Coloana sonoră a lui Halo Wars 2 este acum disponibilă ca o versiune superbă de vinil”,

Într-o lume dominată acum de muzica digitală, vinilul a cunoscut o oarecare renaștere în ultimii ani - nu numai datorită esteticii sale acustice deosebite, ci și datorită caracterului său fizic. Această popularitate a trecut și pe tărâmul jocurilor video, cea mai recentă lansare fiind o ediție specială în vinil a coloanei sonore Halo Wars 2.

Setul include toate cele 28 de piese ale coloanei sonore RTS distribuite pe două discuri de vinil. Pe lângă scorurile excelente compuse de Gordy Haab, Brian Trifon și Brian Lee White, aspectul setului este de asemenea la egalitate. Manșonul este acoperit cu o artă destul de epică din joc, dar înregistrările în sine sunt presate într-o marmură purpurie care arată superb.

Compozitorii Halo Wars 2 împărtășesc povestea interioară a coloanei sonore spectaculoase a jocului

Dacă ești un mare fan al muzicii din Halo Wars 2 și vrei să adaugi o versiune fizică atractivă colecției tale, poți ridica acum ediția limitată de vinil de pe Amazon pentru 34 USD.99. În plus, coloana sonoră digitală pentru viitoarea expansiune a lui Halo Wars 2, Awakening the Nightmare, este disponibilă pentru precomanda pentru 9 USD.99.

Vezi pe Amazon

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here