.

Actualizare feb. 28: S-a adăugat că Amazon, Gearbox și Activision Blizzard și au retras ele din GDC.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here