Analiza trailerului Hellblade II: să caute detalii despre joc și poveste

Sursa: Microsoft

Microsoft a uimit lumea când a debutat Xbox Series X la spectacolul The Game Awards 2019, prezentând un trailer integrat pentru Senua's Saga: Hellblade II chiar lângă acesta.

Primul joc, Hellblade: Senua's Sacrifice, a fost un titlu incredibil de impresionant construit de, la acea vreme, un studio independent relativ mic. Teoria Ninja a fost preluată de Microsoft de atunci, iar echipa lucrează deja din greu, ducând continuarea cu mult dincolo de original, cu imagini care arată cu totul inovatoare.

Jocul inițial a fost oarecum limitat în domeniul aplicării, cu încurcături ușoare relativ simple combinate cu unele segmente de luptă corp la corp liniare. Ceea ce Ninja Theory a reușit cu totul cu Hellblade a fost atmosfera, plasată într-o viziune macașă a Helheim, în timp ce războinicul pict.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Fără a oferi prea multe despre original pentru cei care nu au jucat, trailerul Hellblade II pare să ofere câteva indicii despre direcția în care Ninja Theory ar putea îndrepta atât povestea, cât și gameplay-ul. Hai să aruncăm o privire.

Prinde Hellblade

Xbox Game Pass Ultimate

Joacă Hellblade cu Xbox Game Pass

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste sau sută de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. Primul joc Hellblade, Senua's Sacrifice, este disponibil ca parte a abonamentului.

  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy
  • De la 10 USD/m la Microsoft

Disclaimer: acest articol poate conține spoilere ușoare pentru titlul anterior, Hellblade: Senua's Sacrifice. Aceasta este, de asemenea, pură speculație și teorie. Așadar, nu luați nimic postat aici ca indicând ceea ce ar putea urma în Hellblade II, este doar pentru distracție!

Drumul spre Hel

Sursa: Microsoft

Primul joc a avut loc la Hel, practic în întregime, cu Senua traversând diverse provocări din partea spiritelor răuvoitoare. Jocul este relativ ambiguu în ceea ce verifică evenimentele care se întâmplă cu adevărat sau nu este pur și simplu metaforic al stării mentale a Senu în timp ce ea se luptă cu trecutul ei. Jocul examinează percepțiile despre bolile mintale din epoca fierului, unde astfel de lucruri erau adesea considerate a fi un „blestem” sau un alt tip de boală magică. Ninja Theory a fost lăudată pentru acest aspect al jocului și, pentru siguranța, probabilitatea ca Ninja Theory va continua să exploreze acest aspect al lui Senua pe tot Hellblade II.

Sursa: Microsoft

Trailerul poate descrie drumul spre iad, sau Helvegr, cu poteci pavate cu cranii și membre agățate. Semnificația lor ar putea fi o reverență față de Odin, care este cunoscut și sub numele de „zeul spânzurat”.„Odin este asociat cu spânzurarea și spânzurătoarea adesea în folclor, despre povestea Hávamál și alte povești, care fac referire la modul în care Odin, care caută cunoștințe, s-a sacrificat în mai multe moduri pentru a dobândi cunoștințe arcane. Aceasta include spânzurarea pe copacul Yggdrassil, în special în schimbul cunoașterii runelor.

Posibila referire Odin este semnificativă, având în vedere alegerea cântecului folosit pentru trailer - mai multe despre asta într-un moment.

Sursa: Microsoft

Pe scurt, putem vedea și un vulcan în erupție. Dacă presupunem că jocul are loc în lumea reală, acest vulcan este cel mai probabil Hekla, în Islanda, care a devenit faimos în epoca fierului pentru o erupție cu adevărat gigantesca care ar fi acoperit cea mai mare parte a insulei în cenuşă.

Sursa: Wikimedia Commons, 1585 d.HR

Analize recente au descoperit că cenușa de la Hekla și-a făcut drum în toată Europa, inclusiv în insulele Orkney de pe coasta de nord a Scoției, de unde provine tribul lui Senua. Hekla a devenit cunoscută drept „poarta către iad” în mare parte a Europei ca urmare a acestei erupții, care a avut loc în jurul anului 1000 d.HR. Se spune că Hellblade va avea loc în jurul anului 900 d.HR., dar Ninja Theory are mult loc de jucat cu cronologia specifică aici, în vedere că se știe foarte puțin despre picți.

