Suportul pentru Halo Wars 2 s-a încheiat, spune Microsoft,

Halo Wars 2 este un RTS subestimat din punct de vedere criminal pentru Xbox One și PC. Amplasat undeva în jurul evenimentelor din Halo 5, Halo Wars 2 urmărește echipajul UNSC Spirit of Fire în lupta lor împotriva Atriox, o brută necinstită care și-a construit o forță considerabilă proprie. Halo Wars 2 s-a bucurat de o cantitate decentă de conținut după lansare, inclusiv o expansiune de campanie cu temutul Flood, moduri noi și eroi jucabili. În ultima vreme însă, dezvoltarea practică s-a secat.

Fanii Halo Wars 2 la începutul o petiție pe Change.org pentru a încerca să fie remarcat de 343i, solicitând dezvoltare ulterioară, remedieri mult solicitate și modificări de echilibru, precum și o versiune Steam - ceva ce auzisem cu mult timp în urmă, era pe cărți. Din păcate, 343i a răspuns astăzi spunând că studioul nu mai alocă resurse pentru Halo Wars 2, deoarece pune accent pe Cole Master Chief. Declarația completă este după cum urmează.

Oricât de e sunt toate aceste solicitări și, pe cât de mult împărtășim personal aceleași dorințe minunate, realitatea nefericită este că în prezent nu putem angaja în continuarea dezvoltării sau sprijinirii viitoare a Halo Wars 2 în acest moment.

Aceeași echipă care lucrează în prezent la aducerea MCC pe PC și Halo: Reach to MCC (Echipa de publicare 343) este, de asemenea, echipa care a ajutat să facă din Halo Wars 2 o realitate. Având în vedere domeniul mare de aplicare și cantitatea imensă de muncă în jurul MCC pentru PC, resursele care anterior erau concentrate pe Halo Wars 2 au fost retrase pentru a sprijini dezvoltarea MCC și Halo: Reach.

Fiecare dintre noi ține profund de Halo Wars 2 și de comunitatea minunată care are și continuă să joace titlul. Echipa a colaborat anterior direct cu comunitatea Halo Wars pentru a fi puternic implicată în corecții de echilibru și remedieri de erori și mai mulți în dezvoltarea jocului atât timppul dezvoltării inițiale, cât și după lansarea acestuia și lansările ulterioare DLC. De la lansare, Halo Wars 2 a primit 18 actualizări de conținut și peste 30 de corecții de echilibru care au fost construite în întregime pe feedback-ul comunității și au solicitat modificări. Deși ne-ar plăcea să menținem acest parteneriat extraordinar, în acest moment echipa nu are lățime de bandă pentru a lucra la Halo Wars 2, alte eforturi de dezvoltare prioritate.

Acest lucru nu înseamnă că echipa nu va revedea Halo Wars 2 în viitor - nu vom spune niciodată niciodată - dar înseamnă că aceste solicitări sunt lucruri pe care echipa nu se poate angaja în viitorul apropiat. Cine știe, poate că se vor putea concentra pe unele dintre solicitările din petiția mai târziu, dar în acest moment, în interesul transparenței și al dialogului deschis, am vrut să fim în față și realiști că nu există planurile actuale ale acestui lucru.

Vă mulțumim pentru toate feedback-urile și solicitările voastre pentru și mai minunat cu Halo Wars 2 – și vă mulțumim pentru pasiune și interesul continuu pe care îl manifestați față de titlu și comunitate Halo Wars. Așteptăm cu nerăbdare să putem lucra din nou cu comunitatea la Halo Wars în viitor.

Este o rușine zdrobitoare că Microsoft nu este pregătită să investească în franciza sa Halo Wars 2, mai ales că compania pare să dorească să prezinte ca o companie de jocuri ca serviciu. Niciun joc nu durează pentru totdeauna, dar abandonul lui Halo Wars 2 pare prematur, mai ales într-o lume în care titluri precum No Man's Sky, Final Fantasy XIV: Realm Reborn și Rainbow Six Siege au putut să se întoarcă și să se întoarcă. devină mari. povesti de succes.

Steam la minimum absolut ar fi putut da o nouă viață Halo Wars 2, permițând modificări și așa ceva. Cel puțin în acest moment, se pare că pur și simplu nu este menit să fie.

Strategia consolei

Halo Wars 2: Complete Edition

Halo Wars nu a fost niciodată mai bun

Halo Wars 2: Complete Edition oferă o cantitate uluitoare de conținut de calitate la un preț excelent, oferindu-vă acces la ceea ce este, fără să îndoială, cel mai bun joc RTS de pe Xbox Live.

  • 60 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here