Aplicația HBO Go pentru Xbox One se apropie de finalizare, în prezent în testare”,

HBO Go ar putea fi în sfârșit gata pentru Xbox One. Oricine are un abonament HBO este familiarizat cu HBO Go. HBO Go vă oferă acces la întregul catalog de programe HBO originale, plus filme, comedie speciale, documentare, sport și programe pentru adulți târziu. Suntem în sfârșit pe cale să obținem HBO Go pe Xbox One.

În urmă cu aproximativ o lună, am văzut că aplicația Plex Xbox One a apărut pe comunitatea Reddit r/xboxone. La acea vreme, aplicația Plex era încă în testare beta și nu se știa nimic oficial despre ea. Apoi, câteva săptămâni mai târziu, aplicația Plex a fost lansată pentru Xbox One.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

  • Înrudit: HBO va începe în sfârșit să difuzeze emisiuni fără abonament prin cablu în 2015

Un lucru asemănător s-a întâmplat astăzi. Un link pentru albumul OneDrive a fost postat pe r/xboxone cu capturi de ecran ale presupusei aplicații HBO Go pentru Xbox One. Afișul spunea că aplicația este în prezent în versiune beta, la fel ca Plex. Nu am fi surprinși să vedem HBO GO să apară pe Xbox One în viitorul foarte apropiat.

Consultați capturile de ecran ale HBO Go în acțiune pentru Xbox One și spuneți-ne ce părere aveți. Abia așteptăm să încheiem în sfârșit ultimul sezon din The Wire cu HBO GO.

Sursa: r/xboxone

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here