Cu siguranță, să vă pare că ar putea să remorcă înainte de atunci, camera este văzută rotind peste ocean, poate până în Islanda, de la casa lui Senua de pe insula Orkney.

Senua pleacă la război?

Sursa: Microsoft

Chiar și fără a cunoaște melodia și versurile sale, tobele zgomotătoare și natura scandată a cântecului pe care Senua o cântă în trailer este în mod clar un îndemn la război. Cântecul este In Meidjan de Heilung, care lucrează și cu Ninja Theory la coloana sonoră completă. Poate că au ales această melodie pentru trailer pur și simplu pentru că sună cool, dar versurile îi cheamă în mod special pe zeii germanici/norvegieni ai lui Tyr și Odin să se alăture invocatorilor în luptă.

proto-germanică: "Tawol Athodu Ek Erilaz Owlthuthewaz Niwaremariz Saawilagar Hateka Harja."

Engleză: „Eu, Stăpânul Runelor, slujitorul lui Odin, îl chem pe cel al Soarelui să nu ajute armata."

După terminarea cântării, putem vedea că Senua este flancat de o armată, probabil de partea ei, care sunt toate scăldate de lumină pe măsură ce runele se formează pe un sat. Aceeași rună poate fi văzută și pe scuturile de război care se îndreaptă peste o zonă de coastă și noaptea.

Sursa: Microsoft

Războinici timp mențin poziția în ce un fel de uriaș iese din stâncă, care pare neagră și posibil vulcanică. Aceasta poate fi interpretarea către Hellblade a unui troll, care uneori este descris ca locuind în stânci, precum și în peșteri și astfel de. Tribul lui Senua invadează alte meleaguri? Sau poate apără pe ai lor?

Are Senua o „bază”?

Sursa: Microsoft

De mai multe ori pe trailerului, ni se arata un sat pe un deal, care pare sa aiba o semnificatie atat din punct de vedere al intrigii, cat si din punct de vedere speculativ, despre joc.

Modelul runic pe care Senua pare să-l invoce este o versiune stilizată a Cârmălui Awe sau Ægishjálmur. Eddas poetic a descris modelul Helm of Awe ca atare.

Coimul înfricoșării am purtat-o ​​​​înaintea fiilor oamenilor În apărarea comorii mele; Printre toate, eu singur eram puternic, m-am gândit în sinea mea, Căci nu am găsit nicio putere care să se potrivească cu a mea.

Cârma este construită din rune Algiz, care sunt adesea asociate cu protecție. A forma acest lucru în jurul unui sat implicată nevoia de a-l proteja de ceva. Soldații care atacă gigantul de coastă poartă și modelul Helm of Awe pe scuturile lor, legându-i de satul pe care îl vedem de câteva ori în trailer.

Sursa: Microsoft

Nu cred că este o coincidență că Ninja Theory nu arată acest lucru de mai multe ori, încheind și trailerul cu el. Ar putea indica faptul că are o semnificație reală în joc sau formează un punct important al complotului pentru Senua.

Ce crezi?

Desigur, toate acestea sunt speculații. Ar putea fi un simplu caz de gândire excesivă (dar hei, e distractiv) și că Ninja Theory a încorporat pur și simplu diverse referințe mitologice pentru a face un trailer care este indiscutabil al naibii de cool. Cu toate acestea, Ninja Theory a determinat o anumită apreciere și respect pentru ceea ce știm despre vechile moduri, injectând o mulțime de informații suplimentare pe care jucătorii pot găsi în jocul original.

Există, de asemenea, câteva necunoscute pe care nu le-am putut da seama cu adevărat. Oamenii cu aspectul druidic care să sacrifice un om pe o rună gigantică de răchită Algiz, sunt aliați cu sau împotriva lui Senua? Sunt toți în aceeași scenă din unghiuri diferite?? Există o mulțime de necunoscute de dezlegat chiar și acum.

Fără a strica sfârșitul jocului original, Senua are o mulțime de motive pentru a merge pe calea războiului în Hellblade II și de date aceasta se pare că poate avea ajutor.

Înrudit: Tot ce știm până acum despre Hellblade II

Xbox Series X/S

Principal

  • Xbox Series X: Tot ce știm
  • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
  • Lista specificațiilor Xbox Series X
  • Care este data lansării Xbox Series X?
  • Cât costă Xbox Series X?
  • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
  • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here