Ghid pentru începători Halo Wars 2 PvP

Halo Wars 2 este cea mai recentă ediție a seriei spin-off de strategie în timp real (RTS) Halo Wars, iar baza de fani ai împușcăturilor la prima persoană a lui Halo care caută să se descurce la noul titlu. găsească succesul în acest gen de joc. Pentru a ajuta noii jucători să iasă la genul RTS, am creat un ghid cuprinzător pentru dezvoltarea elementelor de bază ale Halo Wars 2 și am venit cu o serie de sfaturi și trucuri pe care să încerci în joc împotriva adversarilor tăiați.

În acest ghid, vom acoperi următoare:

 • Tipuri de unități.
 • Resursă și economie.
 • Liderii și abilități lor.
 • Structuri, niveluri tehnologice și upgrade-uri ale unităților.
 • Sfaturi și trucuri.

Să construim câteva baze, să selectăm toate unitățile și să nu aruncăm direct elementele de bază ale Halo Wars 2.

 • Vezi Halo Wars 2 pe Amazon
 • Vedeți Halo Wars 2 în magazinul Xbox

Tipuri de unități

Unul dintre cele mai importante lucruri de înțeles în Halo Wars 2 este diferite tipuri de unități. Există trei clase de bază de unități: infanterie, vehicul, si aeronavă. Unități de bază ale acestei clase funcționează pe un principiu de bază piatră-hârtie-foarfece - infanterie învinge aeronavele, vehiculele bat infanterie și aeronavele bat vehiculele. Cu toate acestea, toate unitățile din toate cele trei clase pot fi împărțite în mai multe subgrupe.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Unități de bază

Unitățile de bază sunt unități universale care formează coloana vertebrală a majorității armatelor. Ei excelează într-o față daune moderată tuturor ținților față de care nu au un dezavantaj de tip. Câteva exemple de unități de bază sunt Marinei, Wraiths și Hornets. Cu toate acestea, unități de bază se vor lupta împotriva unităților care le depășesc în angajarea piatră-hârtie-foarfece pe care am menționat-o mai sus sau împotriva unităților contra-. Unități de bază ale vehiculelor, cum ar fi tancurile Scorpion, vor decimă echipele de infanterie de bază Grunts, iar vehiculele antiaeriene Wolverine vor distruge Banshees.

Unități de contor

Unitățile de contorizare se concentrează pe tratarea unui anumit tip de țintă. Lăcustele, un vehicul Banished, fac daune grele bazelor și fortificațiile inamice, în timp ce soldații Hellbringer topesc infanteriei cu aruncătoarele lor de flăcări. Cu toate acestea, această specialitate vine cu un compromis; unități de contor funcționează slab față de orice alt tip de unitate. Hellbringers menționați mai sus abia zgârie bara de sănătate a tancurilor, pentru a numi un exemplu. În general, veți dori să aveți armată care constă în principalele unități de bază și contra unități, astfel încât să puteți lupta în mod eficient cu unitățile de îngrijire a dvs. de contra nu sunt potrivite pentru a le angaja.

Unități de cercetași

Unitățile de cercetare sunt vehicule ușoare care se deplasează pe teren extrem de rapid. Ieftine de produs și, în general, slabe în luptă, aceste unități sunt extrem de utile nu pentru luptă, ci pentru a cerceta în jurul hărții și a urmări ceea ce este inamicul tău. În general, îți vei dori întotdeauna cel puțin un cercetător pe teren pentru a aduna informații despre adversarul tău. Aceste informații vor fi critice atunci când alegeți ce tip de unități de contor să construiți. Dacă vă conduceți cercetașul pe lângă baza inamică și vedeți tancuri, veți ști să faceți unități anti-vehicule, de exemplu. Aceste unități sunt, de asemenea, excelente la colectarea resurselor răspândite pe hartă.

Unități suport

Unitățile de sprijin sunt o subclasă largă de unități care pot oferi o multitudine de beneficii de sprijin de luptă în funcție de unitatea de sprijin pe care o are. De la abilități de vindecare până la camuflarea unităților până la furnizarea de sprijin pentru artilerie, a avea câteva unități de sprijin în armata ta poate face diferența între câștigarea sau pierderea unui angajament.

De exemplu, așezarea unor piese de artilerie Kodiak pe teren înalt care trage obuze într-un grup grupat de infanterie sau vehicule poate ajuta la înmuierea inamicului pentru ca propria ta armată să poată fi îndepărtat. Unități de vindecare pot oferi durabilitate forțelor tale, permițând trupelor tale să-și recupereze sănătatea pierdută în timpul și după o luptă. Unitățile care pot acoperi alte unități pot ajuta să facă atacurile surpriză mult mai surprinzătoare.

