Halo Wars 2 primește o actualizare pentru sezonul 15, include modificări de echilibru

Sursa: 343 Industries

Ce trebuie sa stii

  • Halo Wars 2 a primit actualizarea sezonului 15 și a adus multe schimbări de echilibru în joc.
  • Schimbările de echilibru includ multe avantaje și nerf importante pentru diferite unități și lideri.
  • This updatee vine ca o surpriză, având în vedere că se credea că suportul pentru Halo Wars 2 s-a încheiat.

Halo Wars 2, cel mai recent titlu spin-off de strategie în timp real (RTS) al francizei Halo, a primit o actualizare care a lansat cel de-al 15-lea sezon de joc competitiv. În plus, actualizarea a adus multe schimbări de echilibru pentru diferite unități și lideri.

Una dintre cele mai impactante schimbate făcute este un nerf la daunele pe care Vulturii și Wraiths sunt capabili să le provoace unităților menite să le contracareze. În plus, tancul Scorpion a primit, de asemenea, un bonus de daune plat pentru a-l ajuta să concureze mai eficient cu alte unități de tanc. Multe unități de lider au fost, de asemenea, modificate - de exemplu, viteza de mișcare a liderului Jerome a fost redusă, iar unitatea Căpitanului vânător a liderului Colony a avut sănătatea redusă ușor. Asigurați-vă că citiți note patch-urilor complete pentru a vedea tot ce a fost schimbat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Microsoft

Având în vedere că 343 Industries a anunțat încheierea unui sprijin constant pentru Halo Wars 2 la sfârșitul anului 2019, este plăcut să vedem că Halo Wars 2 a primit puțină dragoste. Poate că aceste modificări vor ajuta jucătorii să se întoarcă la joc - la urma urmei, avem de ceva de jucat până la lansarea Halo Infinite.

Halo Wars 2 este disponibil pe PC-urile Xbox One și Windows 10. Ediția completă a jocului care include tot conținutul DLC este în mod normal de 60 USD, dar chiar acum este vânzarea pe Microsoft Store pentru 24 USD.

Strategia consolei

Halo Wars 2: Complete Edition

Halo Wars nu a fost niciodată mai bun

Halo Wars 2: Complete Edition oferă o cantitate uluitoare de conținut de calitate la un preț excelent, oferindu-vă acces la ceea ce este, fără să îndoială, cel mai bun joc RTS de pe Xbox Live.

  • 24 USD la Microsoft
  • 55 USD la Newegg

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here