Întâmpinați probleme la descărcarea Halo: Spartan Assault pentru Windows Phone? Microsoft lucrează la o remediere

Aseară, la 19:00 ET, lumea a pus în sfârșit mâna pe foarte așteptatul prim joc Halo pentru mobil, Halo: Spartan Assault. Cel puțin, acesta era planul.

Știam deja că aici, în SUA, Verizon va avea o exclusivitate timp de 30 de zile înainte ca cei de pe AT&T, T-Mobile și Sprint să o poată lua, dar după cum se dovedește, mulți alții din restul lumii au avut și dificultăți. obținerea jocului.

Acest lucru i-a făcut pe unii să creadă că jocul era exclusiv pentru SUA și nu pentru țara lor, sau în interiorul țării lor, anumiți operatori aveau o exclusivitate pentru acesta. După cum se dovedește, nici nu este cazul, deși există o problemă la îndemână cu distribuirea jocului popular.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Joe Belfiore de la Microsoft a apelat astăzi pe Twitter pentru a aborda plângerile, menționând:

„Toți oamenii care au probleme la instalarea #SpartanAssualt în afara SUA – lucrăm la el, mulțumesc pentru informații. Poate dura o zi sau cam asa ceva pentru a se clarifica.”

Deci, gata, va trebui doar să aveți puțină răbdare, deoarece Microsoft își reutilizează serverele pentru a transmite actualizarea în toate regiunile și țările.

Pentru cei dintre voi care îl aveți, cum vă place?

Sursa: Twitter; Mulțumesc Ewert H. și Nathan H., pentru sfaturi!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here