Super unități

Super unități sunt cel mai puternic tip de unitate din Halo Wars 2. Avand costuri de producție masive și necesită un nivel înalt de tehnologie, aceste unități pot schimba cursul unei bătălii cu capacități lor masive de daune și capacitatea de a absorbi daune. Cu toate acestea, nu sunt lipsite de slăbiciuni. Super-unități sunt foarte lente și trebuie să poziționate cu atenție pentru a nu fi înconjurat. În plus, super unități încă suferă pentru a contracara unități. Scarabeii vor suferi în continuare daune sporite din partea forțelor anti-vehicule, iar navele de armat Condor sunt slabe la focul antiaerien.

Din acest motiv, cel mai bine este să desfășurați super unități alături de o forță de unități de sprijin, precum și contra unități care sunt puternice împotriva oricăror unități pe care le are inamicul cu care superunitatea se va lupta. Un exemplu de combinație pe care ați putea-o face acest lucru să aibă un Scarab cu Rangers de elită pentru a ucide unități anti-vehicule Cyclops inamice și unități de sprijin pentru Ingineri pentru a vindeca atât Rangers, cât și Scarab.

Unități eroi

Unitățile eroi sunt tipuri speciale de unități care sunt unice pentru fiecare Lider. Sunt independente de limita populației standard și, ca atare, fiecare armată poate avea întotdeauna o unitate de erou în ea, indiferent dacă populația este plină sau nu. Fiecare erou are abilități speciale care îi fac atât pe cât și pe unități mai puternice decât de obicei, iar unii posedă și unele abilități pasive. Unele unelte de eroi sunt mai bune decât altele în anumite situații (de exemplu, arbitrul Ripa 'Moramee este grozav la uciderea infanteriei, în timp ce Căpitanul vânătorului este puternic împotriva vehiculelor), dar toate sunt active utile pe teren.

Resursă și economie

Acum că știți despre toate tipurile de unități din Halo Wars 2, să trecem peste modul în care să obțineți.

Există două tipuri de resurse pe care trebuie să le produci și să le gestionezi pentru a crea eficient o armată: provizii și putere. Rechizitele pot fi găsite în jurul hărții în lăzi albastre, pe care unitățile pot colecta. În plus, pot fi produse din structurale Supply Pad (UNSC) sau Harvester (Banished) de pe bazele dvs. Puterea este puțin mai complicată. Similar cu consumabile, puteți găsi lăzi de energie în jurul hărții și puteți, de asemenea, să creați generatoare de energie (UNSC) sau extractoare de energie (banished) pentru a produce energie.

Cu toate acestea, clădirile electrice generează energie mult mai lent decât omologii lor de alimentare. Pentru a recolta rapid o cantitate mare de energie, va trebui să capturați nodurile de putere care sunt răspândite pe harta. Acestea vor genera putere pentru toată lumea din echipa ta, reducând nevoia de mai multe structuri de putere. Cu toate acestea, inamicul le poate lua de la tine, așa că trebuie protejate.

Cele două resurse descrise mai sus îndeplinesc roluri diferite în economia dumneavoastră. Consumabilele sunt folosite la construirea bazelor și a structurilor, în timp ce energie este utilizată pentru utilizarea pentru upgrade pentru unități și structura. Când construiți unități, sunt atât alimentare, cât și sursele, deși unitatea necesită mai multe decât energie. Pentru a menține o economie bună, astfel încât să nu epuizați niciodată resursele, este important să capturați și să obțineți cât mai multe noduri de putere și să aveți un constant venit din ambele resurse care provin de la structura de pe baza dvs. Asigurați-vă că actualizează aceste clădiri pentru a dubla rata câștigului de resurse!

Liderii și abilități lor

Un aspect important al Halo Wars 2 este dezvoltarea conceptului de lideri. Liderii sunt comandanții UNSC sau Banished pe care jucătorul îi controlează în fiecare joc. Fiecare lider are beneficii și abilități diferite. De exemplu, căpitanul Cutter este singurul lider capabil să folosească ODST, în timp ce Atriox are puterea de a-și face unități temporare invincibile.

Înțelegerea a ceea ce are fiecare lider în centură de instrumente este ceva ce ar trebui să știți, așa că asigurați-vă că citiți descrierea principalului lider din meniuri. În general, veți dori să alegeți liderul care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de joc. De exemplu, dacă vă plăcuți atacurile ascunse și surpriză, comandantul navei ar fi o alegere bună bună bonusurilor sale de acoperire și teleportare.Ar trebui să fiți atenți la ceea ce oferă liderul selectat în ceea ce privește acest lucru benefic unice (precum și unități de eroi). Puterile și abilitățile liderului sunt accesibile prin apăsarea butonului stânga. De acolo, puteți alege pe care să vă folosiți. Folosirea bună a puterilor liderului poate câștiga bătălii, așa că asigurați-vă că le folosiți atunci când simțiți că este momentul potrivit.

