Practic cu ceasurile inteligente mecanice Q Grant și Q54 Pilot de la Fossil

Fosil realizează că un ceas inteligent complet cu apariția în față nu este pentru toată lumea și ajuta la reducerea decalajului ceasurilor mecanice tradiționale și noi ceasuri inteligente cu modele fără a fi afișate, Q Grant și Q54 Pilot. Aruncând o privire la aceste două ceasuri într-o cutie de bijuterii sau la încheierea mâinii cuiva, nu ai observa imediat că nu este un ceas mecanic simplu - de fapt, acestea arată aproape identice în exterior cu Grant standard de la Fossil și Pilot 54 de ceasuri.

Dar întoarceți ceasul în spate și veți observa ceva mai asemănător cu ceasul Q Founder Android Wear - o placă din spate din plastic. Acest lucru oferă surpriza - Q Grant și Q54 Pilot adăpostesc în interior componente de ceas inteligent, inclusiv LED-uri, un motor cu vibrație și o bobină de încărcare fără fir. Este un pic supărător când observă spatele din plastic și pare într-adevăr deplasat pe ceasurile mecanice din metal, altfel frumos, dar am senzația că m-aș obișnui repede.

Aspect minunat și componente inteligente cu o săptămână de viață a bateriei.

Vă puteți gândi la aceste măsuri ca având funcții mai asemănătoare cu trackerele de fitness decât un ceas Android Wear complet, ceea ce este tot ceea ce mulți oameni îl caută cu adevărat. primii notificări de pe telefon, puteți urmări pașii și caloriile ass și puteți obține aceste date în aplicații de fitness compatibile, cum ar fi UA Record. Dar, într-adevăr, marele avantaj al acestei abordări este durata de viață a bateriei - Fossil citează șapte zile de viață din Q Grant și Q54 Pilot.

Ceasul rămâne conectat la telefon, iar aplicarea Fossil Q poate seta să vibreze și să clipească LED-urile sale multicolore (situate pe părțile laterale ale ceasului, unde plasticul se întâlnește cu metalul) în funcție de locul unde a venit notificarea. Aplicația vă oferă un control granular când ceasul vă va anunța, până la scanarea cuvintelor cheie în texte, astfel încât să nu fiți deranjat prea des de cele. Singurul dezavantaj real aici este că acest sistem necesită aplicații terțe cu care să fiți notificat să fie compatibile în mod special cu aplicația Fossil Q - deși lista de aplicații compatibile este destul de mare.

Q Grant (prezentat aici), anunțat la sfârșitul anului trecut, este cel mai strălucitor dintre cei doi, cu o lunetă strălucitoare, tonuri pământii și un cadran de cele cu cifre romane pentru cronometrarea. Are patru stiluri de bază: o față cafeniu cu carcasă argintie, o față neagră cu carcasă argintie și brățară cu link, față neagră cu brățară neagră și o față bej cu brățară din aur roz. Partea grozavă a faptului că acesta este un ceas „normal” este că este nevoie de toate curelele standard de ceas de 22 mm dacă puteți să-l personalizați și puteți cumpăra un sortiment vast de la Fosil pentru fiecare 30 USD.

Q54 Pilot este foarte asemănător ca dimensiune și design, dar este puțin mai blocat și are un aspect puțin mai modern, ieșind în evidență în mod deosebit de stilul clasic al lui Q Grant. Din nou, poate accepta orice cure de ceas de 22 mm și există o mână de opțiuni de culoare de pornire din care puteți alege. Nu este încă în vânzare — va ajunge în revista la începutul primăverii anului 2016.

Atât Q Grant, cât și Q54 Pilot ajung în intervalul de preț de la 175 USD la 215 USD, în funcție de alegerea ta, care este de fapt destul de accesibilă pentru standardele smartwatch-ului (Fossil's Q Founder începe de la 275 USD). De asemenea, cu doar 50 până la 60 USD mai mult decât versiunile non-smartwatch ale acestor ceasuri, ceea ce ce pare o afacere bună dacă poate a fi un ceas care să arate că un ceas clasic, dar are funcționalitate suplimentară de urmărire a mișcărilor și notificări - plus durată mare a bateriei.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here