Practic cu Zune HD (Partea 2)

Suntem acum câteva zile în Zune HD (cițiți partea 1 aici) și suntem siguri că niciodată nu dețin acest lucru: nu este de dorit pentru iPod Touch. Nu este un PDA. Nu este un smartphone cu radioul scos.

Este, totuși, o lovitură de fund MP3 player, cu potențial de partea de software pentru mult mai mult.

Urmărește scurtul nostru videoclip de mai sus și alătură-te nouă după pauză pentru a vedea ce a reușit Microsoft și ce nu lasă să nu dorim.

Acesta nu este un smartphone-lite

Un memento că 're uita la Zune HD din perspectiva Windows Mobile, în speranța de a obține privire la ceea ce am putea vedea într-un sistem de operare viitor. Dar mai întâi, câteva elemente majore care lipsesc din Zune care îl țin departe de categoria smartphone-urilor:

  • Client de e-mail: Nicăieri de găsit.
  • Manager de contact: Nu.
  • GPS: Poate 't găsi.
  • Bluetooth: Nada.
  • Aplicații: OK, există nouă în acest moment, toate dezvoltate de Microsoft (și publicitate pre-roll). Microsoft a deschis puțin lucruri, în cadrul XNA.
  • Telefon radio: Da, cam important.

Deci da. Acesta este un player MP3 cu o interfață de utilizator ucigașă.

Ceea ce nu suntem nebuni

Uite, oamenii se plâng de lipsă de aplicații disponibile în prezent pentru Zune HD. Și le simțim durerea (dar ne bucurăm de Texas Hold'Em). Noi 're mai preocupat despre timpul de încărcare. Zece până la 15 secunde pentru a încărca o aplicație nu este bine, mai ales în vedere procesul Tegra. Dar ne-am aștepta ca lucrurile să seunătățească în lunile următoare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Browserul, bazat pe IE6 mobil, este funcțional, dar nu grozav. Tastatura nu va groaznică și se va folosi o dată cu utilizarea. Dar paginile se încarcă lent.

În timp ce sincronizarea media este ușor de făcut (mai despre asta într-un minut), podcasturile pot fi mutate pe dispozitiv numai prin multe software-ului desktop. Asta nu e bine. Trebuie să putem face acest lucru prin WiFi, la fel ca alte media de pe dispozitiv.

A, și vorbind despre podcasturi, puteți abona la Podcastul WMExperts cu software-ul Zune făcând clic pe acest link. (Încă lucrăm la adăugarea în Piață – nu ezitați să nu sugerați!)

Ce s-a făcut corect

În primul rând: sistemul de operare este neted ca untul. Suntem atât de impresionați de el. Dacă nu arată Windows Mobile 7 - fără bare de activități, tranziții fără întreruperi - vom fi foarte, foarte dezamăgiți de tine, Microsoft.

Redarea media este, de asemenea, așa cum ar trebui să fie. Nu există nici un semn de nebunie obișnuită cu Windows Media Player. Pur și simplu funcționează.

Integrarea Marketplace este foarte bun. Este „s artistic, iar muzica și selecții kidney “ t rău deloc. Transferul de materiale prin WiFi nu e „t cel mai rapid, cu toate că “ s, care este de așteptat. Dar asta ne duce la ...

Software-ul desktop este de top, așa cum este și pentru Zune de ceva timp. Din nou, nici unul dintre noi de obicei dureri de cap 're folosite pentru a cu ActiveSync. Pur și simplu funcționează.

Acestea sunt cele mai mari lucruri pe care sperăm să le vedem să facă saltul către Windows Mobile în următorul an sau cam așa ceva.

Și nu trebuie uitat calitatea hardware-ului. Este la fel de bun ca orice telefon Windows pe care l-am avut și suntem încântați de (și aici începem din nou acest război al flăcărilor) să folosim ecrane capacitive, în sfârșit. Și despre OLED-ul trebuie să fie scris acasă.

Linia de jos

Zune HD nu este un telefon. Nu este un PDA. Și nici nu căutați să fie. Dar este un MP3 player ucigaș cu o interfață de utilizare ucigașă, iar noi nu mușcăm puțin pentru a-l obține și redarea multimedia în Windows Mobile.

Este timp, Microsoft.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here