Practic cu noul Lenovo ThinkPad X1 Carbon, disponibil luna aceasta

Lenovo este în vigoare aici la CES 2015, prezentând o gamă largă de produse noi sau reîmprospătate. Datorită disponibilității mai largi a proceselor Intel Core M și a cincea generație Broadwell, Lenovo a reușit să-și facă laptopurile și mai subțiri, cu o durată de viață mai bună a bateriei.

Dacă ar fi să alegem un laptop de evidență, cel care ne-a atras atenția ar fi X1 Carbon. Carbon ThinkPad nu este nou în sine, dar această ediție, vă puteți îngriji de a cumpăra în această lună, aveți siguranță un cap-turner. Descris ca un „Ultrabook de afaceri”, X1 Carbon pentru 2015 pare a avea un mare potențial.

Trebuie să petrecem ceva timp cu X1 Carbon actualizat și se află pe lista noastră scurtă de a face noi.

Lenovo X1 Carbon (2015)

  • Opțiune de afișare cu ecran tactil FHD sau WQHD de 14 inchi
  • Configurații Intel Core i5 sau i7 de generație a 5-a
  • Scaner de amprentă
  • 2.9 lire sterline
  • Durată de viață a bateriei de până la 11 ore (probabil mai puțin în lumea reală)
  • Unități SSD PCIe de 256 GB sau 512 GB

Deci, ce să cred? Primele mele impresii sunt rama și subțirea ecranului este fantastică. Ecranul tactil de 14 inchi apare în culoare și se îmbină foarte frumos în corp.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În altă parte, mai multe tastatură excelentă Lenovo, scanerul de amprentă pentru securitate, vârful de arătare „punct roșu” și chiar au adus înapoi but fizice de pe touchpad. Apropo de fapt că touchpad-ul s-a simțit bine – chiar și făcând clic când apăsați în jos, sensibilitatea potrivită, gesturile părelui să funcționeze bine etc.

X1 Carbon cântărește doar 2.9 kilograme și cu siguranță se simte ușor. Combinat cu materialul extrem de durabil din fibră de carbon și noile cipuri Intel Core de generație a cincea, ultra-eficiente, acest laptop arată ca o combinație ucigașă pentru cei care care acordă prioritate performanței și portabilității.

comanda un nou X1 Carbon chiar acum de la Lenovo, iar livrarea va veni în următoarele câteva săptămâni (asigurați-vă că optați pentru cel puțin procesorul i5-5300U). Prețul pentru linia Broadwell începe de la 1.299 USD și poate crește de acolo în funcție de configurația hardware.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here