Halo Wars 2 pe Steam: Fă-l să se întâmple, Microsoft

Sursa: 343 Industries

În 2019, Microsoft a anunțat că va lansa multe dintre jocurile sale compatibile cu PC pe Steam, precum și în Windows 10 Store. De la acel anunț, compania a rămas în mare parte fidelă acestui angajament; Gears 5, Sea of ​​​​Thieves, State of Decay 2 și multe alte titluri au ajuns toate pe vitrina Steam.

Din păcate, Halo Wars 2, un spin-off de strategie în timp real (RTS) bazat în universul Halo, nu a fost atât de norocos. În ciuda concentrării Microsoft asupra aducerii de jocuri Windows 10 Store pe Steam, Halo Wars 2 rămâne legat de serviciul Microsoft. Iată de ce trebuie să se schimbe.

Luptă pentru Arca

Halo Wars 2: Complete Edition

Halo Wars nu a fost niciodată mai bun

Halo Wars 2: Complete Edition oferă o cantitate uluitoare de conținut de calitate la un preț excelent, oferindu-vă acces la ceea ce este, fără să îndoială, cel mai bun joc RTS de pe Xbox Live.

  • 24 USD la Microsoft
  • 55 USD la Newegg

Halo Wars 2 va crește pe Steam

Sursa: Windows Central

În acest moment, nu este un secret că marea majoritate a jucătorilor de pe computer preferă să-și joace jocurile prin Steam. Se mândrește cu o interfață de utilizator curată, un client rapid și rapid și o cantitate extinsă de funcții comunitare - toate lucrurile care îi care îi lipsesc Magazinului Windows 10. Deși este adevărat că magazinul s-a creat oarecum de-a lungul timpului, adevărul este că Microsoft nu a făcut chiar atât de mult pentru a renunța la reputația proastă pe care o are în cercurile de pe computer. Ca urmare a acestui fapt, jucătorilor de PC au evitat în general magazinul și vor continua să facă acest lucru. Halo Wars 2 pur și simplu nu va crește dacă este legat de Magazinul Windows 10.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă Halo Wars 2 a fost adus pe Steam, șansele ca acesta să se descurce bine sunt foarte mari. Versiunea stabilită a primului joc, Halo Wars: Definitive Edition, a fost un top vândut pe Steam când a fost lansat în 2017. În plus, Halo: The Master Chief Collection a rămas în mod constant un vânzător de top de când 343 Industries a început procesul de portare a colecției pe computer. Celelalte jocuri ale Microsoft au funcționat bine și pe Steam. În mod clar, audiența lui Halo Wars 2 va crește semnificativ de la o lansare pe Steam.

Microsoft poate valorifica o nisa

Sursa: Microsoft

Jocurile RTS au scăzut în popularitate generală pe PC de când shooterii au ajuns la poziția lor dominantă pe piața multiplayer. Cu toate acestea, doar pentru că jocurile RTS nu sunt la fel de popular ca înainte, nu înseamnă că un public încă nu există pentru ele. Opusul este adevărat; există o mulțime de fani RTS și mulți dintre ei caută jocuri de înaltă calitate pentru a juca, care nu sunt Starcraft II.

Aceasta este o nișă pe care Microsoft o poate valorifica cu o lansare Halo Wars 2 pe un serviciu foarte apreciat și foarte respectat precum Steam. Halo Wars 2, ca o exclusivitate de la Microsoft, prezinta un nivel de lustruire, diversitate de joc si calitate vizuala pe care fanii RTS nu au putut experimenta mult timp. Câte dintre titlurile RTS de pe Steam oferă o campanie completă cu scena Blur Studio și imagini de top, un multiplayer care acceptă atât jocul competitiv, cât și ocazional și un mod Terminus Firefight, în care jucătorii profund pot testa curajul împotriva IA tăioasă ore. în șir?

Va crea hype pentru Halo Infinite

Sursa: 343 Industries

În cele din urmă, o lansează pe Steam a Halo Wars 2 va contribui la crearea hype-ului pentru Halo Infinite, următoarea intrare principală din franciza Halo, care se lansează în 2021 pe Xbox Series X, Xbox One și atât pe Windows 10 Store, cât și pe Steam. Halo Wars 2 acționează ca o poveste despre originea pentru facțiunea Banished, deoarece în campanie, înveți despre unde provin Banished și cum sunt ei în timp ce lupți împotriva lor. Toate semnele indică în prezent că Banished este principalul inamic și în Halo Infinite, pe baza dezvăluirii oficiale a gameplay-ului titlului.

Aceasta înseamnă că fanii de pe Steam care așteaptă să joace Halo Infinite ar putea juca Halo Wars 2 pentru a avea o idee despre cum sunt Banished și ce poate aștepta de la ei când Halo Infinite va fi lansat în sfârșit. Și vezi că Banished au fost aproape universal avându-i de fanii Halo Wars 2 de pe Xbox One și Windows 10 Store, este probabil ca noi să veniți pe Steam să simtă același lucru.

Gândurile tale

Ce crezi? Sunteți de acord cu mine că Halo Wars 2 trebuie să vină pe Steam? Să-mi dai de veste.

Halo Wars 2 este disponibil pe PC-urile Xbox One și Windows 10. Ediția completă a jocului care include tot conținutul DLC este în mod normal de 60 USD, dar chiar acum este vânzarea pe Microsoft Store pentru 24 USD.

Luptă pentru Arca

Halo Wars 2: Complete Edition

Halo Wars nu a fost niciodată mai bun

Halo Wars 2: Complete Edition oferă o cantitate uluitoare de conținut de calitate la un preț excelent, oferindu-vă acces la ceea ce este, fără să îndoială, cel mai bun joc RTS de pe Xbox Live.

  • 24 USD la Microsoft
  • 55 USD la Newegg

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here