Urăsc meniul Start din Windows 11? Start11 de la Stardock vă permite să-l personalizați.

Sursa: Stardock

Ce trebuie sa stii

  • Start11 a fost lansat în versiunea beta săptămâna aceasta, permițând oamenilor să personalizeze meniul Start pe Windows 11.
  • Programul include opțiuni pentru meniuri Start în stil Windows 7 sau moderne.
  • Creatorii Start11 lucrează la adăugarea de pagini, fișier și alte funcții la meniul Start.

Stardock a anunțat Start11 săptămâna aceasta, un program conceput pentru a personaliza meniul Start al Windows 11 și Windows 10. Programul este încă în versiunea beta și se concentrează pe restabilirea funcționalității în meniul Start. ridică versiunea beta a Start11 de pe site-ul Stardock pentru 5 USD.

„Această primă versiune beta este concepută pentru a recâștiga o parte din funcționalitatea pierdută din actualul meniu Start al Windows 11”, a declarat Brad Wardell, CEO Stardock. „Avem o mulțime de noi funcții interesante planificate pentru a face meniul Start nu doar mai accesibil, ci și mai util companiilor și utilizatorilor cu putere."

Noul meniu Start din Windows 11 a atras sau reacție mixtă din partea entuziaștilor. În sondajul nostru referitor la meniul Start Windows 10 pe Windows 11, peste 53% dintre participanți au spus că oamenii ar trebui să aibă o opțiune privind meniul Start pe care să îl folosească. Când Windows 11 le-a permis oamenilor să treacă la meniul Start Windows 10, mulți erau dornici să revină la versiunea anterioară.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Stardock

Start11 nu reproduce exact meniul Start din Windows 10 pe Windows 11, cel puțin în acest moment. Are opțiuni pentru diferite stiluri, inclusiv Windows 7 și Modern. Stilul modern seamănă mai mult cu meniul Start al Windows 10, deși nu sunt Live Tiles. Stardock intenționează, de asemenea, să adauge noi funcționalități, cum ar fi pagini, fișiere și funcții create pentru întreprinderi în viitor.

„Noua interfață de utilizare a fost concepută pentru a sprijini viitoarele designuri de meniu Start”, a spus Wardell. „Start8 și Start10 s-au concentrat pe restaurarea versiunilor anterioare ale meniului Start. Start11 va extinde acest lucru pentru a susține o serie de idei noi pentru meniul Start, cum ar fi conceptul de pagini, fișier, minimalism și funcții pentru clienții noștri întreprinderi."

Start11

Acest program vă permite să personalizați meniul Start pe Windows 11 sau Windows 10 cu diferite stiluri. Tocmai a fost lansat în versiunea beta, așa că așteptați-vă la unele erori acum și la mai multe funcții în viitor.

  • 5 USD la Stardock (beta)

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here