Hellblade: Senua's Sacrifice primește optimizare Xbox Series X|S cu ray tracing și multe altele

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • Hellblade: Senua's Sacrifice a venit pentru prima dată pe Xbox One în 2018, cu puțin timp înainte ca Microsoft să folosească Ninja Theory.
  • Hellblade: Sacrifice este acum optimizat pentru Xbox Series X și Xbox Series S, cu ray tracing și alte îmbunătățiri.
  • Ninja Theory lucrează și la o continuare numită Senua's Saga: Hellblade 2.

Ninja Theory lucrează din greu la Senua's Saga: Hellblade 2, dar dacă ați ratat titlul anterior aclamat de critici al studioului, aceasta este șansa dvs. Hellblade: Senua's Sacrifice este acum optimizat pentru Xbox Series X și Xbox Series S. Conform anunțului oficial, această optimizare aduce DirectX ray-tracing alături de „elementele vizuale îmbogățite”, un mod de rezoluție și multe altele.

arunca sau privire la trailerul de anunț pentru acest upgrade gratuit de mai jos.

Hellblade: Senua's Sacrifice a fost lansat pentru prima dată în 2017 pe PC și PS4. În 2018, jocul a ajuns pe Xbox One și la scurt timp după, Ninja Theory a fost unul dintre multele studiouri Xbox Game Studios. Senua's Saga: Hellblade 2 vine pe Xbox Series X, Series S și PC la un moment dat în viitor și a dezvoltat Unreal Engine 5, nu există nicio fereastră de lansare în acest moment.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

La scurt timp după anunțul inițial, Ninja Theory a confirmat că această actualizare a adăugat și funcționalitate de selectare a capitolelor, făcând mai ușor să găsiți obiectele de colecție pe care le-ați ratat. Jocul sunt acum și un mod care acceptă până la 120 FPS pe Xbox Series X. Ninja Theory a confirmat, de asemenea, că o actualizare este în curs de dezvoltare pentru jucătorii de pe computer.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here