Halo Wars 2 va primi un alt patch pe Xbox One și PC să-și petreacă viitoare pentru a rezolva rezolvarea

Pe lângă adăugarea de noi lideri și conținut precum expansiunea Flood, echipa modifică regulat jocul introducând modificări de echilibrare și alte îmbunătățiri. Urmează un alt patch pentru Halo Wars 2 pe 16 ianuarie 2018, care va rezolva o serie de probleme. Dezvoltatorii au distribuit note de patch-uri pentru actualizarea săptămânii viitoare a Halo Waypoint astăzi. Principalele sunt următoarele.

  • S-a remediat o exploatare Leader Power care a dus la câștigarea de puncte Leader într-un ritm mai rapid. Acest lucru a făcut prea ușor să vă dominați adversarii.
  • S-a rezolvat o problemă care permite jucătorilor să controleze unitățile echipei adverse. Aceasta pare o soluție destul de importantă, deoarece nu ar trebui să aibă voie să controleze unitățile inamice într-un joc de strategie.
  • Daunele și durata infuziei au fost reduse, astfel încât nu este prea puternic. Multe alte modificări au fost, de asemenea, aduse Infuziei, astfel încât să nu fie copleșită.
  • Abilități puternice precum Cataclysm, Mortar Warlord și Maelstrom au acum cronometre de răcire mai lungi.

Este minunat să vezi că, chiar și atâtea luni, Halo Wars 2 primește modificări după extinse de echilibrare. Sperăm că acest tip de sprijin va continua și în viitor, astfel încât să fie corect pentru toată lumea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Halo Wars 2 este un titlu Xbox Play Anywhere care aduce din nou strategie în timp real universului Halo. În timpul campaniei, conduci Spartanii, Warthogs și alte forțe clasice Halo într-un război brutal împotriva unui nou inamic terifiant cunoscut sub numele de Banished. Asigurați-vă că verificați jocul la comercianții cu amănuntul dacă vă place experiențe de strategie sau v-a plăcut primul titlu cu mulți ani în urmă.

  • Vezi la Microsoft Store
  • Vezi pe Amazon

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here