Halo Wars 2 primește un val de DLC suculent luna aceasta pe Xbox One și Windows 10

Echipajul 343 Industries, Jeff Easterling (numit de cod „GrimBrotherOne”), a analizat în profunzime conținutul DLC Halo Wars 2 din această lună, care urmează să sosească ieri la sfârșitul acestui luni pe Halo Waypoint. O mulțime de lucruri bune sunt pe drum — așa că pune-ți armura, intra în pod și hai să sărim mai întâi în primul dintre cele două articole DLC: expansiunea de poveste Operație: SPEARBREAKER cu tematică ODST.

Operațiunea: SPEARBREAKER: O narațiune orientată spre caracter, cu cizme pe teren

Operațiunea: Spearbreaker va vedea jucătorul preia controlului asupra unui grup strâns de ODST - unele dintre cele mai bune pe care le-ar avea Cutter în arsenalul său - pe fiecare dintre cele două misiuni. Expansiunea este comercializată ca o experiență mai serioasă, intimă în comparație cu stilul de narațiune al campaniei de bază. Jeff Easterling însuși a spus asta:

În mod ironic, în unele privințe, aproape că amintește de altă experiență mai intimă „extinsă” Halo – o care s-a întâmplat să se concentreze, de asemenea, în jurul unei trupe de Helljumpers.

Easterling aici se referă la titlul spin-off de succes din 2009 Halo 3: ODST, care a urmat povestea unei echipe de ODST din orașul New Mombasa, după invazia sa în Halo 2. Jocul a fost, așa cum v-ați putea aștepta pe baza comparației, o abordare serioasă și intimă a universului Halo. Dacă ți-a plăcut Halo 3: ODST, atunci cu siguranță te vei bucura de Operation: Spearbreaker. Va fi cu siguranță interesant să vedem 343 Industries spune acest tip de poveste într-un titlu de strategie în timp real.

Cu cine ne vom lupta

Deși nu este confirmat prin nume, este foarte probabil să nu confruntăm cu perechea de vânători Banished Colony, care conduce toate forțele vânătorilor pe Arcă. Jeff Easterling a lăsat un puternic indiciu când a tachinat asta:

Ei bine, haideți să spunem că un anume Lekgolo nu s-a mulțumit doar să-și dezvăluie Blitz și Skirmish

Având în vedere că Colony a fost lansat în aprilie ca lider Banished utilizabil în toate modurile multiplayer (inclusiv Blitz și Skirmish), este aproape garantat că va fi principalul antagonist al lui Spearbreaker. Aceasta va marca a doua oară când un lider DLC face apariția în conținutul poveștii (prima fiind Spartan Jerome). Colony este un ofițer formidabil și periculos în rândurile Banished ale lui Atriox și, fără îndoială, va reprezenta o provocare monumentală pentru ODST care îndrăznesc să-l provoace.

Asta e tot ce trebuie să știi despre viitoarea Operațiune: Spearbreaker. Cea de-a doua bucată de conținut DLC care apare alături de el va aduce un vechi prieten înapoi în prim-planul seriei Halo Wars - IA originală a Spiritului Focului, Serina.

Serina: Un aliat iubit al AI se întoarce

Deși s-ar putea ca ea să dispară din canonul poveștii din cauza dezactivării ei înșiși conform protocoalelor dezvăluite (AI din Halo poate trăi doar șapte ani înainte de a deveni instabilă și periculoasă), 343 Industries a decis să readucă la viață acest personaj emblematic Halo. Wars sub forma unui lider multiplayer.

Atributele de joc ale Serinei

Specialitatea Serinei este capacitatea ei de a desfășura unități echipate cu tehnologie criogenică. Echipată cu avioane, vehicule și infanterie, toate capabile să aducă înghețarea inamicului, ea va aduce o utilitate unică câmpului de luptă.

Specialitatea Serinei este capacitatea ei de a desfășura unități echipate cu tehnologie criogenică. Echipată cu avioane, vehicule și infanterie, toate capabile să aducă înghețarea inamicului, ea va aduce o utilitate unică câmpului de luptă. Nimic din ceea ce fac armele și abilitățile ei de înghețare nu a fost dezvăluit oficial, dar speculez că vom vedea efecte precum încetinirea unităților și poate chiar înghețarea lor solidă - ceva asemănător cu personajul cu tema crio din Overwatch, Mei. Numai timpul va spune ce anume va aduce la masă armată de gheață ale Serinei, dar puteți fi sigur că Serina va răci inamicii cu puterile temperaturilor periculos de scăzute.

Preț și disponibilitate

Ambele Operation: Spearbreaker și Serina vor fi disponibile pentru 5 USD.99 pe Xbox Store și va putea fi redat atât pe PC-urile Xbox One, cât și cu Windows 10. Alternativ, puteți cumpăra articole DLC la prețul de 9 USD.99 pachet, care este cel mai bun profit pentru banii dvs. Ambele DLC-uri vor fi disponibile pe 25 iulie.

În plus, dacă de cumpărat permisul sezonului Halo Wars 2, ambele DLC-uri sunt incluse cu acesta. Asigurați-vă că nu faceți o cereree de care nu aveți nevoie, deținători de permis de sezon!

Desigur, veți avea nevoie de Halo Wars 2 pentru acestea, așa că, dacă nu l-ați luat încă, nu a fost niciodată un moment mai bun, mai ales cu cealaltă expansiune de poveste - Awakening the Nightmare - pe drum mai târziu în această toamnă.

  • Vezi Halo Wars 2 pe Amazon
  • Vedeți Halo Wars 2 în magazinul Xbox

Gândurile tale

Ești încântat de aceste DLC-uri? Care crezi că te vei bucura cel mai mult? Personal, prefer să joc ca Banished în multiplayer, așa că Operation: Spearbreaker va fi mai plăcută pentru un nebun ca mine. Spune-ne ce crezi în comentarii!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here