Campionatul Mondial Halo 2018: Ce trebuie să știți

Campionatul Mondial Halo se întoarce în 2018 cu un nou partener principal. MLG, deținută de Activision Blizzard, a preluat și va organiza multe dintre părțile majore ale acestui sezon, inclusiv Orlando Open și finala Campionatului Mondial.

Există o combinație de jocuri online și LAN, sume uriașe de bani și cei mai buni jucători Halo din lume implicați. Acțiunea este deja în desfășurare, așa că iată sau scurtă prezentare a faptelor cheie pe care trebuie să le cunoașteți.

Ce este Campionatul Mondial Halo?

Turneul competitiv oficial pentru Halo 5: Guardians, Campionatul Mondial Halo va începe în 2018 cu joc online în ianuarie și va culmina cu finala Campionatului Mondial din aprilie.

Fiecare echipă care concurează speră să cucerească unul dintre cele 16 locuri la Campionatul Mondial.

 • 9 echipe din America de Nord
 • 4 echipe din Europa și Orientul Mijlociu
 • 2 echipe din Australia și Noua Zeelandă
 • 1 echipă din America Latină

Calificarea pentru finala Campionatului Mondial va avea loc prin evenimente finale regionale, competițiile online fiind folosite înainte de acestea și de Orlando Open pentru a determina clasamentele pentru evenimentele de calificare, precum și care echipe sunt eligibile pentru călătorie și cazare gratuite. Jocul online are loc prin serviciul Gamebattles al MLG și există o serie de turnee 2K pentru a ajuta echipele să-și sporească punctele (cu 2).000 acordate câștigătorilor).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Câți premii în bani sunt oferite?

Pe scurt, multe. Finalele Campionatului Mondial vor lăuda cu un fond de premii de 1 milion de dolari, în timp ce premiile în bani sunt oferite și în evenimentele mai mici care au grijă de acest eveniment.

Finalele regionale pentru LATAM, ANZ și UE au toate un fond de premii de 25.000 USD, în timp ce regiunea Americii de Nord are o șansă la 50.000 USD.

Orlando Open, primul mare eveniment LAN al sezonului, are și un fond de premii de 50.000 USD.

Evenimente globale

Inițial, competiția Halo WC este doar online, având loc turnee săptămânale de 2K în fiecare regiune. În plus, echipele pot juca meciuri Gamebattles "ladder" în fiecare zi împotriva oricăror alte echipe care fac același lucru pentru a câștiga mai multe puncte. Se acordă cinci puncte fiecărei echipe câștigătoare, cu maxim 35 de puncte pe zi permise.

Orlando Open va prezenta primele 12 echipe din jocul online, precum și finalele de toamnă HCS 2017 din sezonul trecut, defalcate astfel:

 • 8 echipe din America de Nord.
 • 2 echipe din Europa și Orientul Mijlociu.
 • 1 echipă din Australia și Noua Zeelandă.
 • 1 echipă din America Latină.

Evenimentul este deschis echipe din patru întregi lume, totuși, cu o grupă deschisă de 96 de echipe care alimentează patru echipe în jocul de biliard și încă echipe în cadrul campionatului.

De aici încolo vor avea loc calificări regionale pentru a-și sigila locuri la finala Campionatului Mondial. Datele și locațiile sunt:

 • 23-25 ​​februarie – Londra
 • 9-11 martie – Sydney
 • 17-18 martie – Mexico City
 • 23-25 ​​martie – Columb

Sezonul Campionatului Mondial Halo 2018 se încheie cu marea finală de la Seattle, în perioada 13 aprilie - 15 aprilie.

Mai multe: foaia de parcurs și detalii despre evenimentul complet Halo World Championship 2018

Cum să urmărești

Cel mai bun mod de a viziona este să accesați unul dintre evenimentele live și să luați totul în considerare! Dar, evident, asta nu este practic pentru toata lumea, asa ca, din fericire, exista cateva moduri de a viziona actiune online.

Turneele săptămânale 2K sunt, de asemenea, prezentate online, ceea ce este o veste excelentă pentru fanii competiției Halo. Totul va fi transmis pe Twitch și Mixer, astfel încât să puteți vizualiza pe un computer, telefon, tabletă sau consola dvs. Asigurați-vă că vă abonați la canalele de mai jos.

 • Halo Halo pe mixer
 • Urmărește Halo pe Twitch

Cum să vă alăturați

Dacă te gândești „Aș dori o bucată din asta”, atunci vestea bună este că poți. Structura înființată de MLG face eco cu cea a Gears Pro Circuit și Call of Duty World League, ambele organizate de companie. Este ușor să te implici.

Dacă aveți o echipă, primul loc pentru a începe sunt meciurile zilnice Gamebattles. Nu te poți califica pentru evenimentele mai mari fără a câștiga puncte, iar Gamebattles este modalitatea de a începe. De acolo, participă la turneele săptămânale de 2K.

 • Înscrieți-vă la Gamebattles.com
 • Formatul și datele online Halo WC 2018

Merită să investighezi ce ar putea face partenerii tăi regionali (Gfinity în Europa, Gamelta în LATAM și ESL Australia) în jurul finalelor regionale respective. Chiar dacă nu participați la evenimentul principal, ar putea exista totuși modalități de a vă implica. La Londra, de exemplu, Gfinity va găzdui un turneu „gratuit pentru toți” în care puteți chiar să vă prezinți și să-ți faci un nume, precum și să câștigi o cotă de 5.000 USD.

Și dacă ești un începător absolut, totul începe cu obținerea Halo 5: Guardians. În prezent este doar 19 USD.99 pe Microsoft Store sau gratuit cu Xbox Game Pass.

Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here