Structuri, niveluri tehnologice și upgrade-uri ale unităților

Structurile formează coloana vertebrală a economiei dumneavoastră și a producției unitare. Acestea sunt clădiri care sunt toate construite în jurul unei baze. Bazele au mai multe sloturi de clădire modulare în jurul lor, oferindu-vă libertatea de a alege ce clădiri se află în jurul bazei. Au un număr mare de puncte de lovitură, deși unități anti-construcții le vor distruge mai mult decât o fac alte unități. Iată toate tipurile de clădiri:

 • Clădiri de resurse - Clădiri care aduc provizii și energie.
 • Armurerie/Consiliu de război - Clădiți să vă construiți și să vă aveți grijă de unități Hero, să construiți Super unități, să vă construiți sănătatea clădirilor în toate bazele și să vă permiteți dimensiunea populației și viteza de producție a unităților.
 • Cazarmă/tabără de raid — Clădire în care se construiește și se modernizează infanterie.
 • Fabrică/Tuntorie — Clădire în care vehiculele sunt construite și modernizate.
 • Airpad/Apex — Clădire în care sunt construite și modernizate aeronave.

În plus, puteți, de asemenea, să construiți turnulețe, generatoare de scuturi, tunuri de artilerie sau dispozitive de acoperire în fantele turnuleței de pe baze. Aceste apărări vă vor spori armata de apărare în cazul unui atac.

Niveluri tehnice

Pentru a crește puterea unităților și pentru a obține tipurile mai puternice de unități, va trebui să vă îmbunătățiți nivelul de tehnologie. Acest lucru se realizează prin modernizarea structurii centrale pe o bază. Din fericire, dacă deblocați un nivel tehnic pe o bază, acesta va debloca acel nivel tehnic în toate bazele, așa că nu trebuie să faceți upgrade la fiecare bază dacă nu puteți face upgrade. Cu toate acestea, modernizarea bazelor deschide, de asemenea, mai multe sloturi pentru construcție, așa că ar putea fi în valoare de făcut dacă există resurse de rezervat.

Upgrade-uri de unitate

Pentru a vă forțele, va trebui să vă alegeți. În funcție de upgrade, unități existente și noi vor câștiga mai multă sănătate, abilități noi sau valori noi daune. După cum am discutat deja, nevoie de putere și un nivel tehnologic suficient de înalt pentru a căuta o actualizare. În funcție de tipul de upgrade, cercetarea uneia poate dura de la 15 secunde la un minut și jumătate întreg. Îmbunătățirea unităților este esențială; dacă armata ta de bază se confruntă cu o forță bună, șansele tale de supraviețuire sunt mici. Asigurați-vă că obțineți upgrade ori de câte ori resursele și timpul necesar pentru a face acest lucru.

Sfaturi și trucuri generale

 • Încercați să vă menținați armata în mișcare. O armată mobilă este o armată mai sigură, iar unitățile inamice pot rata ținte în mișcare.
 • Încercați să nu vă grupați toate unitățile. Răspând lor vă permite să evitați întreaga armată să vă fie distrusă de puteri puternice ale liderului în zona de efect.
 • Luați terenul înalt ori de câte ori puteți. Unitățile de pe terenuri mai înalte pot vedea și trage mai departe decât în ​​​​mod normal. Unități de artilerie, în special, sunt devastatoare de eficient dacă sunt puse pe teren înalt.
 • Punerea unităților de infanterie în garnizoane le permite să facă mai multe daune, să vadă mai departe și să primească mai multe pedepse. Unitățile de infanterie eroi din garnizoane se pot simți imposibil de ucis, așa că nu ratați ocazia de a face acest lucru.
 • Avioanele pot traversa un teren pe care vehiculele si infanteriei nu le pot. Folosiți aeronave în aceste situații pentru a obține un avantaj de mobilitate asupra inamicului.
 • Lucrează împreună cu colegii tăi în 2v2 și 3v3 pentru a crea o coaliție de unități care să acopere toate bazele. O armată diversă are șanse mai mari de succes decât trei armate complete dintr-un tip de unitate.
 • Este o idee bună să țintiți mai întâi unitățile de sprijin într-o luptă. Omorându-i mai întâi, putem elimina beneficiile pe care le oferă restului armatei inamice.
 • Nu vă concentrați niciodată pe deplin crearea tehnologiei și cercetarea actualizărilor unității. Este întotdeauna bine să vă unități pe teren pentru a stabili controlul hăr, mai ales devreme.

Ieși acolo și arată-le din ce ești făcut!

Acum că ați învățat dezavantajele Halo Wars 2, jucați ceva PvP și obțineți puțină experiență. În timp ce acest ghid vă oferă toate informațiile esențiale, singurul lucru care vă va face față unui jucător excelent este practic și răbdarea. În cazul în care nu de cumpărat încă Halo Wars 2 (30 USD), asigurați-vă că îl ridicați în curând și aduceți-vă abilități tactice pe câmpul de luptă Halo!

 • Vezi Halo Wars 2 pe Amazon
 • Vedeți Halo Wars 2 în magazinul Xbox

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here