Hands On: Touch Pro 2

 

De fiecare dată când văd Touch Pro 2, pare să devină din ce în ce mai bun. În sfârșit, am pus mâna pe ea cu adevărat ieri și, ei bine, este o piesă solidă, incredibilă. De fiecare dată când HTC repetă designul glisorului, mă gândesc mereu în sinea mea „Ei bine, au perfecționat destul de mult acest factor de formă” și de fiecare dată când apare unul nou, îmi dau seama că sunt mai buni la design decât designul. A mea.  Ahem.

Touch Pro 2 se simte grozav în mână și, deși este puțin puternic, este un tip bun de greutate. Balamaua glisantă înclinabilă este înapoi și se simte solidă. Este posibil să nu cumva să-l înclinați până la capăt în timpul utilizării normale, deoarece blochează rândul de numere (da, un rând de numere complet) al tastaturii.

Mai multe gânduri și -- desigur -- mai multe fotografii după pauză!

Vorbind despre acea tastatură, este incredibil de bună și HTC spune că tastatură aceste unități demo nu este chiar atât de grozavă în comparație cu ceea ce vor avea unități de producție.  Tot ceea ce știu că există o călătorie bună a tastelor și o separa larg a tastelor, tastele sunt mari și ușor de văzut -- Aș fi aproape tentat să spun că s-a inspirat din tastaturile MacBook recente, dar asta ar fi erezie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

TouchFlo 3D a fost, foarte rapid și sunt toate foarte bune de la Touch HD -- inclusiv stocuri și capacitatea de a reordona sau ascunde fișiere.  Un alt lucru nou frumos: este complet acolo în modul peisaj.  De fapt, partea inteligentă este că, în modul peisaj, fișiere se ascund automat, apăsați în stânga pentru a le afișa și glisați spre cea mai mare grijă să o utilizați.  Utilizarea foarte inteligentă a spațiului.

În cele din urmă, mi-a spus că vorbitorul este pur și simplu extraordinar.  Este tare, clar, iar anularea zgomotului este suficient de buna a angajații HTC să-l folosească de fapt, doar trântindu-l pe scaunul pasagerului în timp ce conduce.  Chestia asta înseamnă afaceri.

Știu că este februarie și a mai rămas mult 2009, dar toată lumea (inclusiv HTC) va avea treaba pentru a încerca să depășească Touch Pro 2.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here